Hårtype: Tørr og skadet, tynn, farget

Hei folk,

Jeg kjøpte en balsam fra Ikke din mor er et år tilbake og likte det. Dette merket tiltrekker meg alltid med sine unike navn og søte ting. Jeg har 2 flasker av denne hårbehandlingen, siden hårbehandling krever lengre tid å vise resultater. Jeg beklager å få 2 flasker i spenning fordi det var veldig gjennomsnittlig. Les den dybdegående gjennomgangen nedenfor!

Pris: $ 7,99 / Rs 535 for 236 ml Produktbeskrivelse av ikke din mors: Hører du sirener? Har noen kalt CODE BLUE på håret ditt? Så er det tid for en tur til beredskapsbransjen! Jeg mener rom. IKKE DIN MOTERS INTENSIV HÅRENHET Fornyelsesbehandling er infundert med gulrotrotekstrakt for å hjelpe til med å reparere skadet, urolig hår, gjenopplive livløst hår tilbake til sin opprinnelige sunn tilstand. Doktors ordre: Bruk denne premiumen, dyp kondisjonering, fuktighetsgivende behandling en gang i uken for å gi håret en ren helseerklæring. Veibeskrivelse: Påfør en liten mengde i håndflatene og arbeid i vått hår som har blitt vasket og skyllet godt. Bruk sparsomt nær røtter og mer liberalt mot endene. La i 1 til 3 minutter før skylling.

Min erfaring med ikke morens intensivhudsenhet Fornyelsesbehandling:

emballasje: Hårfornyelsesintensive enheten ser ekstremt søt ut i rosa og hvitt. Dette merket negler det helt når det gjelder emballasje som det ser veldig levende ut, quirky og girly. Den har en søt hjerteformet pumpe i rosa også, som fungerer veldig praktisk. Den sylindriske flasken er veldig praktisk og har også et låsesystem. Prisen er bra siden hårbehandlinger ikke kommer til den prisen, spesielt apoteket. Den har en veldig fin beskrivelse som også er søt og girly.

Konsistens, lukt og følelse på håret: Hårbehandlingen kommer i ren hvit farge. Konsistensen er super tykk akkurat som hårsmør. Det går veldig glatt på håret mitt, men en god mengde er nødvendig. Jeg bruker det vanligvis sparsomt på røttene og mer mot endene fordi de ber oss om å gjøre det, og jeg har allerede ganske tynt hår. Lukten er veldig pulveraktig og girly og lukter hyggelig. Lukten lingers og forblir på for dagen også. Lukten er veldig forfriskende og ikke overpowering i det hele tatt. Det føles litt tykt og tungt på håret siden konsistensen er slik.

resultater: Hårbehandlingen gir svært gjennomsnittlige resultater fordi det bare gjorde håret mitt litt mykere og mykere. Det så også ut, men jeg har brukt langt bedre produkter. Det reparerte ikke noen skade, og det virket heller ikke slik. Det gjorde ikke håret mitt så sunt, og skaden var veldig synlig. Også hårendene mine var frizzy som vanlig og det kontrollerte ikke frizzen i det hele tatt, ikke engang i noen timer. Også jeg brukte bare et lite beløp i nærheten av røttene, men det veide ned håret mitt. Det forlater også håret mitt ganske tykt og fettete som ser veldig dårlig ut siden jeg har tynt hår. En stor nei fra min side!

Fordeler med ikke morens intensivhudsenhet Fornyelsesbehandling:

• Ekstremt søt emballasje i rosa og hvitt. • Hjerteformet pumpe som fungerer veldig bra. • Praktisk. • Rimelig for hårbehandling. • Ikke testet på dyr. • Tykk konsistens for å behandle skadet hår. • Hyggelig girly duft. • Lett å skylle. • Gjør håret jevnt og mykt. • Gjør håret friskt.

Ulemper med ikke din mors intensivhudsenhet Fornyelsesbehandling:

• Ikke medført noe forandring i mitt skadede hår. • Kontrollerer ikke frizz. • Veier håret mitt. • Håret kan føles litt fettete.

IMBB Rating: 2.8/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal ikke morens intensivhudsenhet fornyelsesbehandling? Nei jeg ville ikke! Det fungerte ikke bra for mitt skadede hår, så jeg ville heller ikke få det igjen, heller ikke jeg vil anbefale det. Konklusjon: Jeg skulle ønske dette var tilgjengelig her fordi det har gode produkter å prøve!

Ikke din mors strand Babe fuktighetsgivende sjampo Ikke din mors måte å vokse lang og sterk sjampo Ikke din mors måte å dyrke lang og sterk balsam Ikke din mors 'hun er en tesel' Volumizing Hairspray Skjønnhetsformler Argan Oil Intensive Hair Treatment Schwarzkopf Bonacure Reparasjon Rescue Treatment Hair Mask Kama Ayurveda Bringadi Intensive Hair Treatment Lush Roots Hair Treatment

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: