Hudtype: fet, følsom og akne utsatt Hudtone: rettferdig til middels

Hei alle sammen!

Jeg har akne-utsatt hud og jeg fortsetter å prøve tonnevis av produkter i håp om at huden min til slutt vil rydde opp. Jeg bruker denne rengjøringen og bryter sjelden ut mer. Dagens gjennomgang handler om en ikke-skummende rensemiddel kalt Acti-Biotic Sebo-Savon Rensende Skummelgel fra Ericson Laboratoire. Les videre for å få vite mer.

Pris: $ 86 for 250 ml Produktbeskrivelse: Den Acti-Biotic serien har høy ytelse hudpleie helt dedikert til behandling av fet hud med whiteheads og blackheads. Formulert med en Phyto-Complex, stimulerer den syntesen av naturlige antibiotika i huden for å bekjempe mikrobielle angrep som er ansvarlige for utseende av flekker. Det er en lett skummende gel med anti-seborrheic og astringent egenskaper regulerer overskytende sebum hele dagen lang og betydelig strammer dilaterte porer. Brukes daglig, behandler Acti-Biotic-serien effektivt whiteheads og blackheads, slik at huden blir frisk og matt.

Hvordan å bruke: To ganger daglig, massasje i en sirkulær bevegelse på våt hud unngår øyeområdet. Skyll med lunkent vann. Pat tørr og følg med toner eller astringent. emballasje: Dette rengjøringsmiddel kommer i den enkle, men hensiktsmessige emballasjen. Jeg finner emballasjen å være ubetydelig, solid og praktisk. Jeg setter stor pris på en liten dyse for å sprute ut akkurat den rette mengden produkt. Flasken er stor, så ikke i det hele tatt reisevennlig.

Min erfaring med Ericson Laboratoire Acti-Biotic Sebo-Savon Rensende Skumrende Gel:

Det er faktisk en veldig mild, ikke-skummende gelrenser som fjerner alle spor av sminke. Ericson Laboratoire Acti-Biotisk Sebo-Savon Rensende Skumrende Gel har en lett ren duft som minner meg om lukten av mange botaniske produkter jeg har brukt, men det er ikke blant de listede ingrediensene.

Denne hardt arbeidende rengjøringen løfter død hud, olje, smuss og sminke, men gjør det uten å strippe huden. Etter bruk er huden min venstre utrolig, silkeaktig og myk. Hvis du tror at huden din bare vil bli virkelig ren fra å bruke en skummende eller skummende rengjøringsmiddel, så vær forberedt på et paradigmeskifte!

Jeg jobber fortsatt med sporadiske kviser og akneproblemer, men dette rengjøringsmiddel gjør huden min så frisk og så ren, og mer enn noe annet, det har forbedret hudens utstråling. Denne gelrenser har bidratt til å balansere huden min og redusere det kjedelige utseendet. Dette rengjøringsmiddelet er så effektivt og tilfredsstillende å bruke at jeg når det veldig ofte.

Pros av Ericson Laboratoire Acti-Biotisk Sebo-Savon Rensende Skummelgel:

Ganske mild på huden Balanser huden og reduserer sitt kjedelige utseende Fjerner alle spor av sminke Regelmessig bruk reduserer forekomst av zits Det vil vare i alderen Enkel, men praktisk emballasje. Har en liten skummende tekstur Etterlater ingen rester etter Tørker ikke ut huden Renser olje og smuss effektivt Uten parabener

Cons av Ericson Laboratoire Acti-Biotisk Sebo-Savon Rensende Skumrende Gel:

Utilgjengelighet i India kostbar

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Ericson Laboratoire Acti-Biotic Sebo-Savon Purifying Foaming Gel? Samlet sett er dette rengjøringsmiddelet noe jeg vil definitivt anbefale til alle med fet eller problematisk hud med breakouts. Det vil bidra til å kontrollere og rengjøre oljene fra huden din, som er det jeg elsker mest om det.

Ericson Laboratoire Acti-Biotic Sebo-Serum A-Derma-skummende gel La Roche-Posay Toleriane mykningsskumrende gel Garnier Pure Active 2 i 1 Make-Up Remover Purifying Gel Keracnyl Foaming Gel for Acne Prone Skin Garnier Clean + Rensende Skumrens

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 29 2020