Påstander : En utra-fuktighetsgivende, kremaktig leppestift inspirert av den livfulle og delikate fargen på den sicilianske rosen. Hva det gjør: Classic Cream Lipsticks luksuriøse formulering gir dristig farge som både er provoserende og avvæpende. Med jevnhet som utstråler sensualitet, glir denne virkelig sublime leppestiften langs leppene med en fuktighetsgivende, fargekonsentrasjon. Hver nyanse er så rik og lidenskapelig som den er feminin.

Min erfaring med Dolce & Gabbana Classic Cream Lipstick Magnetisk Monica Helt siden jeg har prøvd en Dolce & Gabbana leppestift, har jeg ønsket å velge en ny nyanse fra serien. Jeg bruker skyggen 140 alt for mye med tanke på hvor mange andre leppestifter jeg allerede har i samlingen min. Så på en siste tur, plukket jeg opp denne leppestiften i skyggen Magnetic Monica 120. En rekke nyanser i disse klassiske kremleppene er oppkalt etter den veldig varme Monica Bellucci. Hun har også signaturen hennes rødt på leppestiften. Magnetic Monica 120 er en nydelig mauve. Det er mer som en mykere vinfarge i kremaktig finish.

Emballasjen er nydelig alt gull saken. Det er Dolce & Gabbana preget på hetten på den ene siden og den ene siden har Monica Bellucci's signatur. Lippestiftkulen har DG gravert på siden.

Det er en veldig pigmentert leppestift og bare en sveipe gir full på pigmentering. Som navnet sier, er det en veldig klassisk gammel skole leppestift som man aldri kan gå galt med. Det føles kremaktig og fuktighetsgivende på leppene. Oppholdsstyrken er rundt 6-7 timer en meg og det etterlater en nydelig, rosa flekk bak. Jeg har hatt denne fargen på siden siden det er mer som en vinteraktig nyanse. Selv om jeg liker å bære dypere vinleppefargene også, men jeg føler at dette er lettere å trekke av på de fleste dager.

Lippestiften smusser ikke eller løsner seg i fine linjer. Målingen er satin / kremaktig. Lippestiften føles vektløs på leppene. Det er ikke den tykke kremete typen av tekstur. Tekstur er tynn og føles ekstremt behagelig på leppene. Lippestiften føles veldig luksuriøs og høy kvalitet. Det tørker ikke ut leppene. Lippestiften føles veldig fuktighetsgivende i en time eller så, og det legger seg til en mer behagelig slitasje - ikke tørking eller hydrering. Jeg føler også at denne leppestiften gjør at leppene dine ser jevnere ut.

Disse leppestiftene har en svak rosenkremlukt til dem. Jeg elsker det. Noen mennesker kan ikke. Ærlig, jeg kunne ikke anbefale dette spekteret av leppestift nok. Jeg var så besatt av min tidligere D & G Classic krem ​​leppestift at jeg plukket opp en ny nyanse fra serien. Hva mer sier jeg ... 😀 Vurdering : 5/5

Swatch:

FOTD:

Dolce Gabbana Goddess 140 Lipstick Review, Swatch Dolce & Gabbana Sensual 280, Eksotisk 50 Passion Duo Gloss Lipstick Review, Swatch, FOTD Dolce & Gabbana Precision Lip Liner Brann # 5 Review, Swatch, FOTD Dolce Gabbana Perfect Matte Concealer Review, Swatch Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD Dolce Gabbana Goddess 140 Lipstick Review, Swatch Dolce av Dolce og Gabbana Review Dolce og Gabbana Light Blue For Women Eau De Toilette Dolce og Gabbana L'eau The One Eau de Toilette Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: