Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på en klassisk svart eyeliner fra Lotus Herbals, og det er fra deres "Hypnotica" -område. Så, la oss gå rett til anmeldelsen.

Pris: INR 275

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Lotus Makeup Intense Black Hypnotica Pearl Shine Langvarig Eyeliner:

Denne liner kommer i en rød ytre pappemballasje. Den faktiske liner kommer i en svært liten svart krukke med et veldig langt svart håndtak. Tipset er spisspiss og er vanskelig, men det er lett å påføre på lokkene. Emballasjen er ganske liten og veldig søt. Det lange håndtaket minner meg om Louboutin neglelakk. : p Filtipset gir deg mulighet til å lage en meget fin linje og gir deg maksimal presisjon. Flasken lekker ikke selv når den holdes horisontalt, noe som er bra!

"Intense Black" er en fin svart nyanse som ikke ser så sterk ut når den er våt, men når den tørker helt, ser den ut som en jetskygge. Det har ingen pearly effekt eller skinne. Det tørker matte som jeg er litt skuffet over. Jeg ville ha en glitrende eller metallisk finish eyeliner, eller skinnende svart liner, men likevel er dette ganske bra også. Pigmenteringen er også fint. Du trenger to lag for å gjøre det helt ugjennomsiktig.

Formelen er fin, den er heller ikke for tykk eller for tynn. Det går fint og glatt på dekslene. Det tørker ganske raskt og smelter ikke mye. Det jeg liker mest er at pigmentet ikke sprer seg overalt når du tar det av med en sminkefjerner. Det går også veldig lett med bare to swipes av en våt tørke. Også, det flager ikke eller smuldrer, noe som er en yay!

Det forblir på lokkene i 3-4 timer, som ikke er det de hevder. De hevder at det er langvarig, og jeg tror ikke det er langvarig.

Pros av Lotus Makeup Intense Black Hypnotica Pearl Shine Langvarig Eyeliner:

  • Liten, søt, reisevennlig emballasje.
  • Matt svart skygge.
  • Fin formel.
  • Tørker raskt.
  • Vaskes lett av med en våt tørke.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Finger ikke.

Cons av Lotus Makeup Intense Black Hypnotica Pearl Shine Langvarig Eyeliner:

  • Har ingen skygge eller perleffekt.
  • Ikke langvarig som påstått.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Lotus Makeup Intense Black Hypnotica Pearl Shine Langvarig Eyeliner? Ja, jeg vil anbefale, men jeg ville ikke tilbakekjøp da jeg har mange matte black eyeliners i min stash.

Lotus Herbals Hypnotica Pearl Shine Langvarig Liner - Poppy Blue Lotus Herbals Earthy Shine Hypnotica Pearl Shine Langvarig Liner Lotus Make-Up Mynt Hypnotica Pearl Shine Langvarig Eye Liner Introduksjon av Lotus Herbals Hypnotica Pearl Shine Langvarig Væske Eyeliners Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Diana of London Intense Black Drama Kajal Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: