Hei IMBBians,

Et underlag er nødvendig for å holde neglene dine sunne og for å holde neglelakkene lenger. Jeg kjøpte et nytt utvalg fra Essence, og dagens gjennomgang er på Essence SOS Nail Detox Regenerating Base Coat. Så les videre for å vite mer.

Pris: € 1,99 for 8 ml Påstander: Detox deluxe - for neglene! Den vannbaserte poleringen er infundert med algenekstrakt og vitamin B5 som aktivt støtter det naturlige fuktighetsinnholdet i neglene. En time-out for neglene - ideell som en velkommen pause mellom to fargemanikyr. ingredienser: aqua (vann), styren / akrylater-kopolymer, diisobutylglutarat, panthenol, tokoferol, diisobutylsuccinat, diisobutyladipat, bentonitt, polyetylen, disiloksan, peg-12-dimetikon, propylenglykol, peg-150 / dekylalkohol / smdi-kopolymer, etylheksylglyserin, hydrolyseres corallina officinalis ekstrakt, ammoniumhydroksid, sakkaromyces / magnesium ferment, sakkaromyces / jern fermentering, sakkaromyces / kobber fermentering, sakkaromyces / silisium fermentering, sakkaromyces / sink ferment, fenoxyetanol, parfum (duft).

Min erfaring med Essence SOS Nail Detox Regenerating Base Coat:

En av grunnene til at jeg ønsket å kjøpe denne basekjolen var det faktum at det hevdet at det regenererer. Jeg har peeling negler og ønsket noe å bli kvitt dem. Og da jeg så dette, visste jeg at jeg måtte kjøpe den. Basen frakk ser ut som en neglelakk. Den kommer i en blå flaske med en hvit hette. Basen frakk er halv tykk og hvit i fargen. Det har en konsistens av neglelakk. Penselapplikatoren lette applikasjonen. Børstets tetthet er fint og enkelt å påføre. Basen frakk er gelignende.

Lukten er skarp og lukter som akrylmaling. Når den er påført, er den helt hvit i farge. Det er ikke klart når det påføres, men etter at det tørker, blir basecoaten helt gjennomsiktig. Basekjolen gleder også ut neglene, slik at du enkelt kan påføre neglelakk på toppen. Basen frakk inneholder vitaminer og hjelper med å opprettholde neglene uten å skade dem. Basen frakk hjelper med å holde neglelakk intakt også. Neglelakk fortsetter i rundt 5 dager uten chipping eller peeling. Fjerning av neglelakk er også enkelt. Neglelakket skader ikke neglene.

Neglene ser fuktig ut og akkurat slik de var da jeg ble maltet. Basen frakk holder også neglelakken fra flekker. Basekjolen sammen med andre neglelakkprodukter har gjort en betydelig endring i neglene mine. Neglene mine skreller ikke så mye som det pleide å. Jeg forstår ikke konseptet "SOS" i navnet, da det ikke er noen umiddelbare resultater, bortsett fra at det glatter neglen, noe som hjelper til med enkel og jevn påføring av neglelaket. Samlet gjør basen frakk hva den lover.

Så, oppsummering:

Pros av Essence SOS Nail Detox Regenerering Base Coat:

⦁ Rimelig. ⦁ God konsistens og enkel applikasjon. ⦁ Applikasjonsbørsten er god. ⦁ Smoothes ut neglene. ⦁ Inneholder vitaminer. ⦁ Gjør neglelakk varer lenger. ⦁ Forhindrer neglelakkfarging. ⦁ Forhindrer nagelskalering og gjør negler til å se mye bedre ut.

Ulemper med Essence SOS Nail Detox Regenerating Base Coat:

⦁ Ingen 'SOS' -faktor som det tar tid å vise effekter.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Essence SOS Nail Detox Regenerating Base Coat? Ja! Det er en god base frakk.

Essence Wear Berries Langvarig leppestift Essence Studio Nails Ultra Sterk Nail Hardener Essence Studio Nails All In One Complete Care Essens Like An Unforgettable Kiss EDT Essence Merry Berry Highlighter Powder 01 Jeg elsker mine Golden Pumps Nivea SOS Reparasjon og pleie håndkrem SOS Organics Vanilje Lip Balm Purederm Snail Age Regenerating Multi-Step Treatment 3D Mask Skjønnhetsformler Snegle Regenererende Ansiktsmaske Olay Regenerist Regenerating Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: