Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på et ansiktsvask av Aroma Magic. Det er en ny lansering, og jeg plukket opp det så snart jeg så det fordi jeg elsker alt som har ordene "aktivert trekull" i den. De har lansert et ansiktsvask, sjampo og ansiktsmaske. Jeg plukket opp denne og sjampoen. La oss se hvordan ansiktet vasker fare!

Pris: Rs 195 / -

ingredienser:

bruk:

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal Face Wash:

Denne ansiktsvask blir pakket i en svart pappeske med mange detaljer trykt på sidene. Den faktiske ansiktsvask er et sort-hvitt rør med en skruehett. Emballasjen er praktisk og jeg liker de svarte og hvite farger på den; føles som en kostbar ansiktsvask.

Ansiktsvask er en kjedelig og lys svart farget gel. Den har duftens duft. Duften er litt nostalgisk for meg fordi vi hadde samme tann når jeg var en liten jente. Det minnet meg om mitt gamle hus og min sving der. Uansett er konsistensen av ansiktsvasken ganske rennende og gelaktig, men ikke akkurat en gel. Den sprer seg lett på huden og lammer litt. Det vasker av ganske raskt også.

Det renser ansiktet mitt veldig bra. Ansiktet mitt så lysere og oljefritt etter bruk av det. Det kontrollerer oljen på min t-zone i god tid. Huden min følte seg frisk og knirkende, etter å ha brukt denne ansiktsvaskingen. Det tørker ut huden litt. Ansiktet mitt følte meg litt tørt etter bruk av ansiktsvask, men det er greit da jeg alltid fukter etter bruk av ansiktsvask.

Det hevder å gjøre 6 ting ut av hvilke unntatt "beskytte" jeg kan se og føle alle de 6 tingene. Huden min føles dypt renset, næret, lyst og glatt. Min hud føles stramt også. Jeg liker dette ansiktet vaske så langt. Forhåpentligvis viser det seg å være en hellig gral. Oppsummering fordeler og ulemper,

Fordeler med Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal Face Wash:

• Pent pakket. • Anstendig priset. • Rengjør ansiktet veldig bra. • Lyser opp ansiktet mitt. • Du føler deg frisk og ren etter bruk. • Fungerer veldig bra på huden min.

Ulemper med aroma magisk aktivert bambus trekull ansiktsvask:

• Ikke alle vil ha duften. • Ikke egnet for tørr hud, da den tørker opp huden litt.

IMBB Rating: 4.3/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp aroma magisk aktivert bambus trekull ansiktsvask? Ja til begge deler.

Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal 6 i 1 pakke The Face Shop Kullrensing Skum Fabindia Charcoal Face Pack Damens rene hvite, dype rensende ansiktsskum med aktivert karbon Patanjali Activated Carbon Facial Foam Fab India Kullskrubb Freeman ansikts polermask - trekull og svart sukker Biore Charcoal Pore Minimizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: