Hei alle sammen,

Jeg er her for å dele mine synspunkter på Molton Brown Alba White Truffle Hand Treatment. Det er en ultra-rik og luksuriøs håndkrem som dypt nærer og gir en varig hydrering til hendene mine. For å vite mer om denne håndbehandlingen i detalj, vennligst fortsett å lese.

Pris: £ 14 for 40ml Produktbeskrivelse: En luksuriøs, ultra rik håndkrem som raskt smelter i huden for langvarig hydrering og næring. Precious, overdådig, omfavner. Blandet med: Sjeldent Alba trøffel ekstrakt til overdådig myk hud. Varm, jordaktig myrraolje. Cocooning aromaer av muskatnøtt, olibanum og vanilje. Parfamilie: Orientalsk Fordeler: Hvorfor vil du elske det En håndbehandling som umiddelbart beroliger tørr hud og etterlater hendene med en eksepsjonelt næret berøring. Best for De som elsker å behandle sine hender til luksuriøs omsorg og sørge for at de alltid ser ut og føler seg myke og godt fuktige. emballasje: Den leveres pakket i et luksuriøst sølvfarget rør med en metallfarget skrue på hette som har en indre plasthette. Denne røret kommer pakket i en sølvfarget pappkasse og en indre hvitfarget tykk pappeske for å holde og støtte produktet. Dette er en reisevennlig emballasje.

Min erfaring med Molton Brown Alba White Truffle Håndbehandling:

Jeg skjedde å plukke to håndpleieprodukter fra Molton Brown: 1). Molton Brown Alba White Truffle Hand Treatment 2). Molton Brown Alba White Truffle Hånd Exfoliator

Så la oss begynne med mine synspunkter på Molton Brown Alba White Truffle Hand Treatment. Det er en hvit farget rik krem. Det virker tykt, men tekstur av denne luksuriøse kremet er veldig myk og glatt og lett å massere. Det blir til og med absorbert raskt. Selv om det er en tykk og rik krem, er den ikke fet eller fet. Jeg har spesielt kjøpt denne kremet for mine hender, negler og nagler. Duften er orientalsk, helt muskuløs og langvarig. Den er blandet med sjeldne, hvite trøfler fra Alba, jordisk myrraolje, aromatisk muskatmos, olibanum og vanilje. Jeg elsker denne duften og lukker hendene mine når jeg bruker denne krem.

Jeg foretrekker å bruke det om natten og sove med det; Når krem ​​blir absorbert, vil du ikke engang føle det. Krem smelter og blir absorbert raskt og dypt inn i huden. Det jevner den harde strukturen på håndflatene, hendene og neglene. Jeg foretrekker å bruke det på nettene regelmessig, men har også brukt det på dagtid og kveld. Jeg sakte langsomt en liten dukke av denne krem ​​på min hver finger, og begynner med min negler og negler. Trøfler er kjent for sin musky, sanselige duft. Det er en sjelden og luksuriøs ingrediens for å forbedre mange matlagingsrecept. Men trøfler er også bra for vår hud! Trøfler inneholder essensielle fettsyrer, og når de innlemmes i skjønnhetsprodukter, bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker.

Kremet gir god hydrering og myker hudens konsistens. Muskat er aromatisk i naturen; det er en antioksidant, antifungal og antidepressiv. Det bekjemper hudinfeksjoner og tegn på aldring. Det hjelper til og med å opprettholde en sunn og glødende hud. Myrraolje er en antimikrobiell og naturlig astringent. Det tilbyr også antifungal, antiseptisk, anti-inflammatorisk og antispasmodisk fordel. Olibanum, også kjent som røkelse, kan tilskrives egenskapene som antiseptisk, desinfiserende og astringent. Denne fløten er blandet med god-for-hud ingredienser og aromaer som beroliger og behager huden og sansene. Pris kan være en con for noen, men tro meg litt går langt, og du trenger ikke bruke mye. Å bruke det en gang er nok - det være seg dag eller natt.

Pros av Molton Brown Alba White Truffle Håndbehandling:

• Ultra rik håndbehandling. • Gir en langvarig hydrering. • Nærer huden. • Orientalsk, langvarig duft. • Hender føles mykere, mykere og fuktiggjort. • Ikke i det hele tatt fet eller fet. • Smelter inn i huden og blir absorbert raskt. • Reisevennlig emballasje.

Cons av Molton Brown Alba White Truffle Håndbehandling:

• Pris kan være en con for noen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekalle Molton Brown Alba White Truffle Hand Treatment? Et klart JA til begge!

Takk og skål!

Molton Brown Ylang-Ylang Body Wash Molton Brown Vitamin Lip Saver Pot Molton Brown Travel Companion Lip Balm Boscia White Charcoal Mattifying MakeUp Setting Spray Colorbar Hydra Hvit Inten Whitening Hydrating Anti Spot Serum Kroppsbutikken Alt i en kinn Farge # 09 Trøffel Revlon Colorburst Lip Smør i Pink Truffle 10 tips for å behandle sprø og callused hender Hjemmelaget håndbehandling oppskrifter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: