Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Ansikter Ultime Pro Sun Dew Creme Lip Crayon Review - UTSEENDE 2023
Ansikter Ultime Pro Sun Dew Creme Lip Crayon Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Jeg har så savnet å skrive på IMBB, det er bare at jeg ikke kan gjøre nok tid til andre ting i disse dager. Arbeidslivet er ganske annerledes, og "hvile" blir en topprioritet. 😛 Uansett har jeg tatt noen ting og vurderingene var ventet i for lang tid, så jeg tok litt tid ut av min travle tidsplan bare for å peke ned vurderinger 🙂

Image
Image

Pris: 749 INR Produktbeskrivelse: Legg en nydelig nyanse med god fuktighet til leppene dine med Faces Ultime Pro Creme Lip Crayon. Med en fløyelsaktig tekstur glir dette leppekriton på dine lepper uanstrengt, noe som gir deg den perfekte pouten. Faces Ultime Pro Crene Lip Crayons har en samling av vakre n * des, fantastiske røde til vakre pinks og koraller, formulert for å passe til den indiske hudtonen. Fra tidløse mattes og blendende stjernefugler er de herlige lekekritene perfekt, perfekt glam. Finnes i matt og stjerneklar matte finish. Overlegen fargepigment og hydrering. Langvarig og vanntett. Uten parabener.

Image
Image
ingredienser:
ingredienser:
Image
Image

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Sun Dew Creme Lip Crayon:

emballasje: Jeg er ikke en veldig stor fan av leppefargestifter, jeg vet ikke av en eller annen grunn. Det er sikkert å bruke med vridningsmekanismen, men jeg liker å bære leppefargene i lommen, noe jeg ikke kan gjøre med disse fargene. Den fargekodede ytre kroppen gjør det enkelt å identifisere i stash hvis du eier mer enn en nyanse. Hetten er god og solid, men sjansene for at den faller ut er høy.

Image
Image

Skygge: "Sun Dew "er en veldig finbrent oransje farge; Jeg er besatt av fargen. Fargen er ikke så lys, men samtidig lyser det opp ansiktet mitt. Det smigrer huden min og vil passe til rettferdige til middels hudfarger.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Dette er en creme lipcrayon, så tekstur er forventet å være myk og kremaktig. Det er faktisk veldig kremaktig og glir jevnt på leppene, men legging har en tendens til å bløde og krøllete. Jeg bruker "blot og re-apply" teknikken som reduserer krølling. Pigmentering er bra; To swipes er tilstrekkelig for full dekning. Skyggen har ikke shimmers i den.

Image
Image

Varig kraft: Jeg hadde et fullt måltid med denne leppestiftet på, og jeg var imponert over å se at den fortsatt var der, selv om den hadde bleknet fra midten. Omvendt bruk er nødvendig i midten regionen skjønt. Dette er når jeg bruker blotting-metoden. I seg selv overlever det ikke hele måltider og overføringer, så jeg må vurdere det. Jeg fant også at det gjorde leppene mine tørre på slutten av dagen med tanke på at det er et kremaktig leppeprodukt. Samlet sett holder strømmen rundt 4 timer, som er god nok.

Image
Image
Image
Image

Pros av Faces Ultime Pro Sun Dew Creme Lip Crayon:

 • God, praktisk emballasje.
 • Fargekodd emballasje.
 • Kremaktig tekstur.
 • Twist-up mekanisme.
 • Nydelig brent oransje farge.
 • Flatters min hudtone.
 • Ingen glimmer.
 • Fin pigmentering.
 • Varig strøm er ca 4 timer.
 • Ingen parabener.

Ulemper med ansikter Ultime Pro Sun Dew Creme Lip Crayon:

 • Det føles litt tørking på leppene.
 • Bløder når lagd på grunn av kremhet.
 • Overføringer hvis ikke blottet.
 • Passer ikke inn i lommen min.

IMBB Rating: 4.2/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp ansikter Ultime Pro Sun Dew Creme Lip Crayon? For de som viker bort fra lyse oransje leppefarger, ville dette være et godt alternativ å prøve. Har ikke sett mange slike farger rundt 🙂

Faces Obsession Ultime Pro Starry Matte Lip Crayon Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Peach Me 08 Ansikter Ultime Pro 04 Hot Wired Starry Matte Lip Crayon Ansikter Ultime Pro Starry Matte Lip Crayon 02 Sinful Faces Ultime Pro # 10 Uimotståelig Pink Matte Lip Crayon

Populært emne