Krav: Denne ekstremt myke Lip Liner med sin utrolig smarte og behagelige tips omdanner og definerer delikat lipkontur for å forbedre leppene og perfekt sminke. Det myker eller forsterker leppestift og forhindrer det fra å fjær. Linjen er upåklagelig med en matt, satin finish. Lipstick hold er forbedret for en langvarig effekt garantert. Inntrekkbar og ledsaget av en blyantspisser, er Lip Liner tilgjengelig i åtte nyanser, designet i perfekt harmoni med Guerlain-leppestift-serien for å sikre et sublimt sminkeresultat.

Pris : USD 29 Min erfaring med Guerlain Lip Liner Feve Tonka 43 Jeg plukket opp noen produkter fra Guerlain og jeg la merke til denne leppepennen. Jeg bruker ganske mye alltid en leppepenn under mine leppestifter, så leppepennene i hvert merke henter min interesse. Det som tiltrukket meg mest til denne leppepennen var fargen.

Feve Tonka 43 er en beauuuutiful middels brun farge med coppery glans til den. Hvis du virkelig stirrer på det, kan du legge merke til kobbermikrofonene gjennom leppepenningen. Bortsett fra denne leppepennen, er alle leppepennene mine matte, så jeg trodde dette ville være et fint tillegg. Pluss skyggen av brun er så vakker, det var et øyeblikkelig valg.

Den kommer i et vakkert svart hylster med gylden bokstaver. Enden av blyanten holder en liten skjærer for å skarpere den uttrekkbare spissen. Og enden har et fargebånd av samme farge som leppepennen. Også blyanten er nesten vektløs og tipsene føles veldig delikat når du bruker den på leppene.

Pennen er ganske myk og glider lett på leppene. Det er ikke creamiest lip liner, men er kremaktig nok til at den går på leppene uten å slepe. Det hydrerer heller ikke eller tørker ut leppene. Men hva det gjør er at det fremhever fine linjer med lepper. (se fargeprøve nedenfor). Du må bære en leppebalm under eller over den for å få det til å se jevnere ut. Oppholdsstyrken i seg selv er rundt 4 timer, og når den bæres under en leppestift, gir den en fin solid base for leppestift å holde seg lenger. Det forhindrer også leppestifter fra fjerning og flekker. Det er en veldig pigmentert leppeblyant. For fargen er den, det gir en flott farge på leppene og dekker stort sett den opprinnelige fargen på leppene mine. Tekstur er halvmatt. Shimmers er ekstremt glatt. Det føles ganske mye som en matt leppepenn på leppene. Det er nå merkelig duft eller smak på det. Samlet sett liker jeg virkelig denne leppepennen for fargen den er. Jeg tror det er en ekstremt smigrende farge på mellomstore oljeskinntoner. Mye tid jeg bærer leppepennen selv med en liten, klar leppebalm på toppen. Men bortsett fra det fant jeg det ikke noe eksepsjonelt eller luksuriøst når det gjelder å holde strøm eller føle på leppene. Kan hoppes over, men hvis du liker fargen, kan du helt gi det en tur. Vurdering : 3/5

Swatch:

FOTD: (fremhever leppe linjer)

Guerlain Kiss Kiss Rouge Kiss 325 Lipstick Review, Swatch, FOTD Guerlain Parure Gold Teint Poudre Powder Foundation Review, Swatch Guerlain Meteorites Baby Glow Light Revealing Sheer Makeup Review Guerlain Crazy Bouquet Kiss Kiss Roselip Review Guerlain Gentiane # 04 Rouge G Lipstick Guerlain Rouge G Lipstick - # 70 Gigolo Rouge G de Guerlain Le Brillant Juvel leppestift Kompakt Bella Guerlain Rouge G - # 41 Gipsy Guerlain KissKiss Lipstick - Pushy Pink Guerlain Rouge G - # 71 Girly leppestift Guerlain Rouge Automatique Lipstick - 121 Rouge d'enfer Guerlain Rouge Automatique Lipstick 143 Nahema, 144 Insolence Guerlain Rouge L'extrait Orgueil M69 Review, Swatch, FOTD Guerlain Ombre Fusion Cream Eyeshadow - Bahia # 01 Guerlain Undertøy de Peau BB Beauty Booster Multi Perfekt Makeup Review, Swatch, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: