Vi har alle den ene naboen eller kollegaen eller en venn i vårt liv som aldri vil savne en sjanse til å kommentere vår sminke, eller ingen sminke dager for den saks skyld. Vi prøver å gjemme seg under bordet eller bak lampeinnlegget selv om vi ser at deres skygger går mot oss, men vi kan ikke alltid være heldige. Kan vi? Svaret er NEI, og på de uheldig dager kan ingen redde oss fra de irriterende utsagnene. Hvis bare de visste at vi virkelig kan gjøre med deres ikke så verdifulle meninger, ville livet vært lett for oss.

Her er hva de sier som irriterer oss og våre tanker når vi hører dem snakke om sminkelivet vårt: -

1) Disse kjemikaliene er ikke bra for huden din: - Vel, vet du at alle de veggene du bærer akkurat nå i handlekurven din, ikke er bra for magen din? Selv luften du puster, er forurenset. Vi velger døden etter sminke, du ser!

2) Du er allerede vakker. Du trenger ikke sminke: - Alvor? Tror du virkelig at sminkeprodukter er for bare de som ikke er vakre? Dessuten sa du bare vakker? Så vis meg en person som ikke er vakker, og jeg vil slutte å bruke sminkeprodukter! JEG SVERGER!

3) Hvem du prøver å imponere på? Sikkert, ikke du! Noen tror at jenter bruker sminke for å imponere noen spesielt gutter. Men sannheten er at vi ikke beholder slike urealistiske forventninger!

4) Hvorfor har du sminke? Hva er anledningen? Jeg skulle ønske jeg hadde svar for alle "whys" i verden. Men bra, høres det rart ut at jeg ikke trenger noen anledning til å bruke grunnleggende sminke? Noen ganger vil disse såkalte menneskene få deg til å føle deg overklædd, selv om du bare har brukt en naken leppestift på leppene dine.

5) Du ser faktisk bedre ut i dag uten sminke enn med sminke i går: -

Egentlig, i dag har jeg nettopp brukt primer, foundation, Concealer, kompakt, gjennomsiktig mascara og naken leppestift for å se denne sminkefriheten, men det ville ikke stoppe deg fra å kommentere. Grrrr!

6) Du bør holde seg borte fra alle sminkeprodukter, hvis du vil stoppe kviser: - Jeg er enig i at noen produkter forårsaker alvorlig brudd eller kan overdrive dem. Men sminkeprodukter er ikke den eneste synderen. Det kan være tusen årsaker til kviser og det er viktig å identifisere den riktige grunnen før du leverer vår endelige dom på sminkeprodukter.

7) Hvorfor holder du deg ikke til en makeup merke eller et produkt? Kan du spise kylling briyani daglig?

8) Kjempet du med noen i dag? Du ser så sint ut! Nei, jeg brukte ikke noen sminke i dag.

9) Hvorfor står du ikke pent på bildet? Dude, bare spill bønnene. Jeg vet hva du prøver å si. Men jeg har ikke noe sminke i dag. Så uansett hvor hardt du prøver, vil jeg likevel se ut som en diaré pasient.

10) Men du har allerede dette produktet: -

*Sukk*! Vennligst kom til min plass på søndag, slik at jeg kan forklare deg hvorfor jeg trenger dette produktet og hvordan det er forskjellig fra de andre produktene jeg allerede har.

Det ser ut til at disse menneskene er mer opptatt av vår sminke enn helsen til sine egne familiemedlemmer. Kan være at de har gode hensikter, men sier negative ting alltid og gjentar dem hver dag, gjør det ikke bra for oss. Del dette innlegget for å fortelle dem hvor mye deres syn på vår sminke irriterer oss, og vi kan bare håpe at de vil forlate oss alene med vår herlige og fargerike makeupverden! 😉 😀

Image Source - Google

21 ting som ville skje hvis makeup elskere regjer verden 10 kuleste hacker til opp ditt sminke spill for bryllup og fester Sitater på kvinner, sminke og skjønnhet Rati Top 200 Smink og skjønnhetsprodukter Liste 8 mest fantastiske sminkehacker som ble blåst opp på Internett i 2015! Vanlige sminkeapplikasjonsfeil som du kunne gjøre

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019