Hudtype: Sensitiv, Kombinasjon

Hei alle sammen,

I dag er jeg her for å dele mine synspunkter på La Prairie Sun Protection Face Emulsion SPF 30. Det er en luksuriøs fuktighetskrem som nærer huden og samtidig beskytter og beskytter huden mot skadelige UV-stråler. For å vite mer om denne solbeskyttelsesemulsjonen, vennligst fortsett å lese.

Pris: £ 84 for 125ml Produktbeskrivelse: Et produkt utviklet spesielt for å beskytte og nærme den mest utsatte delen av kroppen din, ansiktet ditt. La Prairie Sun Protection Emulsion SPF 30 bidrar til å beskytte huden din mot potensielt skadelige stråler fra solen ettersom det fuktighet og energi. Inneholder antioxidanter for å beskytte huden mot for tidlig aldring. emballasje: Den leveres pakket i et solid kremfarget rør med en skruehett som også har en klaff og det er et lite uttak inne i klaffen. Emballasjen kan betraktes som reisevennlig. Dette robuste rør kom pakket i en sølvfarget pappkartong.

Min erfaring med La Prairie Solbeskyttelse Ansiktsemulsjon SPF 30:

Jeg hadde hentet denne emulsjonen i fjor i oktober og brukte det ganske ofte; det var suiting min følsomme og kombinasjon hud veldig pent. Så nærmet seg somre og jeg lagret den bort. Denne gangen bestemte jeg meg for å eksperimentere med dette produktet i varme somre, slik at jeg kunne dele mine synspunkter med dere alle. Så, la oss begynne! Det er en rik, hvitfarget lotion som føles myk og glatt. Det gir en god dekning og beskytter huden. Etter applikasjonen virker huden min feilfri og en skygge lysere. Når den absorberes, føles emulsjonen ikke fet, men det er en rik krem. Det kan ikke påføres nær øyet siden det forårsaker en brennende følelse. Jeg bruker den over hele ansiktet mitt, og unngår øyekontur (hovedsakelig øyelokkene). I stedet bruker jeg la prairie solbeskyttelsespinne spf40, som jeg allerede har vurdert for alle sammen.

Det bryr seg, beskytter, fukter og nærer ansiktshuden mitt veldig pent. Når det brukes regelmessig, er effektene og fordelene mye bedre. Det beskytter også huden mot tidlig aldring, og huden min føles myk, smidig og næret. Og en skygge lysere også. Effektene forblir for en dag eller to. Den eneste ulempen med denne emulsjonen er at hvis jeg prøver å bruke et fundament over det, har stiftelsen en tendens til å føles kaket og settes ikke bra ut. En pulverbasert kompakt er fin, men det setter også bra hvis det påføres med en pensel med en lett hånd i stedet for en svamp. Etter å ha brukt litt tid i solen, forsvinner den fra nesen. Dette kan skyldes ekstra oljeutskillelse i varme somre siden jeg har en kombinasjonshud som har en tendens til å bli fet i sommer og tørr om vinteren. Det forårsaker også en liten prikkende følelse når den påføres på huden min, men forårsaker ingen irritasjon. Jeg hadde ingen problemer når jeg brukte høst og vintre.

Men da jeg prøvde å bruke det på sommeren, hadde jeg en eller to breakouts. Jeg ville ikke gi denne emulsjonen all æren for disse to støtene, men jeg har mine tvil. Jeg personlig finner det litt for rik og tung for sommerklær. Vel, neste måned vil denne solbeskyttelsesemulsjonen være på min vanlige bruksliste, sammen med solbeskyttelsespinnen. Selv om selskapet sier at det er en lettvektsformel, er det etter min mening veldig rik og ikke tilrådelig å brukes om sommeren, spesielt ved fet hud. Å være en high-end produkt, det er veldig dyrt; men tro meg, litt går langt. Vanlige til tørre hudtyper kan bruke denne emulsjonen hvis huden din ikke er utsatt for akne. Følsomme hudtyper kan gi det et forsøk og bestemme; det passer godt til min følsomme hud godt.

Fordeler med La Prairie Solbeskyttelse Ansiktsemulsjon SPF 30:

⦁ Fuktighetsgivende solbeskyttelse for ansiktet. ⦁ Har antioksidanter som beskytter huden mot for tidlig aldringseffekter. ⦁ Inneholder bløtgjøringsmidler og holder huden fuktet og næret. ⦁ Lettvektsformel. ⦁ Passer til vanlige og tørre hudtyper. ⦁ Robust og reisevennlig emballasje.

Ulemper med La Prairie Solbeskyttelse Ansiktsemulsjon SPF 30:

⦁ Ikke ideell for fet og akne utsatt hud, etter min mening. ⦁ Ikke egnet til somre. ⦁ Pris kan være en con for noen.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp La Prairie Sun Protection Face Emulsion SPF 30? Ja, jeg anbefaler. Du kan vurdere avhengig av hudtype og værforhold. Jeg kan ikke tilbakekjøp på grunn av prisfaktoren.

Takk og skål!

La Prairie Ultra Protection Stick SPF 40 Øye, leppe, nese La Prairie Foam Cleanser La Prairie Anti-Aging Eye og Lip Perfection A Porter La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator La Prairie Skin Caviar Luxe Cream La Prairie Essence of Skin Caviar Eye Complex La Prairie Skin Caviar Liquid Lift O3 + Sea Weed Face Emulsion Lotus Herbals Whitening + BB Mattifying Glow Fairness Creme SPF 30 PA +++

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: