Påstander : En eksepsjonell øye og leppe krem ​​som minimerer synlige tegn på aldring. Hva det er formulert å gjøre: Lys og oppfrisk øynene mens du hydrerer og plumper opp leppens utseende - så de virker fastere og tydeligere definert. Forbedret med den revitaliserende gullorkesterteknologien, Guerlians proprietære formel, støtter denne friske, beroligende globale behandlingen antiaging samtidig som den lyser, utglatterer og omgående omdefinerer utseendet på konturene rundt øynene og leppene for feilfri sminkeapplikasjon hver gang.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Hva annet trenger du å vite: Orchidée Impériale er en pågående søken etter skjønnhet. I begynnelsen, en sjelden blomst som foljer tid - orkideen - er et vidunder av lang levetid og en utrolig kilde til funn for vitenskapen. Guerlain har vært ekspert på orkideer og hudlevetid i over 12 år: tre orkideer utvalgt fra 30.000 og en ny - Gold Orchid støtter regenerering av celleliv. Orchidée Impériale tilbyr eksepsjonell fullstendig omsorg som har utviklet seg siden etableringen for alltid å bistå med global age-defying action med toppmoderne ytelse.

Ingredienser:

Pris: USD 168 ca.

Min erfaring med Guerlain Orchidee Exceptional The Eye and The Lip Cream Hvis jeg må gi en pris for beste øynekrem for 2015, ville jeg uten tvil gi dette under øye krem ​​som anerkjenner. Jeg plukket opp Guerlain Orchidee Exceptional The Eye and The Lip Cream fra Paris, og jeg har brukt det siden måneder nå.

Guerlain eye cream kommer i denne nydelige lille runde glasspoten i fargene av luxe gull og kongeblå. Det er en liten pott, så jeg kan reise med det, men jeg ville ikke ha noe imot et rør eller en slankere emballasje. Tekstur i øyekrem er så lett og tynn. Når du bruker den, føles det som om det under øyesynet ditt bokstavelig talt suger opp det. Det går glatt uten å irritere følsom øyeområde. Det etterlater øyeområdet plump og over en periode med bruk, har jeg lagt merke til at det har gjort min øyeområde ser hydrert og mer avslappet. Jeg bruker det hver dag i løpet av dagen, for om natten trenger jeg en rikere under øyekrem. Det går som en drøm under øyesminke. Krem blir absorbert raskt og la sunn øyesyke være hydrert og klar for sminke å fortsette. Den beste delen er at kremet ikke etterlater noe oljeholdig rester. Det hydrerer og forlater den delikate huden klumpete. Jeg har prøvd å bruke den på lepper og rundt det også, jeg finner det ikke så behagelig å bruke en krem ​​av denne tekstur på mine lepper. Noen ganger bruker jeg bare det rundt munnen og det gjør en god jobb med å holde huden hydrert. Noen ganger kan noen under øye kremer forlate små støt, jeg har aldri møtt noe slikt problem med denne. Det har bare gjort mitt øyeområde se bedre og lysere i løpet av de siste månedene. Og jeg elsker det utrolig. Pluss når du bruker den på dagen, holder den huden ren og fin hele dagen. Concealeren går jevnt etter at du har brukt denne fløten.

Ingrediensene inkluderer kraftige anti aging ingredienser. Snakker om å jevne ut fine linjer, slik at jeg ikke har mye av dem for øyeblikket. Men det jeg har 100% lagt merke til er at jeg hadde veldig veldig fine criss cross linjer som utvikler seg under mitt øyeområde, og jeg ser dem ikke nå. Jeg er ikke sikker på om dette ville fungere på de dype, fine linjene. Mitt øyeområde ser jevnere ut og er veldig avslappet med kontinuerlig bruk. Dette er definitivt en av de eksepsjonelle øyekremene jeg har brukt så langt. Når det er sagt, er det et veldig dyrt under øyekrem. Men gutt! dette fungerer! Aldri prøvd en øye krem ​​dette bra. 🙂 Vurdering : 4/5

Swatch:

Guerlain Kiss Kiss Rouge Kiss 325 Lipstick Review, Swatch, FOTD Guerlain Parure Gold Teint Poudre Powder Foundation Review, Swatch Guerlain Meteorites Baby Glow Light Revealing Sheer Makeup Review Guerlain Crazy Bouquet Kiss Kiss Roselip Review Guerlain Gentiane # 04 Rouge G Lipstick Guerlain Rouge G Lipstick - # 70 Gigolo Rouge G de Guerlain Le Brillant Juvel leppestift Kompakt Bella Guerlain Rouge G - # 41 Gipsy Guerlain KissKiss Lipstick - Pushy Pink Guerlain Rouge G - # 71 Girly leppestift Guerlain Rouge Automatique Lipstick - 121 Rouge d'enfer Guerlain Rouge Automatique Lipstick 143 Nahema, 144 Insolence Guerlain Rouge L'extrait Orgueil M69 Review, Swatch, FOTD Shiseido Bio-Performance Super Corrective Eye Cream Review Dior Prestige Satin Revitalizing Creme Review L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream Review Clinique All About Eyes Eye Gel Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: