Hei alle sammen,

Dette innlegget er en samling av noen veldig nyttige og enkle å lage hjemmelagde ansiktspakker for fet og akne-utsatt hud. Problemet med akne og kviser er en svært vanlig, og det er bokstavelig talt ingen slutt på løsningene som er tilgjengelige for det. Rett fra aktuell medisinering, p-piller og diettbegrensninger, til kremer, lotioner, ansiktsvask og andre hudpleieprodukter, finner du alt i navnet aknehelse, men det sikreste og beste alternativet når det gjelder å behandle kviser er å bruk alle de naturlige ingrediensene som du finner på kjøkkenet ditt. Ikke bare er dette en veldig rask og effektiv måte å behandle kviser på, det er også helt trygt og naturlig. La oss ta en titt på noen nyttige hjemmelagde ansiktspakker som kan behandle din akne.

1. Sitronsaft og honning: Dette er en av de enkleste og mest effektive ansiktspakker for å behandle kviser. Ta to ts sitronsaft og bland den inn med en teskje honning. Påfør dette på ditt rensede ansikt, med fokus på det berørte området. Sitronsaften vil få kviser til å krympe og avta, mens honningen vil nærme huden din og redusere tegn på arr og merker.

2.  Multani Mitti og yoghurt: Multani Mitti eller Fullers jord er kjent for sine mange fantastiske fordeler når det gjelder å behandle kviser. Ta litt multani mitti pulver og bland det inn med litt frisk yoghurt. Påfør denne ansiktspakken for nydelig oppdatert, til og med tonet og kvisefri hud.

3.  Multani Mitti og rosenvann: Du kan også bruke multani mitti (Fuller jord) med rosenvann. Bland inn litt multani mitti pulver med rosevann og legg det over hele ansiktet ditt for å hjelpe kurene. Rose vann har mange hudhelbredende egenskaper som vil bidra til å kurere kviser.

4.  Ta ansiktspakke: Neem er kjent for sine potente anti-bakterielle og anti-soppegenskaper, som begge er spesielt nyttige for behandling av kviser. Ta litt neempulver og bland det inn med et valgfritt mykemiddel (rosevann, yoghurt, sitronsaft, honning, grønn te osv.) Og legg det over hele ansiktet ditt for øyeblikkelige resultater.

5.  Gurkemeie ansiktspakke: Gurkemeie eller haldi har svært gunstige hudhelende egenskaper, og det kan virkelig rense huden din. Ta litt gurkemeiepulver og bland det inn med enten yoghurt eller vann og bruk det over hele ansiktet ditt for dypt renset, renset og kvisefri hud.

6.  Baking soda og egg hvit: Kombinasjonen av natron og hvite egg er en veldig sterk, spesielt for fet og akne utsatt hud. Både natron og hvite egg har porestimulerende egenskaper. Baking brus hjelper med å krympe og helbrede kviser mens du også exfolierer huden. Egghvide hjelper med å bli kvitt hudormer og whiteheads og får porene dine til å være rene og unclogged.

7.  Apple cider eddik: Apple cider eddik gjør for et fantastisk middel for kviser. Alt du trenger er en liten bit av eple cider eddik blandet med like deler av vanlig vann. Påfør denne blandingen til det berørte området, og du vil se resultatene på kort tid. Du kan også legge til eple cider eddik til multani mitti, gurkemeiepulver eller neempulver for gode resultater.

Hjemmelaget Face Pack for øyeblikkelig lys og glødende hud 5 hjemmelagde ansiktspakker med sitron peels for glødende hud 15 beste hjemmelagde ansiktspakker med honning 5 hjemmelagde ansiktspakker for å fjerne tennene Hjemmelaget kanelbehandling for kviser Hvordan bli kvitt kviser over natten Rose vann, sitron og honningpakke for kviser - DIY Fem hjem rettsmidler for kviser / akne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: