Hudtype: Rett, Solbrun, Oljig, Sensitiv

Hei IMBBians!

I dag vurderer jeg New York Color Smooth Skin Liquid Foundation i skyggen "680 Classic Beige", som jeg hadde fått fra en NRI-venn for noen måneder siden, men det gikk tapt i sminkesettet mitt og finner navnet sitt på listen av mine sjeldent brukte produkter. Vil du vite hvorfor? Fortsett å bla.

Pris: $3.57 Produktbeskrivelse: En feilfri hud er et must-ha for en elegant New Yorker. Trodde du trengte hjelp fra en profesjonell makeup artist for å få en perfekt hud? Nå, gjør-det-selv og se ut som den heteste modellen fra New York Runway Show! Påfør New York Color Smooth Skin Liquid Foundation, få en perfekt glatt overflate! Ikke flere mørke sirkler, fine linjer eller rynker - med fargen som holder seg opp til 12 timer. Alle øyne vil være på deg.

ingredienser:

Min erfaring med New York Color Smooth Skin Liquid Foundation:

Den kommer i en sylindrisk flaske med skruelokk. Plattemuren leveres for å hente produktet og sikre hygiene. Produktdetaljer er skrevet på produktets kropp.

For det første vil jeg ikke kalle det et dårlig grunnlag, jeg vil heller si at det var en dårlig beslutning. Siden jeg hadde fortalt min venn å få det til meg, hadde jeg valgt skyggen på nettet. "Classic Beige" er en beige skygge, men mangler den gule undertone for å få det til å fungere for indisk hudtone, så det ser ash på meg, men hvis jeg bærer den med et fargekorrigeringspulver, ser det bra ut.

Lukten er rart å si mildt. Jeg er ikke en fan av lukten, og det er kanskje en viktig grunn til at jeg ikke bruker det ofte. Tekstur er ikke veldig tykk, faktisk er den lettere enn Maybelline Fit Me Foundation. Det gir medium dekning, gjør huden til å se lysere og rettferdig (selv om den er litt grå i mitt tilfelle).

Det forårsaker ikke svette eller ubehag, slik at du kan bruke den med lethed. Formelen er lett å blande og behagelig å bære. Det oksiderer ikke etter noen tid og holder seg godt satt i 4-5 timer, hvorefter behovet for berøring oppstår. Hvis skyggen matchet huden min og lukten var ikke plagsom, ville jeg gjerne nå det ofte.

Pros av New York Color Smooth Skin Liquid Foundation:

  • Reisevennlig emballasje.
  • Kommer med en flatt stav.
  • Lett å blande.
  • Lett, tynn konsistens.
  • Ikke forårsaker tyngde eller greasiness.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Middels dekning.

Cons av New York Color Smooth Skin Liquid Foundation:

  • Veldig overveldende ubehagelig lukt.
  • Skygge passer ikke på min hudfarge.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe New York Color Smooth Skin Liquid Foundation? Vel, hvis jeg hadde muligheten til å prøve før jeg kjøpte, kan jeg like godt gi det et nytt skudd. Hvis du finner en nyanse som fungerer for deg, kan du prøve dette. IMBB Rating: 3/5

NYC New York Farge Smooth Skin Loose Face Powder NYC Smooth Skin BB Creme 5 i 1 Skin Perfector 02 Medium NYC City Proof 24-timers øyenskygge i Murray Hill Champagne N.Y.C Color Wheel Mosaic Face Powder - Gjennomsiktig Highlighter Glow Lotus Herbals PHYTO-RX Glatt hud Anti-Aging Face Wash NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - Sunny Za Perfect Fit Liquid Foundation The Body Shop Ekstra Virgin Minerals Liquid Foundation Cargo Cosmetics Liquid Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: