Hudtone - dusk med varme undertoner Hudtype - kombinasjon, sensitiv

Hei venner,

Jeg vil gjennomgå en vakker glans for dere alle i dag. Jeg pleide å tro at rosa glans ikke passer til dusk hudton. Men Rihanna og hennes lyserøde lepper inspirerte meg, og jeg bestemte meg for å få en rosa glans for meg selv. Denne er en ren glans fra Colorbar og les anmeldelsen for å vite om det var et godt kjøp.

Pris: INR 675 for 3,3 ml Produktbeskrivelse: Skinn på som en ekte diva med den nye Colorbar Sheer Glass Lip Gloss! Denne eksklusive formelen er unik ved hjelp av lys forstørrelses teknologi som gir et nydelig glass som ferdig på leppene med en perfekt fargevinst. Denne glansen har en enwrapping og en cushiony tekstur som ikke bare låser leppefargen, men holder dem også fuktet og næret. Colorbar Sheer Glass Lip Gloss kommer med leppepleie fordeler - det er Preservative Free, Allergen Free, Nano Ingredient Free, Perfume Free og Dermatologisk Testet.

Min erfaring med Colorbar Cherry Sheen Sheer Glass Lip Gloss:

emballasje: Som alle andre Colorbar-produkter kommer denne også i en sølvkartong. Den inneholder alle detaljer om produktet. I den ene enden er det et fargekodet klistremerke sammen med navnet som gjør det lettere å få øye på denne glansen i din lip gloss stash. Røret er sylindrisk og gjennomsiktig med sølvhett. Applikatoren er en vanlig svamp en det plukker opp nok produkt på en gang for en enkelt applikasjon. Basen inneholder igjen skyggedetaljer og utløpsdato. Du kan enkelt bære den i posen mens du reiser.

Tekstur og pigmentering: Glansen er ren, men den er tykk og litt klebrig samtidig. Det er skinnende som et glass som gjør navngivningen riktig. Pigmenteringen er gal, og for jenter med helt mørke lepper som meg, dekker det ufullkommenheten med 70% på en gang. Hvis du har blekrosa lepper, vil bare en enkelt sveipe være nok, og for mørke, pigmenterte lepper, vil en god leppegrunn sammen med den bli perfekt. Den klissete tekstur føles aldri ubehagelig på leppene. Det hjelper glansen å holde seg til leppene uten blødning.

Skygge: Dette er en lys, fersk rosa som også kan beskrives som en neonrosa nyanse med en korall undertone. Det lyser opp ansiktet og vil se flatterende ut på hver hudtone. Men dette er ikke ideelt for daglig bruk. Jeg foretrekker å bruke den til datoer eller fester.

Oppholdsstyrke: Denne glansen forblir veldig lang - i 4-5 timer uten grunnfarge eller leppe. Jeg hadde mat og drikke og halvparten av det var borte, men en vakker farge ble etterlatt som ikke så ujevn utseende. Så, med litt berøring, blir det perfekt igjen. Det holder leppene fuktig og hydrert for lenge, selv etter at den er fjernet.

Alt i alt: Dette er en lys rosa nyanse for fester som det lyser opp ansiktet og løfter stemningen på samme tid.

Fordeler av Colorbar Cherry Sheen Sheer Glass Lip Gloss:

⦁ Fin emballasje ⦁ Pretty, bright shade ⦁ Utrolig pigmentering ⦁ Super skinnende og glanset God god makt ⦁ Ingen skadelige kjemikalier ⦁ Lett å bruke ⦁ Ikke-tørking ⦁ Oppholder seg på en anstendig tid

Cons av Colorbar Cherry Sheen Sheer Glass Lip Gloss:

⦁ Ikke dekk pigmenterte lepper helt på en gang ⦁ Kan være for skinnende til daglig bruk

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar Cherry Sheen Sheer Glass Lip Gloss? Jeg kan prøve en annen nyanse eller et annet utvalg av dette merket (noe som ikke er så rent). Hvis du elsker fargen og ikke har pigmenterte lepper, kan du definitivt gi denne en prøve.

Colorbar Rose Reflektere Glatt Glass Lip Gloss Colorbar 003 Pink Sheer Glass Lipgloss Colorbar Rødt glass Glatt glass Lipgloss Colorbar Jelly and Shine Lip Gloss - 001 Red Jelly Colorbar 004 Blush Crush Kiss Proof Lip Stain Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss - Cherry Bomb Carmex Fuktighetsgivende Lip Balm Classic og Cherry Sinful Colors Nail Lacquer - Moss Har, Lilla Diamant, Glass Rosa Makeup Revolution I Makeup Hjertet av Glass WOW Stick Basicare Glass Nail File

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019