Hei alle sammen,

I dag vil jeg dele mine synspunkter på Jane Iredale Eye Contour Brush, som er et annet nytt tillegg til sminkebørstene mine. Denne er en flat børste med en avsmalnet kontur, spesielt designet for å jobbe i krøllen. Den er laget av pony hår, ser profesjonell og føles luksuriøs. For å vite mer om denne øyenkonturbørsten, fortsett å lese.

Pris: £9.60 Produktbeskrivelse: En kort, middels tetthet børste med en mykt skrå spiss av pony hår. Bruk til å bruke øyenskygge aksent farge. Lignende i størrelse, til øyeskygge børsten. Dette produktet er glutenfritt, inneholder ikke hvete. emballasje: Jane Iredale Eye Contour Brush er laget av pony hår og kommer pakket med et kremfarget trehåndtak pluss en metallgripper. Denne profesjonelle utseende børsten leveres i et tynt og gjennomsiktig plast deksel som ikke er veldig attraktivt for meg.

Min erfaring med Jane Iredale Eye Contour Brush:

Som nevnt i mine tidligere anmeldelser, har jeg nylig lagt til noen nye sminkebørster til min forfengelighet, og en av dem er denne Jane Iredale Eye Contour Brush. Så, la oss starte med min erfaring med denne nye øyenkonturbørsten. Før jeg fikk denne penselen, brukte jeg de vanlige øyenskyggebørstene fra Natio og Clinique. Hensikten med å plukke denne vinklede konturbørsten med middels tetthet var å bruke øyenskygge i krøllen med nøyaktighet og komfort.

Jeg bruker denne børsten, hovedsakelig for å bruke tørr øyeskygge. Den avsmalne tippen gir enkel bruk når det gjelder å påføre øyeskygge på lokkene og også i krøllen. Når du lager et røykaktig utseende eller en definert kroneutseende, bruker jeg den ferske siden av børsten til å bruke øyeskyggen over hele øyelokket mitt og bruke den vinklede spissen inn i krøllkonturen, så bruker jeg krøllpenselen til å blande begge nyanser og få en mykere effekt. Jane Iredale Eye Contour Pensel er laget av naturlig pony hår.

Tekstur er myk og glatt og irriterer ikke følsom hud i nærheten av øyekonturområdet. Denne penselen muliggjør enkel og presis anvendelse og kan brukes til å påføre våte og kremholdige produkter. Penselen tar opp den nøyaktige mengden av produktet som kreves, og derfor er det behov for mindre swipes for å få den oppbygde, ønskede effekten. Selv etter å ha rengjort det med et vått vev regelmessig, en rengjøring tørkes hver uke og grundig rensing med en penselrenser en gang i måneden, er denne penselen fortsatt myk og glatt.

Det har kaste et hår eller to en gang da jeg skjedde å overdrive med renseprosessen på samme dag, skjønt. Metallgrippen muliggjør god håndtering og jevn applikasjon. Denne nye øyenkonturbørsten har erstattet mine tidligere øyenskyggebørster, og jeg pleier å bruke denne en oftere siden det bidrar til å jobbe i krøllen, noe som gir en bedre definisjon til mine øyne og gir et feilfritt utseende.

Pros for Jane Iredale Eye Contour Brush:

⦁ Den unike vinkelen og bredden på denne børsten bidrar til å skape feilbesiktig øye sminke ⦁ Gjør det mulig å bruke farge med nøyaktighet og komfort ⦁ Kan brukes til å bruke base øyeskygge og øyne skygge begge deler ⦁ Flat børste med en konisk kontur for å arbeide i krøllen ⦁ Laget av naturlig pony hår ⦁ Myk og jevn tekstur ⦁ Metal gripper

Ulemper for Jane Iredale Eye Contour Brush:

⦁ Ingen etter min mening

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale Jane Iredale Eye Contour Brush? Ja, definitivt! Ville jeg tilbakekjøpe Jane Iredale Eye Contour Brush? Ja, hvis nødvendig.

Takk og Skål!

Jane Iredale Detaljebørste Jane Iredale Zap & Hide Blemish Concealer - Z2 Jane Iredale PurePressed Blush - Whisper Jane Iredale Amazing Base Løst Mineralpulver Jane Iredale Lip Fixation Desire Revlon Crease Shadow Brush Kent Twelve TWMU2 Eye Contour Brush Kat Von D Shade og Light Eye Contour Brush Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: