Påstander : En nyskapende primer for ansiktet som glatter hudens overflate, forynner porene og skaper et feilfritt lerret som skal brukes til fundament.

  • Silkeaktig, glidende tekstur gir en matt, men gjennomsiktig glød til huden
  • Smoothes bort fine linjer og ufullkommenheter
  • Perfekt selv ansikts lerret for ideell bruk av fundament
  • Høy komfort og sminkehold

Pris: USD 57

Min erfaring med Giorgio Armani UV Master Primer Jeg hentet denne Girogio Armani Primer fra Bangkok flyplass noen måneder tilbake. Den kommer i forskjellige nyanser avhengig av hudtonen din. Jeg plukket opp skyggen 'mauve' fordi SA anbefalte at det er flott for gule hudtoner. Det bekjemper yellowness av huden og legger til friskhet.

Dette har blitt min Hellige Grail-primer av all tid. Jeg kan ikke beskrive nok hvor mye jeg elsker denne primeren. Jeg har brukt dette på vanlige dager, jeg har brukt det til en varm dag bryllup der alle andres sminke smelter og min var intakt, og jeg har brukt den til natt bryllup der jeg danset i flere timer og sminken min ikke beveget seg.

Det er en iriserende hvitfarget primer, men går gjennomsiktig på huden. Primeren har SPF 30 PA +++, så det er flott for daglig sminke. Og til tross for SPF fotograferer det helt fint. Det glatter huden, forhindrer grunnlaget fra oksiderende og gjør sminken din så lenge.

Det er en litt glødende primer, men det er ikke skinnende eller fet. Jeg føler at det gir det lille livet til huden, gjør huden din jevnere og gjør porene dine mindre. Det er som en total hudforbedrer. Hvis du er noen som er ute etter en primer for målrettede behov som en pore raffinør eller mattifier, kan dette ikke være det beste alternativet for deg.

Det har ingen lukt til det. Det har aldri brutt meg ut. Jeg elsker den elegante hvite og sorte emballasjen. Den mindre åpningen bidrar til å kontrollere mengden av produktet. Du trenger bare et par dråper for å dekke hele ansiktet. Tekstur er kremaktig og det glir lett på huden og skaper en perfekt base for at fundamentet skal gå jevnt. Et produkt må være spesielt for personer med normal / tørr / kombinert hud. 🙂 Vurdering : 5/5

Swatch:

Giorgio Armani # 7 Shadow Eye Tint Giorgio Armani # 12 Gold Ashes Eye Tint Giorgio Armani Green Iron Eye Tint Giorgio Armani Senso Eye Tint Giorgio Armani Sweet Fire Eyes å drepe silkeøyskygge Giorgio Armani Eyes for å drepe overdreven Mascara Giorgio Armani 2 Minuit Eye Tint Review Bite Beauty Deluxe Line og definere Lip Primer Review Skin Primer: Gjør opp for Ever HD Microperfecting Primer Review Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer Review Gjøre opp for evig Hydrating Primer Trinn 1 Skin Equalizer Review Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019