Hei alle sammen,

I dag er jeg tilbake med en anmeldelse på et fantastisk produkt som jeg alle tror du burde prøve. Jeg har dessverre akne arr og hyperpigmentering, så jeg ønsket å finne et produkt som ville hjelpe med disse problemene. Jeg ble anbefalt det økologiske vitamin E-vitaminet, så jeg bestemte meg for å gi det en tur. For å vite mer om tankene mine om dette produktet, vær så snill å fortsett å lese!

Pris: £8.99

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Jeg tar på deg økologisk vitamin E Pure Oil Complex:

Denne vitamin E-olje kommer i en 50 ml glassflaske, som kan virke som en liten mengde, men faktisk har jeg funnet ut at denne oljen varer meg aldre fordi det ikke er mye behov for hele ansiktet. Når det blir sagt, hvis du også vil bruke dette på kroppen din, så forståelig nok, ville det ikke vare så lenge mer olje ville være nødvendig. Den flasken jeg bruker for øyeblikket ble kjøpt for omtrent fem måneder siden, og jeg har fortsatt omtrent en fjerdedel av oljen igjen. Størrelsen på denne flasken er liten og kompakt, og selv om den er laget av glass, er den veldig solid og så perfekt for å reise.

Flasken kommer med en liten pipette som applikator, og du må riste flasken for å spre små dråper olje. Dette er en fin måte å forhindre sløsing på. Lukten av denne oljen er veldig subtil men duftende og floral. Det må bemerkes at denne oljen består av et oljekompleks, så det er ikke rent vitamin e olje, men det inneholder en hel melange av forskjellige oljer, inkludert solsikke og jojobaolje. Alle disse oljene har forskjellige fordeler og arbeider underverk på huden.

Jeg liker å bruke denne oljen om natten etter at jeg har renset og tonet. Jeg bruker ikke bare en eller to dråper, jeg liker å drenke ansiktet mitt i dette! Jeg søker om 5-6 dråper på hånden min og så påfører jeg og masserer oljen på ansiktet mitt, inkludert undermyne øyne, over min hyperpigmentering arr og også på pannen min.

Når det gjelder resultater, har jeg lagt merke til at arene mine definitivt er blitt opplyst. De er fortsatt synlige og har ikke alle gått vekk, men de er ikke så mørke som de var. Denne oljen gir ikke umiddelbare eller raske resultater, du må være tålmodig og bruke denne på daglig, men resultatene vil være verdt det. Jeg har funnet ut at noen oljer kan forverre følsom hud eller det føles bare fuktighetsgivende nok, men denne oljen har ikke gitt meg noen av disse problemene. Min hud føles jevn etter bruk og også smidig og fuktig.

Noen oljer kan også få deg til å virke fet, men denne oljen absorberer seg så godt at huden min ikke ser fett ut. Noen ganger når jeg er lat og ikke bruker min SPF, bærer jeg denne oljen fordi den bare føles så bra på huden min og holder den fuktig hele dagen. Bare for å merke seg, selv om dette er flott for tørr hud, er det ikke fuktighetsgivende nok for områder av huden hvor jeg har eksem, så kanskje hvis du har eksem, ville det være best å lag noe på toppen av oljen for å holde fullt fuktig. Når det gjelder prisen, selger dette på 8,99 kr og vurderer at ingrediensene er organiske og av god kvalitet, dette er en bra pris. Også dette merket tester ikke på dyr eller inneholder noen animalske produkter, så det er 100% veganer og dyr grusomhet!

Fordeler av Dr. Organic Vitamin E Pure Oil Complex:

  • Hjelper med å lette akne arr.
  • Produktet varer lenge.
  • Absorberes lett inn i huden.
  • Gir ikke et skinnende / oljeaktig utseende.
  • Føler ikke fettete på huden.
  • Etterlater huden fuktighet.
  • Veganer.

Ulemper med Dr. Organisk Vitamin E Ren Oljekompleks:

  • Effekten av oljen tar en stund å vise.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Dr Organisk Vitamin E Ren Oljekompleks? Ja. IMBB Rating: 4.5/5

Dette er en flott olje, og jeg vil definitivt anbefale deg alle å gi det en tur hvis du ikke har det! Jeg har ikke prøvd noen produkter fra merkevaren Dr organic before, men jeg var definitivt imponert og vil definitivt prøve mer. Håper du likte min anmeldelse, og jeg kommer snart tilbake med en annen!

Dr. Organic's Rose Otto Shampoo - Volumiserende Hair Therapy Avalon Organics Volumizing Rosemary Conditioner Kroppshandelen Vitamin E Ansiktsolje Derma E Vitamin E Skin Oil 14.000 I.U. 7 måter å bruke vitamin E kapsler Jason Vitamin E 32.000 IE Ekstra styrke Oljemålrettet løsning Dr. Dennis Gross Hydra Ren oljefri fuktighet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: