Hudtone: Medium Oliven

Hei jenter,

Noen ganger kommer et mindre kjent merkevare opp med noen fantastiske produkter, slik at jeg nylig har funnet en eyeliner penn av Coloressence som virker så fint på mine øyne. I dag skal jeg dele mine synspunkter på Coloressence INKSTYLO Eyeliner penn. Les videre for å vite mer om det.

Pris: Rs. 350 / - for 1g Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Coloressence INKSTYLO Eyeliner Pen:

emballasje: Liner leveres med en ytre papiremballasje med plastdeksel. Alle detaljene er pent trykt på baksiden. Faktisk liner kommer i en elegant svart pennemballasje med en svart lue. Det ser så fint ut og veldig lett å bære rundt. Det lekker aldri og luken lukkes så lett med et klikk. Den har noen vår inne i hetten som holder den perfekt. Pen liner er alltid enkel å bruke. Den har en super tynn spiss pensel applikator som glir jevnt. Applikatoren er heller ikke for fleksibel eller for stiv, så jeg kan holde kontrollen perfekt. Applicator børste har en ultra tynn spiss spiss, og det er derfor jeg kan tegne alt jeg vil ha. Det er så lett å lage en skarp vinger med den. Jeg kan lage en tynn til tykk linje glatt med denne fantastiske applikatoren.

Skygge: Den kommer i bare en skygge, svart og det er super jet svart skygge og ser helt dramatisk ut på øynene. Pigmentering er fantastisk av denne liner. Ett slag er nok til å bygge opp den perfekte fargen, men for å skape en dramatisk tykk ving, trenger jeg et sekundslag. Det ser så perfekt ut på øynene.

Tekstur kvalitet: Den har en fin, tynn tekstur som glir som en drøm på øynene uten å slepe. Jeg liker virkelig sin perfekte, jevne applikasjon. Jeg kan tegne det jeg vil ha med den. Det gir det ryddig og rent utseende. Selv jeg kan enkelt bruke den på min nedre lash linje. Det skaper aldri noe problem. Det tar bare noen sekunder å tørke ut helt og når det tørker ut, gir det en fin fløyelsaktig, ikke-glanset, ikke-matt finish. Det føles ekstremt lett på lokket og det ser ikke ut ujevn. Det er ingen flak fra lokket, selv etter lang levetid.

Det har også noen fantastiske egenskaper. Det er en fin flekkfast liner som ikke smelter av seg selv og ser aldri rotete ut. Den forblir perfekt. Det overfører ikke på lokket mitt, og det kommer aldri til å bli kvitt. Bare hvis jeg gni øyet eller til og med berøre det for den saks skyld, kan det bli flekker, men det ser aldri ut noe rotete. Bare fargen kommer fra det området. Det er også moderat vanntett, noe som betyr at det ikke går av med en sprut av vann eller det smelter aldri med vann; det forblir på øynene.

Oppholdsstyrke: Uten å berøre øynene, forblir det perfekt rundt 7-8 timer på øynene mine. Men etter 5-6 timer ser øynene på øynene seg litt bleknet ut. Jeg har vannfulle øyne og har en dårlig vane å gni hjørnene mine, kanskje det skjer for det. Men det fades ikke automatisk. Jeg liker virkelig lengden på liner. Det er lett å fjerne med en sminkefjerner.

Totalt er jeg helt fornøyd med liner og kvalitet. For det meste elsker jeg applikatorbørsten som fungerer så fint, og den generelle prosedyren er så glatt. Det er en perfekt eyeliner penn for en skarp vingerlinje. Hvis du er nybegynner, bør du prøve denne. Jeg tok en flekk test og vann + flekk test på mine fem favoritt eyeliner penner og se hvor fantastisk det fungerer.

Pros av Coloressence INKSTYLO Eyeliner Pen:

• Fin emballasje og rimelig. • Perfekt super tynn applikator tips. • Super lett å trekke tynn til tykk linje. • Glatt tekstur glir lett uten å rive seg. • Super pigmentert jet svart skygge. • Ett slag gir god, jevn fargebetaling. • Har en fløyelsaktig finish. • Tørker ut raskt. • Ikke flekker eller fader. • Vannbestandig og aldri overført på lokket. • Perfekt for vinklet øyeutseende og flott for nybegynnere. • Steder lenge rundt 7-8 timer på øynene mine. • Ikke krøller og ser aldri røff ut. • Flott til denne prisen.

Cons av Coloressence INKSTYLO Eyeliner Pen:

• Noen ganger har hjørner en tendens til å falme etter en viss tid. • Ikke 100% smussbestandig og vanntett.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Coloressence INKSTYLO Eyeliner Pen? Ja for begge deler. Det er den beste medisinske eyeliner pennen til denne overkommelige prisen.

Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India L'Oreal Super Liner Perfect Slim Blue L'Oreal Super Liner Perfekt Slim Green Review, Swatch, EOTD L'Oréal Paris Super Liner Perfekt Slim - Intense Black Review L'Oreal Paris Lineur Intense Filt Tips Flytende Eyeliner Maybelline Eyestudio Master Precise Ink Pen Eyeliner Review Boots No7 Hold deg nøyaktig følt Tips Eyeliner Review L'Oreal Paris Super Liner Instant Impact Felt Tips Liner Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: