Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei jenter,

Jeg er helt forelsket i Lakme Absolute Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick-serien. I dag vurderer jeg skyggen "Pink Possession" fra dette området til gjennomgang.

Produktbeskrivelse: Lakmé Absolute s nyeste utvalg av High Definition Sculpt leppestifter er kommet! Ett slag med konturert perfeksjon er alt du trenger for å få en meislet, lang slitasjeopplevelse med en rik matte finish. Lakmé Absolute Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick er tilgjengelig i 15 dramatiske nyanser (de lyseste nyanser så langt i absolutt rekkevidde), og er et go-to-profesjonelt produkt som gir ingenting mindre enn en ekspertfinish.

Pris: INR 700 for 3,7 gm.

ingredienser: Ikke nevnt.

Min ta på Lakme Absolutt rosa besittelse Sculpt Studio Hi-definisjon Matte leppestift:

Lippestiften kommer i en sølv pappemballasje. Lippestiftrøret er sølv i farge og har en klar lue. Røret har skyggenavnet nevnt i basen. Klistremerket i basen har også holdbarhet og andre detaljer. Lippenettens hette passer godt med et klikk og kommer ikke av lett. Det vil ikke skape et rot i håndvesken din. Samlet sett har jeg ingen klager med emballasjen.

Skyggen "Pink Possession" er en vakker rosa skygge med en litt mauve fargetone. Den har nesten nøytrale undertoner. Denne lysrosa leppestiften er en perfekt hverdagskramme som kan trekkes av når som helst og hvor som helst. Skyggen er unik og ser pen ut på leppene. Lippestiften setter til en nydelig fløyels matt finish. Pigmenteringen er ikke vanvittig, men kan lett bygges. Jeg må bruke flere swipes for å gjøre fargen intens og vare lenge. Skyggen er allsidig og vil sikkert passe så mange hudfarger.

Tekstur er bare fantastisk. Jeg er veldig forelsket i tekstur og finish på denne leppestiften. Det er mykt og glatt. Lippestiften glir lett på leppene uten å dra. Det føles lett og behagelig på leppene, føles som om jeg ikke har noe på mine lepper. Formelen er litt kremaktig og ganske fuktighetsgivende, men jeg føler at denne leppestift gjør at leppene mine er litt tørre etter måltider, så jeg foretrekker å påføre en leppebalm under.

Lippestiften er litt kremaktig og dermed overfører den litt, den er helt smudgeproff. Det går ikke fra sin plass i det hele tatt. Prepping leppene er et must før du bruker leppestift som det har en tendens til å kle seg til de tørre delene av leppene og deretter markere dem dårlig. Det legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene selv etter timers bruk. Oppholdsstyrken er stor. Det holder seg i 4-5 timer på leppene mine, noe som er ganske bra for meg for en så myk nyanse. Det overlever ikke tunge måltider og svimper bort og etterlater en lys rosa flekk bak. Så, en ny påføring er nødvendig å etter måltider. Samlet sett er dette en vakker hverdagskrem med mindre livskraft og mer anstendighet.

Pros av Lakme Absolut Pink Possession Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick:

 • God emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Matt finish.
 • Perfekt hverdagsskygge.
 • Glatt tekstur.
 • Blyser ikke leppene.
 • Fuktighetsgivende formel.
 • Ikke budge.
 • Oppholder seg for lenge.

Cons av Lakme Absolutt Pink Possession Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick:

 • Overfør lett.
 • Kunne ha vært mer pigmentert.

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lakme Absolutt Pink Possession Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick? Ja til begge deler.

Lakmé Absolute Pink Me Up Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Lakme Absolute Sculpt Studio Hi Definition Matte leppestift i Crimson Touch Lakmé Absolute Rose Bloom Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick Lakme Absolute Coral Flare Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Lakme Absolute Plum Spell Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Best Pink Lipsticks Tilgjengelig i India: En Samling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: