Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop er et av markedets mest hypeholdige flytende leppestift. ColourPop gjør kvalitetsprodukter til et rimelig prisklasse. I høst introduserte de vakre fallhugger i "Burnt Orange", "Dusty Rose" og "Terracotta" under høstredigeringssamlingen. I dag vil jeg gjennomgå Love Bug som er en ekte terrakotta skygge. Så, la oss se hvordan dette produktet gikk.

Pris: $ 6,00 USD for 0,11 oz. produktbeskrivelse: Hver dag er Valentinsdag når du bruker dette rike terrakottaet. Denne tynne og lette formelen glir på leppene som gir superintensiv farge med en dristig, ultra matt finish. Det er veldig lang slitasje og helt kyssesikkert!

Hvordan å bruke: Trinn 1: Pass på at leppene dine er nakne og tørre! Trinn 2: Bruk matchende leppeblyant for et presist og perfekt søknad. Trinn 3: Påfør Ultra Matte Lip med applikatoren eller din favoritt leppebørste.

Min erfaring med ColourPop Love Bug Ultra Matte Lip:

emballasje: Emballasjen er et ganske vanlig klartør med holografisk skriving på siden - ColourPop Ultra Matte. Bunnen av røret spesifiserer navnet "Love Bug." Røret har en sølvhett. Applikatoren er en myk doe fot. Produktet kommer i en hvit pappeske med navnet på produktet og ingredienslisten.

Tekstur og applikasjon: Tekstur av denne flytende leppestiften er veldig tynn og flytende-y. Det tørker matte i løpet av sekunder når det er brukt på leppene, så hvis det er feil når du søker, er det en oppgave å korrigere dem. Den fluffy doe foot applikatoren gjør det enkelt å fylle leppens hjørner med letthet. Det er en kjemisk duft til leppestiftet som ikke plager meg personlig. Når den flytende leppestiften tørker, har den en pulveraktig følelse av det. Den gir en kyssesikker og smal-sikker finish når den er satt. Ikke pung leppene når leppestiften fortsatt tørker. For å unngå smuldrende følelse, exfoliere leppene dine før du bruker leppestiftet. Bruk leppebalm under leppestift hvis du finner leppestiftet for tørket.

Pigmentering og dekning: Lippestiften er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte. En sveipe er alt som trengs for å få maksimal pigmentering.

Skygge og Avslutt: "Love Bug" er en vakker terrakotta skygge som er perfekt for høsten. Denne brunaktig oransje skyggen vil utfylle alle indiske hudfarger. Lippestiften tørker ultra-matte. De er veldig komfortable å bære. Siden det er en ultra-matt formel, vil det fremheve leppelinjene. Det er en god nyanse for daglig bruk.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppestiften. Det forblir på i rundt 10 timer uten at det må brukes på nytt. Men det vil begynne å falme fra midten av leppene hvis du har en tendens til å spise oljeholdige måltider.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med fargepenger. Lippestiften kan lett fjernes med en oljebasert sminkefjerner.

Pros av ColorPop Love Bug Ultra Matte Lip:

  • Ekstremt matt leppestift.
  • Vakker terrakotta skygge.
  • Ekstremt pigmentert.
  • God emballasje.
  • Grusomhet fri.
  • God levetid.
  • Budge-bevis finish.

Cons av ColorPop Love Bug Ultra Matte Lip:

  • Fading fra midten av leppene.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg / Tilbakekjøp ColorPop Love Bug Ultra Matte Lip? Ja, jeg anbefaler det og ja, jeg vil tilbakekjøpe.

ColourPop Mama Ultra Matte Lip ColourPop Sundae Ultra Matte Lip Liquid Lipstick ColourPop Mars Ultra Matte Lip Liquid Lipstick ColourPop Donut Ultra Matte Lip ColourPop Instigator Ultra Matte Lip 6 må ha leppefarger fra Colourpop Kosmetikk ColourPop Beeper Ultra Matte Lip Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color ColourPop StingRaye Ultra Matte Lip ColourPop Cosmetics Ouiji Ultra Matte Lip Forvendt smeltet gelédoughnut Liquified Long Wear Lipstick Hvordan lage en voluminøs doughnut Bun med sokker: Gjør det selv Mikyajy Ultra Matte Lipstick # 207 Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession Slank Matte Me Rioja Red Ultra Smooth Matte Lip Cream Chambor Extreme Wear 406 Overførbar Liquid Lipstick Chambor Extreme Wear 462 Overførbar Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: