Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei damer,

Min kjærlighet for arkmaskene er ikke ny. Jeg elsker å bruke dem som de er veldig enkle å bruke og rote gratis. Jeg hadde anmeldt noen få arkmaskere fra Sephora tidligere. Jeg har tatt flere arkmaskere fra Anatomicals. I dag vurderer jeg Anatomicals Off med deres (svart og hvitt) hode. Boatnical Rensende Tea Tree Face Mask. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg 🙂

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Pris og antall: 300 INR for 1 arkmaske (25 gm).

Min erfaring med Anatomicals Off med deres svarte og hvite hode Botanisk rensende Tea Tree Face Mask:

Denne arkmasken kommer i en vanlig plastpakke. På baksiden av pakken er det detaljer om produktet som beskrivelsen, ingredienslisten, hvordan du bruker osv. Inne i denne pakken kommer en seruminfisert arkmaske. Masken kommer klistret på et aluminiumfolieark. Samlet sett har denne slanke arkmaskepakken anstendig emballasje, og det er godt å ta med på reiser.

Laken er en vanlig klutmaske, som er dypt infundert med teetre serum. Serumet er ganske flytende og det dråper også fra masken og pakken. En gang tar jeg masken ut av pakken, pakken har fortsatt en god mengde serum i den. Arkmasken kommer til å klistres på et vanlig aluminiumsark. Så, bare skal masken fra den folien og legg den direkte på ansiktet. Masken er hvit i farge og består av mykt tynt stoff. Den har cut outs for øyne, nese og lepper. Masken er stor nok til å dekke ansiktet mitt riktig, men det kan være litt større for små ansikter. Det følger ansiktet pent, og serumet dråper ikke etter at det er påført ansiktet. Så, jeg kunne lett gjøre jobben min med denne masken på ansiktet mitt.

Den hadde det typiske teetreften, som er litt sterk. Jeg synes ikke det er behagelig, siden jeg ikke liker teetreft. Jeg holdt denne masken på ansiktet mitt i noen 20-25 minutter. Det første jeg merket etter bruk av denne ansiktsmasken var glødende hud. Min hud så så pen og strålende. Jeg regnet virkelig ikke med at det skulle fungere slik. Så, jeg finner det ganske annerledes enn andre arkmaskere. Det tydeliggjorde huden min og gjorde huden min glødende like etter 20 minutter. Er det ikke bra! Det er et godt alternativ å nære huden hvis du har det travelt, og du har ikke nok tid til å skjemme bort huden din. Navnet indikerer at det vil fungere for å fjerne svarte hoder og hvite hoder, men det virket ikke for meg. Kanskje regelmessig bruk av denne arkmasken vil være fruktbar. Resultatene det gir varer i en dag eller to. Laken masken gjorde min kombinasjon hud litt fet, så jeg er sikker på at det ikke er for de oljeskinnede skjønnhetene. Samlet sett er dette en god arkmaske.

Pros av anatomicals Off med deres svart og hvitt hode Botanisk rensende Tea Tree Face Mask:

  • Anstendig emballasje.
  • Myk stoffmaske.
  • Godt infundert med serum.
  • Dypt nærer huden.
  • Gir øyeblikkelig glødende hud.
  • Fuktbrønnen brønnen.
  • Resultatene varer for en dag eller to.

Cons av anatomicals Off med deres svart og hvitt hode Botanisk rensende Tea Tree Face Mask:

  • Sterkt te tre lukt.
  • Gjør huden litt oljeaktig etter bruk.
  • Gjør ingenting for å fjerne blackheads eller whiteheads.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Anatomicals Off Med Black And White Head Botanisk Rensende Tea Tree Face Mask? Ja til begge deler.

Anatomicals aldri miste din Cherry SPF 15 Lip Balm Anatomicals Hånd- og fotkrem Anatomicals Look You've Got Chocolate All Your Face Anti-Stress Mask - Behandle For Chocolate Lovers? Anatomicals Botanicals Hydrating Rose Cloth Ren og klar Blackhead Clearing Scrub Hvordan bli kvitt Whiteheads uten smerte Jason Purifying og beroligende Tea Tree Gel The Body Shop Tea Tree Face Mask Tony Moly Jeg er virkelig beroligende Tea Tree Face Mask Sheet Montagne Jeunesse Tea Tree Face Spa VLCC Alpine Mint og Tea Tree Gentle Forfriskende Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: