Hei peeps,

Dagens gjennomgang handler om Makeup Revolution London Pro Curve Contour Foundation Brush. Fortsett å lese for mer informasjon om produktet.

Pris: Rs. 699 / - Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Makeup Revolution Pro Curve Contour Foundation Pensel:

Penselen kommer pakket i en matt svart pappemballasje som har fin gulldetaljering på den. Ytre emballasjen er ikke veldig vakker. Den har produktbeskrivelsen på den. Jeg har allerede nevnt i mine tidligere innlegg at jeg prøver hendene mine på konturer i disse dager, og denne penselen er designet for konturformål. Penselen ser vakker ut. Den glatte svarte børsten har en pen rose gullbøyle. Håndtaket er ganske langt og gir riktig grep. Penselen ser luksuriøs ut og det er veldig praktisk. Borstene består av syntetiske fibre. Hårene er myke og føles så milde på huden.

Hårene er av god kvalitet og føles ikke noe poke på huden. Borstene er arrangert i skrå design, noe som bidrar til å gi en perfekt konturert finish. Denne penselen gjør ingenting for å legge grunnlaget. Det tørker selv av produktet og gir ikke en jevn finish. Men det er flott å skape et skarpt konturert utseende. Det fungerer utrolig med krembaserte konturprodukter. Den buede formen på børsten gir en presis anvendelse. Den passer pent i kinnene og hjelper til med å få et jevnt kjølt utseende. Det hjelper er å blande produktet jevnt.

Bortsett fra kinnene, er det flott å bli brukt på kjeve og nese også. Selv om jeg har brukt denne penselen med kremkonturprodukter normalt, fungerer det like bra med pulverprodukter også. Rengjøring av børsten er veldig lett. Jeg vasker den med en babysjampo og la den lufttørke. Borstene beholder sin vanlige form, når den er helt tørket. Det er ingen kaste av hår selv etter flere vasker. Samlet sett er dette sikkert en god konturbørste, men emballasjen er ikke så attraktiv.

Pros av Makeup Revolution Pro Curve Contour Foundation Pensel:

• Pensel ser pen ut. • Syntetiske hår. • Borstene er myke og glatte. • Gir presis konturfarge. • Lett å rengjøre. • Ingen kaste av hår. • Fungerer bra med både krem ​​og konturprodukter.

Ulemper med Makeup Revolution Pro Curve Contour Foundation Pensel:

• Emballasje er ikke veldig attraktivt.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Makeup Revolution Pro Curve Contour Foundation Brush? Ja.

Makeup Revolution Pro Go Mini børste sett Makeup Revolution Pro F105 Konturbørste Revlon Contour Brush Vega Professional Contour Brush Kat Von D Shade + Light Contour Brush bareMinerals Dual-Finish Blush og Contour Brush Marc Jacobs Form Contour og Blush Brush Alv. Studio Contour Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020