Hei alle!

Jeg er glad for å dele denne anmeldelsen med deg alle fordi jeg har funnet et merke av nesestrimler som egentlig virker for meg. Jeg har hatt dårlige erfaringer med Beauty Formulas, så jeg er glad jeg plukket denne opp. La oss komme til anmeldelsen!

Pris: Rundt INR 175 for 6 strimler Produktbeskrivelse: ⦁ Purederm Botanical Choice Nose Pore Strips er en-trinns rengjøringsbehandling spesielt utviklet for å fjerne porene og løft bort uønskede hudormer. ⦁ Strimlen fjerner smuss og olje som tetter porene, slik at huden din blir ren og glatt. ⦁ Fortsatt bruk av neseporestrimler virker for å stramme porer, slik at huden ser ut og føles frisk.

Min erfaring med Purederm Botanical Choice Nose Pore Strips:

Disse nesestripene kommer i en rosa boks som ikke sier hvilken variant dette er. Men tegningen på siden får meg til å tenke på linje med kollagen og blomster. Jeg har ingen anelse om det. Ingredienslisten nevner ikke kollagen hvor som helst. Boksen er ganske søt. Strimlene er pakket i sølvemballasje. Hver stripe er individuelt innpakket, noe som er flott. På den måten kan du enkelt reise med et enkelt ark. Nesestripen sitter fast på et gjennomsiktig plastplater som kommer av veldig lett. Veibeskrivelsen er veldig enkel. Du må våte nesen din, ta av den hvite stripen og ta den glatte siden av stripen på nesen.

Du vil merke at det skinnende laget virker som lim når det kommer i kontakt med vann. Den stikker ganske pent og sterkt, så du trenger ikke å bekymre deg for at den faller eller glir. Disse stripene har en sterk duft av det som føles som sterke kjemikalier. Lukten treffer deg så snart du fjerner stripen fra plastplaten. Men når du bruker den på nesen, forsvinner den slags. Dette er bra fordi duften er ganske sterk. Stripen, jeg må si, er liten i størrelse. Det dekker ikke på sidene av nesen veldig bra. Også det dekker ikke nesenes spiss. Jeg ville ha likt det mye bedre hvis stripen dekket alle disse områdene da du får mesteparten av oljen, smuss og gunk fast der også.

Jeg avskallet det forsiktig fra sidene etter ca 10 minutter eller så. Jeg holdt det ikke på akkurat 10-15 minutter; Jeg avskallet den da den var tørr og crusty nok til å bli fjernet. Da jeg skrellet, la jeg merke til at alle gunk og whiteheads stakk på stripen mens jeg skrøp. Jeg beklager TMI, men jeg antar det er det som er viktigst i denne anmeldelsen. Det fjerner 85-95% av whiteheads på nesen og nesen min føles myk. Jeg elsker å bruke disse og se synlige resultater.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Purederm Botanical Choice Nose Pore Strips:

⦁ Jeg liker emballasjen ⦁ Lett å bruke og ganske praktisk også ⦁ Rask løsning for å kvitte seg med urenheter ⦁ Anstendig priset ⦁ Det virker faktisk! ⦁ Det fjerner rundt 85-95% av urenhetene ⦁ kommer i 3-4 forskjellige varianter ⦁ Du er igjen med myke og rene porer

Cons av Purederm Botanical Choice Nose Pore Strips:

⦁ Sterk kjemisk duft, som forsvinner snart Stripene kunne ha vært litt lengre

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Purederm Botanical Choice Nose Pore Strips? Helt sikkert. Ja til begge deler.

Purederm Botanical Choice Nose Pore Strips Tea Tree Purederm Nose Pore Strips Choco Cacao Purederm Agurk Collagen Mask Purederm Myung-en lysende koreansk urtmaske Purederm Hydro Beroligende Agurkeputer Lotus Herbals # 45 Sassy Summer Shine Seduction Botanisk Tonet Lip Gloss Phyto Phytodefrisant Botanisk Straightening Balm Mac Mineralize Rich Lipstick - Guddommelig Choice

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: