Jeg eier så mange av disse "Matte Touch" leppestifter fra Colorbar; Jeg har ennå ikke kjøpt de nye langvarige leppestifterne fra dem. Denne skyggen "Legendary" ble ignorert, men da jeg så en venn iført en dyp brun nyanse, fikk jeg det ut av stash. Hvis du elsker å ha dype farger av maroon og brun på leppene dine, les så på:

Produktbeskrivelse: Den har de glamorøse egenskapene til en matt leppestift med fløyelsaktig finish som gjør at du blir forelsket. Denne fantastiske leppestiften har intens farge som er kremaktig, myk og glir jevnt på applikasjonen, bare fuktighetsgivende og utrolig slitesterk, men helt matt. Pris: INR 475

Min erfaring med Colorbar Legendary Matte Touch Lipstick:

Denne leppestiften kommer under de mørke sommerfargene som Colorbar kom ut med, men jeg tror, ​​men de ligner på de andre matte leppestiftene. "Legendary" er en dyp brun nyanse og har massevis av rødbrune rødtoner til den. Det er veldig matt uten tvil, og det er ingen glans eller fuktighetskvalitet til den.

Kulen kan føles litt hard på leppene skjønt, men fortsatt er pigmenteringen topp. Jeg skulle ønske det var mer kremaktig ærlig og ville ikke dra på leppene som en vanlig matt leppestift.

Hvis du er 25+ og rettferdig til middels hud tonet, kan du bruke dette. Dette føles veldig tykt på leppene, men jeg fant det ikke personlig å tørke.

Det legger seg inn i leppe linjene og gjør indre lepper ser så n * de og klossete ut. Uansett, den varige kraften er fantastisk, den fortsetter i mer enn 5 timer!

Pros av Colorbar Legendary Matte Touch Lipstick:

  • Vakker dyp rødbrun rød skygge.
  • Flott for "vinterkveld" slags skygge.
  • Veldig matt.
  • Utmerket varig kraft.
  • Søt flat tipskule.

Cons of Colorbar Legendary Matte Touch Leppestift:

  • Kunne dra på leppene.
  • Kan plette.
  • Kan føle seg tykk på leppene.
  • Tørre lepper vil trenge litt fuktighetstopp på den.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Colorbar Legendary Matte Touch Lipstick? Ja, det er en god nyanse å eie, men jeg tror ikke det vil bli tilbakekjøp det. IMBB Rating: 4/5

10 Best Colorbar Matte Touch Lipsticks å velge mellom Colorbar Matte Touch Lipstick - fristet Colorbar Matte Touch Lipstick - Fairy Tale Colorbar Matte Touch Leppestift Brown Rush Colorbar Rich Red Matte Touch Lipstick Smashbox Primrose være legendarisk leppestift Smashbox Være legendarisk leppestift i legendarisk Lakme Absolute Plum Spell Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: