Hudtone: Middels til dusk

Hei alle sammen!

Nylig tok jeg opp 4 nyanser fra det nye Makeup Geek Plush Lip Matte-serien. Jeg har allerede vurdert skyggen 'Tomboy', 'Plain Jane' og 'Urbanista'. I dag skal jeg snakke om min siste og minste favorittskygge, det vil si 'CHATTERBOX'. La oss komme i gang.

Pris: $ 12 for 0,06 oz Produktbeskrivelse: Et kryss mellom en krem ​​og mousse sitter denne unike formelen på toppen av leppene for en myk, "myk" følelse. Et bredt utvalg av farger utformet i en myk matte finish, du er sikker på å finne en svært pigmentert nyanse du elsker! Alle våre Plush Mattes er grusom og veganer Disse lip mattene er Paraben-Free Chatterbox er en varm dempet koral med en matt finish.

Min erfaring med Makeup Geek Plysj Lip Matte Chatterbox:

Emballasje og mengde: Disse lippene kommer pakket i et pent plastrør med metallisk pistolmetallhette med logoet på Makeup Geek preget på toppen. Det er også en ytre pappkasse, som har en fargekombinasjon av metallisk pistol og selve skyggen på leppestiftet. Skyggenavnet er tilstede nederst i esken, og ingredienslisten er også trykt på ytre boksen. Dette produktet har en vanlig flat doe fot applikator som fungerer bra på applikasjonen av leppestift.

Emballasjen er ganske liten og søt. Det er en av de minste flytende lippene jeg eier. Når det er sagt, la oss diskutere mengden av dette produktet. Dette produktet inneholder 0,06 oz produkt for $ 12. Nå, hvis vi sammenligner dette med lignende produkter i markedet, vet vi at denne mengden er så liten, for eksempel inneholder Tarte Lip maling 0,20 oz produkt for $ 20. Så, vi får faktisk den 1 / 3. mengden av produktet av en faktisk flytende leppestift, noe som er latterlig. Samlet sett er emballasjen pen og av god kvalitet, men selve produktet er ikke en verdi for pengene.

Shades: Det er 20 nyanser i Plush Lip Matte flytende leppestift linje og de fleste fargene er unike, ikke som de vanlige røde og pinks. Jeg elsker virkelig skyggeutvalget. Det er ganske allsidig og faller mer på Instagram leppestift trend. Jeg eier ingen korallskygge i min samling. Da jeg så en så fin varm korallskygge som heter "Chatterbox", plukket jeg det opp. Jeg liker ikke denne fargen i det hele tatt. Jeg føler at det er litt lys for min solbrune hud. Jeg tror også at dette bare vil fungere godt på lyse skinntoner.

Makeup Geek beskriver Plush Lip Matte formel som et kryss mellom en krem ​​og en mousse, og det er sant. Konsistensen av denne leppestiften er mer som en tykk pisket mousse, som ligner på en av mine favorittformler av Tarte Creamy Matte Lip Paints. Selv om denne linjen har en halvmattig finish, har denne spesielle skyggen en ekte pulver matt finish. De kommer av når du spiser, så du må røre etter måltider.

De er definitivt ikke kyssesikre. Dette er ekstremt pigmentert; en swipe gir en full ugjennomtrengelig dekning. For nesten alle nyanser, understreket formuleringen ikke leppe linjer og klamret ikke på tørr flekker, men denne nyansen var ganske tørking enn andre og søkte litt streaky, og jeg tror dette skjedde fordi det er en ganske mørk nyanse. Denne skyggen var ikke så behagelig som andre, men det var ikke ekstremt tørking, og det føltes som en vanlig flytende leppestift. Denne formelen er smuss og overføringsresistent, men ikke smussfast eller overføringsikker.

Disse har en ganske god oppholdskraft. Den forblir satt for en god 5 til 6 timer og fades deretter litt, men vi kan lett bruke den igjen. Som jeg har fortalt før, overfører disse litt mens de spiser eller drikker, men ikke noe stort.

Samlet sett har denne leppestiften en flott formel, men jeg er skuffet over denne skyggen.

Pros av Makeup Geek Plysj Lip Matte Chatterbox:

 • Elegant emballasje
 • Lett å bruke fotfot
 • Bright Coral Shade
 • Kremet Mousse Konsistens
 • Halvmatte finish
 • God pigmentering
 • Anstendig varig makt

Cons of Makeup Geek Plysj Lip Matte Chatterbox:

 • Ekstremt ujevn og streaky
 • Føles litt tørking
 • Gir ikke ugjennomsiktig dekning
 • Søknaden er ikke jevn
 • Skygge er ikke egnet for dype skintoner
 • Ikke egnet for pigmenterte lepper
 • Mengde er mindre
 • Overfører litt

IMBB Rating: 1.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Smink Geek Plysj Lip Matte Chatterbox? Nei, begge deler.

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Untamed Makeup Geek Eyeshadow Sidekick Makeup Geek Prom Night Eyeshadow Makeup Geek Cosmopolitan Eyeshadow Pan Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Alle Huda Beauty Liquid Matte Lipsticks Lakme Absolute Lip Pout Matte - Hot kanel Lakme 9 til 5 Rose Touch Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: