Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise Cream Eyeshadow i "Veruschka." Hvis du liker Tom Fords øyenskygger, så vil du elske dette! Det er veldig likt i tekstur eller til og med akkurat det samme (interessant faktum - Charlotte Tilbury pleide å jobbe som sminkeartist for Tom Ford, og hun hjalp ham med å designe noen av produktene sine). De er de enkleste å bruke øyenskygge noensinne! Bare ta en liten mengde, søk, bland, og du er ferdig!

Produktbeskrivelse: Øyne til mesmerise krem ​​øye skygge potter - en smart krem-til-glans formel som skaper maksimal effekt med minimal innsats. Bare legg til en ren fargevask med fingertuppet for en smilende finish for dagen, eller legg til drama for kvelden ved å bruke med en blandingsbørste for høyeffekt, høy glansdeksel. Pris: $ 32 USD for 0,24 oz.

Min erfaring med Charlotte Tilbury Veruschka Eyes to Mesmerise Cream Eyeshadow:

Denne kremøyeskyggen kommer i en frostet krukkekanne, glasset er tykt og tungt, noe som gjør at det ser veldig luksuriøst ut. Toppen er en sjokoladebrun cap med CT-logoen på toppen.

Konseptet og konsistensen av denne kremøyeskyggen er det samme som Tom Fords øyeskygge. Den har en kremaktig, mousse-y tekstur, og er ganske enkel å blande. Disse lagene er vakkert og varer hele dagen. Denne skyggen er ganske pigmentert, så du trenger svært liten mengde. Det føles også vektløs på dekslene. Det eneste problemet med denne kremøyeskyggen er at du må la den settes på lokket før du fortsetter med det andre laget, ellers har det en tendens til å øke; Det tar omtrent et minutt eller to å sette.

"Veruschka" er en veldig pen khaki farge, dette er litt sheerer enn resten. Den har både sølv og gylden glimmer i den. Den hadde mer glid enn andre nyanser, noe som gjorde at den var påført med mindre intensitet i ett lag, selv om det kunne bygges til helt ugjennomsiktig farge.

Du trenger så lite beløp at en pott vil vare deg for alltid. Den varige kraften i denne øyeskyggen er ganske utrolig, vil vare deg hele dagen.

Pros fra Charlotte Tilbury Veruschka Eyes to Mesmerise Cream Eyeshadow:

  • Lett å glide på formel.
  • Blendbar og buildable, du kan bruke en ren fargevask eller bygge videre for et fullstendig dramatisk utseende.
  • Luxe emballasje.
  • Det er veldig pigmentert, bare lite går langt.
  • Glitter er ikke klumpete.
  • Lang slitasje.
  • Føler vektløs på lokket.

Ulemper med Charlotte Tilbury Veruschka Eyes to Mesmerise Cream Eyeshadow:

  • Har en tendens til å kreke hvis du prøver å lagre den før du la det første laget settes.
  • Var mindre pigmentert enn resten.
  • Dyrt.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Charlotte Tilbury Veruschka Eyes to Mesmerise Cream Eyeshadow? Ja. IMBB Rating: 4.8/5

Charlotte Tilbury Jean Eyes til Mesmerise Cream Eyeshadow Charlotte Tilbury Marie Antoinette Eyes to Mesmerise Cream Eyeshadow Charlotte Tilbury Luxury Palette Dolce Vita Fargekodet Eyeshadow Palette Charlotte Tilbury Eye Cheat Rock 'n' Kohl ikonisk væske øye blyant Charlotte Tilbury Filmstar Bronze og Glow Face Sculpt og Highlight Glimmer Beauty Cream Eye Shadow i bronse Flower Beauty Flirty Floret Color Play Creme Øyenskygge bareMinerals Soft Linen 5-i-1 BB Avansert ytelse Cream Eyeshadow Av Terry Bronze Moon Ombre Blackstar "Color-Fix" Cream Eyeshadow Zoya Professional Nail Lacquer - Miranda, Veruschka, Loredana

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: