Hei søt,

Vi trenger alltid disse bomullsstoffene i livet vårt for å holde huden ren, bruke toneren, fjern sminke og mye mer. Jeg liker ikke å bruke medisinsk bomull fordi den er for grov for huden. Derfor holder jeg alltid disse pakkene hendig som jeg bruker hver dag før sengetid. Rull til å lese hvordan disse fungerte for huden min.

Pris: Rs 225 for 190 stk Produktbeskrivelse av Watsons: Watsons Square Puffs er laget av lintfri, premium kvalitet bomull. Denne vakkert myke puffen har overlegen absorpsjon, og er ideell for alle dine kosmetiske og hudpleiebehov.

Min erfaring med Watsons Square Puffs Facial Cotton:

emballasje: Watsons Square Puffs kommer i en stor rektangulær pakke som består av plast med lite design over det. Pakken er veldig praktisk, men lagring er et problem fordi det ikke har noen glidelås. Men jeg holder pakken i skuffen og trekker en ut når det trengs. Alle instruksjonene er gitt bak selve pakken. Puffene kommer i ren hvit farge og er ganske store i størrelse for å tørke sminke fra hele ansikt og nakke også, eller å bruke en toner. Mengden er ganske stor i henhold til prisen, og en pakke går langt siden jeg bare bruker en per dag. Så jeg vil si det er bra i kvalitet med en bra pris.

Føl på huden: De hevder å være laget av 100% ren bomull som jeg synes er veldig bra for huden. Det viktigste jeg liker om disse er at de ikke forlater bomullsresteret på huden, noe som var et stort problem med vanlig bomull. De er veldig myke og milde på huden. De glir glatt på ansiktet mitt for å kvitte seg med sminke. Det er ikke mye tråkke eller trekk involvert siden kvaliteten er god. Men padsene er ikke forseglet fra kantene som skiller seg, mens sminningen blir fjernet til tider.

resultater: Bomullspadsene fjerner veldig effektivt all sminke fra ansiktet. En bomullspute er nok til å rense ansiktet mitt og nakken. Hvis jeg har tung sminke på, bruker jeg en frisk en å rense øynene mine. For toneren jeg føler er en mer enn nok. Alt blir brukt perfekt, og jeg tror de er helt verdt pengene.

Fordeler med Watsons Square Puffs Facial Cotton:

• Stor pakke og veldig praktisk. • Rimelig. • Meget myk og mild på huden. • God kvalitet. • 100% ren bomull. • Fjerner all sminke og smuss uten mye å rive og trekke. • Mye bedre enn medisinsk bomull.

Ulemper med Watsons Square Puffs Facial Cotton:

• Går enkelt å skille mens du smider av sminke.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Watsons Square Puffs Facial Cotton? Ja sikkert! Disse er svært viktige, så når denne pakken kommer over, vil jeg plukke opp en annen. Hvis du vil ha en god mengde til en god pris, så vurder dette. Konklusjon: Watsons er ett merke som er veldig budsjettvennlig og gir fantastisk mengde.

Kroppsbutikkens organiske bomullsrunder Støvler 100% bomullsullputer Bare Essentials Avera Round Cotton Pads Sephora Collection Soft Touch Cotton Pads Audrey's Cotton Makeup Removal Pads VOV Cotton Pads Konad Niju Girl Cotton Pad Bella Cotton Balls

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: