Hei IMBBians, Jeg er helt besatt av masker i disse dager! Jeg hadde hentet hele maskeområdet fra Montagne Jeunesse, og dagens gjennomgang er på siste ut av listen. Så les videre for å få vite mer om Montagne Jeunesse Banana Honey Mask.

Hva selskapet hevder:

Friske bananer og beroligende honning er fulle av viktige vitaminer og næringsstoffer som gjør dem til en ekstraordinær skjønnhetsrett. Sammen i denne ansiktsmasken bekjemper de blemishes mens forfriskende sitron lyser kjedelig hud. • Friske bananer og beroligende honning er fulle av vitale vitaminer og næringsstoffer • Gjør dem til en ekstraordinær skjønnhetsrett. • Denne ansiktsmasken bekjemper blemishes mens forfriskende sitron lyser kjedelig hud.

Pris: € 1,79 for 10ml

ingredienser:

Min erfaring med Montagne Jeunesse Banana Honning Mask:

Før jeg går videre, ser ikke jenta på masken ut som Priyanka Chopra ?? Uansett, jeg har brukt banan og honningmasked maske på ansiktet mitt, og jeg hadde virkelig elsket resultatene. Og da det kom i en pose. Jeg måtte plukke den opp. Ansiktsmasker som alt fra Montagne kommer i en 10 ml pose pose. Innholdet er tilstrekkelig for engangsbruk bare! Masken er lys blekgul i fargen og er ekstremt kremaktig. Dette var den første Montagne masken, som jeg har brukt som er kremaktig. Jeg trodde det ville være lera maske eller som en avskallende gelmaske.

Lukten ligner banan split! Jeg var sjokkert for å vite at Cosmopolitan hadde oppført dette produktet blant de høyt priset som "De 9 nye generasjons masker" i fjor. Etter det ønsket jeg virkelig å prøve produktet. Masken er kremaktig, men er lett å påføre, men det blir ikke absorbert raskt, og når du vil legge til et annet lag, er det krem ​​over alt på grunn av ujevn fordeling. Så du må ta den ønskede mengden og avslutte hver del uten lagring igjen. Masken tar ca. 15 minutter for å bli absorbert. Når jeg absorberte, var ansiktet mitt veldig oljeaktig, og det så ut som om jeg hadde dyppet ansiktet mitt i en oljekanne. Det var også en tynn film dannet på ansiktet mitt. Jeg massasje bare ansiktet mitt og vasket det av. Jeg ville ikke bruke ansiktsvask og uten det tok det mye arbeid, da jeg tydeligvis kunne føle at den var helt borte, men greasyheten var fortsatt.

Etter at jeg hadde vasket det, merket jeg ikke store endringer. Huden min så litt fett og ikke vasket, det så ikke frisk ut, men huden min følte seg myk og myk å røre. På grunn av oiliness hadde jeg pause ute neste dag. Jeg merket ikke noe annet enn den myke hudfølelsen. Totalt har dette produktet mislyktes meg! Med tanke på at det har så mye gode anmeldelser, tror jeg det ville være et perfekt valg for noen som har tørr hud, da det er fettete for kombinasjon / fet hud, tror jeg det er bedre å holde seg borte! Jeg brukte det en gang, og det var ingenting ansiktsmasken tilbudt, og for meg er det ikke verdt pengene brukt! Så oppsummering:

Pros av Montagne Jeunesse 7th Heaven Banana Honning Mask:

  • Reise vennlig.
  • Rimelig.
  • Gjør huden jevn og myk.

Cons of Montagne Jeuness 7th Heaven Banana Honning Mask:

  • Veldig kremaktig og lagring er vanskelig.
  • Gjør huden fet.
  • Skylles ikke rent av.
  • Hadde bryte ut neste dag.
  • Etter vask, gir et ikke så rent utseende.
  • Kan ikke være egnet for oljeaktig hud / kombinasjonshud.

IMBB Rating: 1/5 (Basert på min erfaring) Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Montagne Jeunesse Banana Honey Mask igjen? Nei! Dette er ikke et produkt for meg!

Montagne Jeunesse 7th Heaven Tea Tree Peel Off Mask Montagne Jeunesse 7th Heaven Pineapple Peel Off Face Mask Montagne Jeunesse Manuka Honey Peel Off Mask Montagne Jeunesse Very Berry Ultra fuktighetsgivende og rensende maske Montagne Jeunesse Virgin Olive Ultra Deep Rengjøringsmaske Montagne Jeunesse Anti-Stress Agurk Peel-Off Mask Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: