Hei søt,

Ansikter med matte leppefargestifter er blitt ganske stor hit, og jeg liker virkelig at de har gjort forbedringer i dette leppekritikken. Slipingsdelen er fjernet, noe som er bra for oss. Jeg har alltid likt ting fra Faces, så jeg plukket opp 3 leppefargestifter fra dem (Invincible, Mochalicious, and Confession). Her er anmeldelsen for skyggen "Invincible."

Pris: INR 749 Produktbeskrivelse av ansikter Kosmetikk: En samling av 10 uttrekkbare Crème lip-fargestifter som er rike, kremete og fuktighetsgivende. Det høye pigmentet i disse leppefargene vil gi en kremaktig finish som ikke tørker opp leppene. Disse er langvarig, fløyelsaktig myk og glir på leppene, og gir dem full dekning. Fra vakre n * des til slående røde til nyanser av pinks og koraller og varmer appelsiner, er det en nyanse for alle.

Min erfaring med ansikter Invincible Ultime Pro Creme Lip Crayon:

emballasje: Denne leppekryssen kommer i sin grunnleggende signaturstil svart boks med skyggenavnet skrevet over det. Denne leppefargelyset ser akkurat ut som klumpete pinner. De ser kortere ut enn de "slanke matte" segene. Emballasjen er fargekodd, og det gjør det enkelt å se skyggen i stashen. Jeg elsker virkelig at Faces har gjort skikkelig forskning og har gjort dette fargebåndet i en uttrekkbar form i motsetning til de matte som måtte bli skjerpet. Krysset har en tetthette som beskytter kulen. Dette fargebåndet er veldig praktisk og lett å bruke også. Ja, det er litt dyrt hvis du sammenligner det med andre merker, men kvaliteten er god.

Shade / pigmentering / Finish: Skyggen "Invincible" er en dyp korallskygge med mange røde hint som gjør det til en rødlig korallskygge. Det er en ren korallskygge i motsetning til de lyse neonene som ikke alle kan bære. Det kan med rette bli kalt en tomatrød fargeskygge også. Denne nyansen er veldig pen og kan brukes til både dag og natt. Faktisk, hvis du er på jakt etter en dyp koralleppefarge, kan dette være den perfekte! Det passer til rettferdige til middels hudfarger, men for mørke hudfarger kan det være mye litt varmere. Det er en fin nyanse for festtiden hvis du vil ha noe annet enn rødt og pinks.

Pigmenteringen er bare fantastisk, bare en sveipe og hele fargen blir deponert på leppene mine. Pigmenteringen er virkelig fantastisk, og jeg får lyse lepper i sekunder. Konsistensen er veldig kremaktig og glir veldig jevnt på leppene mine. I begynnelsen blir den kremaktig, men legger seg til en kremaktig halvmatt finish.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er stor da den holder seg rundt 5-6 timer på leppene mine. Den forblir kremaktig for de første par timene, og får deretter litt tørking etter 2-3 timer. Det overfører mye og det var forventet, så ingen problemer. Etter 3 timer eller så eller sannsynligvis etter måltider, klamrer det seg til de hakkede områdene på mine lepper og gjør dem mer synlige. Så, re-applikasjonen vil ikke se bra ut, du må fjerne og deretter bruke på nytt på nytt. Samlet sett er dette lipcrayon anbefales!

Pros av ansikter Invincible Ultime Pro Creme Lip Crayon:

 • 10 fantastiske nyanser tilgjengelig i dette området å velge mellom.
 • Fargekodd emballasje.
 • Inntrekkbar emballasje.
 • Super kremaktig konsistens.
 • "Invincible" er en dyp korallrød nyanse som med rette kan kalles "tomatrød".
 • Øyeblikkelig lyser opp ansiktet mitt og en flott nyanse for den kommende festlige sesongen.
 • Vil passe rettferdig til middels hudtoner.
 • Flott nyanse for dag og natt slitasje.
 • Glider veldig jevnt på leppene mine.
 • Utrolig pigmentering.
 • Oppholdsstyrken er stor på 5-6 timer, etter at den etterlater seg en flekk.
 • Kan fjernes lett.

Ulemper med Invincible Ultime Pro Creme Lip Crayon:

 • Dyrt for en lekekritong.
 • Kan ikke passe dusk hudtoner.
 • Avslører tørre flekker på mine lepper etter noen timer.
 • Leppene blir tørre etter 2-3 timer.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale ansikter Invincible Ultime Pro Creme Lip Crayon? Jeg tror de tre nyanser jeg har plukket opp, men jeg likte de matte litt mer. Disse leppefargene fra Faces er et must-forsøk da de kremrike versjonene skår godt over noe annet merke. Min favoritt nyanse er "Mochalicious" ut av de tre, men jeg vil gjerne prøve Cherrypop og "Berry Punch" også. IMBB Rating: 4/5

Ansikter Ultime Pro Crème Berry Punch Lip Crayon Faces Obsession Ultime Pro Starry Matte Lip Crayon Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Peach Me 08 Ansikter Ultime Pro 04 Hot Wired Starry Matte Lip Crayon Lotus Herbals Seduction Lip Gloss Cranberry Punch Bite Beauty Coulis Matte Creme Lip Crayon Bite Beauty Tatin Matte Creme Lip Crayon

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: