Jeg kjøpte så mange Superdrug Collection leppestifter under mitt opphold i England. Disse leppestifene kommer i "vanlig glans" og også i "matt finish" med tilsvarende ytre tilfeller. Denne samlingen har virkelig fine og lyse nyanser med fargekodede etiketter. I dette innlegget vil jeg gjennomgå "Tropical Sunset" fra varig fargetippestift.

Produktbeskrivelse: Samling Vedvarende farge Lipstick avilable i 20 pluss farger. Pris: £2.99

Min erfaring med Superdrug-kolleksjon Varig farge Tropisk solnedgang Leppestift:

I disse dager er jeg virkelig inn i oransje-røde leppestift nyanser. Dette var et valg fra England da Superdrug hadde sluppet nye nyanser i fjor. Jeg elsket alle nyanser og har plukket noen få av dem også.

"Tropisk solnedgang" er en enkel, halvkremaktig oransje leppestift med litt satin skinne til den, men det er ikke så merkbar. Det føles fet på leppene (vet ikke hvordan man skal forklare dette), men dette har en oljeaktig glans på den. Det blir senere mer som en vannskinne. Dette er definitivt en blank leppestift og gir økt volum til leppene synlig.

Det varer også lang tid og etterlater en fin oransje fargetone til leppene. Fargen er litt høy for nybegynnere til oransje. Også, dette er en fin festlig farge for Diwali sesongen. Til tross for at det er glatt og glatt, bløder det ikke.

Fordeler med Superdrug-samling Vedvarende farge Tropisk solnedgang Leppestift:

  • Legger til skinne og volum til leppene.
  • Glatt å bruke.
  • Flott for tørre lepper.
  • Nydelig oransje farge.
  • Varer lenge og etterlater en nyanse.

Ulemper med Superdrug-samling Varig farge Tropisk solnedgang Leppestift:

  • Jeg er ikke så glad i skinnet den gir.
  • Høy farge for nybegynnere.
  • Kan bløde på lagring.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Superdrug-kolleksjon Varig farge Tropisk solnedgang Leppestift? Ja, jeg ville tilbakekjøpe som jeg elsker oransje leppestifter, men jeg ville gå for en matte fra dem. Prøv denne leppestift, det er flott for prisen. IMBB Rating: 4/5

Superdrug Pink Diva-samling, varig fargetapsstift Superdrug Collection Poppy Glam-farget Lipstick Superdrug Collection Speedy Highlighter Pearl Sheen 1 Superdrug Klart ungdommelig Triple Action Cleanser, Mask og Scrub L'Oreal Tropical Coral Color Riche leppestift kan være din perfekte Coral Lipstick Lakme Absolute Tropical Shine Lysende Lip Shimmer Burt's Bees Sunset Cruise # 523 Leppestift Lakme Absolute Matte Sunset Orange Lippestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 26 2019