Påstander : Med en kremaktig tekstur, fjærlys og gjennomsiktig, som hydrering som en balsam. Den briljante dristige fargen er slitesterk og elegant. Giorgio Armani Beauty preger en banebrytende fargesammensetningsprosess: Color Shine Moisture Polymer som låser seg i fuktighet i 8 timer.

Tilgjengelig i 11 nyanser Pris : USD 36 Ikke tilgjengelig i India Min erfaring med Giorgio Armani Rouge d'Armani Sheers leppestift Vita 501, Orange Mutation 302 Jeg har brukt bare en leppestift fra Giorgio Armani før. Så da jeg så disse på Bangkok flyplass, trodde jeg at jeg skulle prøve disse. Pluss fargene var sooooo vakre, jeg kunne ikke motstå.

Vita 501 er en fantastisk koral rosa farge. Det er en flott hver dag farge. Hvis du er veldig rettferdig, kan det se ut som en lys vannmelonrosa mot skinnet ditt. Oransje mutasjon 302 er en veldig pen, lysende popsicle oransje farge. Disse er rene leppestifter, men sannsynligvis er disse en av de mest pigmenterte "rene" leppestifter jeg har kommet over. De går på leppene kremete følelsen som en rik nærende leppebalsam. Med en sveipe får du en ren farge og med 2-3 swipes disse bygger opp til en nydelig full på ugjennomsiktig leppestifter. De ser kremete og blanke på leppene og gjør at leppene dine ser jevnere og tettere ut. Hvis du ikke er en glanselsker, men likevel skinner og føler på glans på leppene dine, er disse leppestikkene ditt svar.

Emballasjen er nydelig. Glanset svart med magnetisk lukking og slags oval sylindrisk form. Det er bare for pen !!! Logoer er preget på både leppestift og hylse. Helt gir den ekstra prettiness til den totale emballasjen.

Lippestifter er ekstremt fuktighetsgivende og fuktighetsgivende, og de holder leppene behagelige hele tiden. Jeg forventet virkelig ikke at disse leppestifterne skulle være lange. Men disse forblir på leppene mine i mer enn 6 timer og fortsatt kan jeg litt farge på leppene. De overlever ganske godt et fullt måltid og mange snacks.

Disse leppestifterne bygger pent opp. noen ganger når du lager opp rene leppestifter, har de en tendens til å slå seg opp spesielt på midten av leppene. Disse har absolutt ingen slike problemer. Disse lagene jevnt, og når du lagrer disse, blir intensiteten av fargen sterkere. Disse har ingen merkelig smak eller lukt til dem. Disse flekker ikke eller fjær. Noen ganger poper jeg disse på toppen av mine vanlige leppestifter for ekstra hydrering.

Ærlig, jeg forventer ikke å like disse leppestifter så mye siden jeg elsker mine matte leppestifter mye. Men jeg har nått for disse mye spesielt for vanlige dagsturer. Dette er et helt årstids leppestifter. Mens fargene er så gode for de solfylte sommerdagen, gjør full på hydrering dem en så god slitasje for de tørre vintermånedene. Anbefale disse. 🙂 Vurdering : 5/5

fargeprøver : venstre Vita 501, høyre Orange Mutation 302

FOTD: venstre Vita 501: høyre: Oransje mutasjon 302

Giorgio Armani Rouge d'Armani leppestift - Rouge 402 Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum Giorgio Armani Face Fabric Second Skin Nude Makeup Foundation Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza Parfyme Giorgio Armani Blushing Stoff Second Skin Blush 02 Sicilian Orange Armani Code Sport Eau De Toilette Bourjois Sweet Kiss Natural Lipstick - Rouge Sur Mesure Shade 56 Chambor Rouge Plump + Lipstick-701 Review Giorgio Armani Fluid Sheer No 2 Review, Swatch, FOTD Giorgio Armani UV Master Primer Mauve Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 29 2020