Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang handler om Yves Rocher Olive Petitgrain Body Lotion. Kroppen lotion har et flertall av komponenter fra planteekstrakter, noe som gjør det til et botanisk produkt. Vær oppmerksom på at dette ikke er et organisk produkt.

Pris: £ 4,50 for 200ml Produktbeskrivelse: Gleden av en fuktighetsgivende lotion med avslappende fordeler. For å gi deg et avslappende og rolig øyeblikk, har Yves Rocher valgt Oliven, for sin solfylte disposisjon, og essensielle olje av Petitgrain, med opprinnelse i Middelhavsbassenget. Oppnådd ved destillasjon av bladene og kvistene i den bitre oransjen, er den essensielle oljen av Petit Grain (i parfymen) tradisjonelt brukt til sine berømte, avslappende egenskaper. Dens behagelige, blomsterduft, både suave og forfriskende, hjelper deg å tømme sinnet ditt for et rolig og fredelig øyeblikk. Skjønnhet Løftet Huden er fuktet og smaken parfymert.

Min erfaring med Yves Rocher Olive Petitgrain Body Lotion:

Kropps-lotionen kommer i en liten, rund plastbeholder med et klaffdeksel. Emballasjen er veldig solid. Flappen dekselet blir noen ganger vanskelig å åpne som det er litt stramt. Det kan lett skade neglene. Jeg åpner gruven med tennene mine. Men emballasjen er trygge, siden det ikke er sjanse for at klaffen åpner seg automatisk. Flasken er også gjennomsiktig, noe som gjør det enkelt å vite hvor mye produktet er igjen. Det er ikke nødvendig å klemme flasken hardt for å få produktet ut. Produktet renner ut lett, siden det er kremaktig nok. Jeg holder flasken på hovedet slik at jeg får mesteparten av produktet ut til slutt, og det er ingen spild. Jeg har brukt opp Yves Rocher Bourbon Vanilla Body Lotion helt og jeg klarte å få nesten hver eneste dråpe av produktet.

Konsistensen av produktet er kremaktig. Det er lett krem ​​i farge. Jeg bruker to ganger valnøttstørrelsen for hele kroppen min. Lotionen sprer seg veldig lett på huden. Huden føles satiny under påføring. Produktet forlater huden ekstremt myk og silkeaktig. Lotionen blir absorbert veldig raskt og forlater ikke huden fettete eller oljete. Faktisk etterlater det en myk, pulveraktig følelse på huden. Produktet inneholder oliven ekstrakter, og vi vet alle hvor bra olivenolje er for huden. Olivenolje nærer huden og er også egnet for sensitiv hud. Produktet tørker ikke ut i huden. Så jeg vil absolutt anbefale det til folk som lider av tørr hud.

Kommer til duften, det er den verste delen av produktet. Jeg fikk dette produktet til å tenke på oliven og deres godhet. Men duften er så forferdelig at jeg ikke vil bruke den. Men det er et personlig valg. Duften er ikke floral, frisk eller urte. Det er lukten av petitgrainolje. Petitgrain er duften av blader og kvister av sitrus. Det skal være en blanding av bitter, floral, krydret, søt, sitrus, woody og varme notater. Jeg liker ikke lukten av den. Duften er vanskelig å beskrive. Pass på at du lukter den før du kjøper. Hvis du bestiller det på nettet, foreslår jeg at du holder deg borte fra dette produktet. Duften varer nesten en dag som andre Yves kroppsrør. Lotionen har ikke forårsaket noen form for irritasjon i huden. Det er veldig mildt for min tørre sensitive hud.

Totalt sett er det et veldig fint produkt, men lukten er uutholdelig (minst for meg). Jeg tror ikke jeg vil fortsette å bruke enten dusjgelen eller denne kroppsrøret. Så, dette området er et komplett nei-nei for meg.

Fordeler av Yves Rocher Olive Petitgrain Body Lotion:

Går lett absorbert Ikke klistrende og ikke-fet ⦁ Liten, praktisk emballasje ⦁ Litt går langt ⦁ Tørker ikke ut huden ⦁ Passer også for tørr hud ⦁ Pakket med godheten av olivenolje

Ulemper med Yves Rocher Olive Petitgrain Body Lotion:

⦁ Cap kan skade neglene dine ⦁ Petitgrain duft (personlig valg) ⦁ ⦁ Duft varer noen få timer (personlig valg)

IMBB Rating: 2/5 Ville jeg tilbakekjøpe Yves Rocher Olive Petitgrain Body Lotion? Nei aldri. Jeg vil aldri kjøpe noe produkt med petitgrain duft. Ville jeg anbefale Yves Rocher Olive Petitgrain Body Lotion? Bare hvis du liker petitgrain duft.

Yves Rocher Olive Petitgrain Bad og dusj Gel Yves Rocher Rosa Grapefrukt Vitamin Face Mist Yves Rocher Apricot Fruity Scrub Yves Rocher Olive Oil Body Exfoliant Yves Rocher Nourishing Lip Balm Vanilje Oliven Golden and Purple Eye Makeup Tutorial Amazing Makeup Tips for Olive Skin Tone Nivea Firming Body Lotion Q10 Plus Nivea In Shower Body Lotion Skin Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: