Hei søt,

Jeg fikk noen Vivel body lotions for noen måneder siden for å prøve ut som jeg var veldig lei av de vanlige vaselinene. Påstandene fra vive lotionene så ganske interessante, og derfor var det godt å teste dem som jeg liker å bruke enkle kroppsrør i løpet av sengetiden. Rull deg for å vite mer hvordan denne bed-time-lotionen virket for min kombinasjon hudtype.

Pris: Rs 175 for 200 ml

Produktbeskrivelse av Vivel:

Legg til regenereringsaktiviteten til huden din om natten, ved å bruke denne Cell Renew Night Replenish kroppsrøret fra Vivel, før du går og legger deg. Det sørger for at huden din får en viktig næring for å øke hudens cellulære aktivitet mens du sover. Vitamin næring og reparasjon Formulert med vitamin E perler som oppløses i huden din for å redusere den daglige hudskaden, reparerer denne lotionen den også over natten. For glødende hud Påfør denne huden etter en dusj om natten eller før du går i seng, og du kan ta vare på huden din selv når du sover. Det vil sikre at huden din blir restaurert og oppnår en glødende tekstur.

Min erfaring med Vivel Cell Forny Nourish + Reparer Night Replenish Body Lotion:

Den Vivel celle forny natt fyller lotion kommer i en utvendig buet hvitfargede flaske. Emballasjen er veldig anstendig og beroligende i ren hvit. Ingenting fancy, men ser flott ut! Den har en flip cap som fungerer fint, og dette har også et lite hull som gir ut den nødvendige mengden kropps lotion. Størrelsen er medium, derfor blir det et godt alternativ å bære mens du er på reise.

Prisen virker litt høyere i forhold til størrelsen fordi mange andre merkevarer tilbyr mer mengde enn dette til en lavere pris. Lotionen har en moderat konsistens; verken veldig tykk eller rennende å glide av palmer. Lotionen også kommer i hvit farge og har en veldig behagelig lukt til den.

Det lukter muskuløs, pulveraktig og har en floral duft på samme tid. Duften er ikke veldig kraftig, i virkeligheten forsvinner den 10-15 minutter etter påføring, og jeg liker det på den måten fordi jeg ikke liker nattkrem med mye lukt; de er flotte bare for dagtid. Det blir veldig pent og enkelt absorbert i huden min og fungerer enda bedre akkurat etter dusj siden huden allerede er veldig myk og smidig. Det gir ikke en fettete kast på baksiden av huden min, noe som er flott for oljede skinnede mennesker.

Min hud føles umiddelbart myk og glatt, men det ser ut og føles enda bedre neste morgen når jeg våkner. Min hud ser helt hydrert ut, og den ser frisk, lys og sunn ut. Jeg kan ikke føle tørrhet på huden min hver morgen som viser at det er bra for min hudtype også om vinteren. Men dette gir ikke et økning av fuktighet, og det vil derfor ikke være egnet for personer med svært tørr hud.

Også, snakker om å reparere huden min, det gjorde ikke akkurat å reparere huden min, det forbedret bare min hudtekstur. Det helbreder de uttørkede og tørre områdene i nærheten av mine albuer, knær og slipper ut tørrheten på huden min. Jeg kunne se en forbedring, men det tar tid, ingen slike resultater vil være synlige for de første dagene, men sakte og jevnt vil de være. Totalt sett føler jeg at det er en hyggelig å bruke hver kveld, men ikke den beste!

Pros av Vivel Cell Renew Nourish + Reparer Night Replenish Body Lotion:

• Veldig anstendig og beroligende emballasje i ren hvit farge. • En fin liten størrelse lotionflaske som er flott for reiser. • Dysen gir nok mengde som trengs. • Lotionen lukter muskuløs, pulveraktig og slags blomstret; duften er behagelig og gir en beroligende og beroligende følelse. • Det blir pent absorbert i huden uten å gi et fettete lag på huden min. • Jeg kunne faktisk se litt forbedring i huden min; de uttørkede områdene rundt min albue og kneområde og også litt tørrhet på huden min var borte og glattet ut. • Min hud våkner med vakker og smidig hud. • Det holder huden min hydrert i løpet av vinteren minst i 7-8 timer om natten. • Flott for daglig bruk etter dusj.

Cons of Vivel Cell Forny Nourish + Reparer Night Replenish Body Lotion:

• Vil ikke vise en drastisk forbedring i huden. • Gjennomsnitt og erstatninger er tilgjengelige. • Det vil ikke være bra for veldig tørr hud. • Kostbar i forhold til andre apotekskremmer

IMBB Rating: 3.7/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Vivel Cell Renew Nourish + Reparer Night Replenish Body Lotion? Selv om jeg likte det, ville jeg ikke kjøpe det igjen eller anbefale det fordi det er mange flere bedre alternativer tilgjengelig for å få.

Konklusjon: Jeg vil prøve Nivea nattblegende lotion som ville fungere på samme måte som denne! Håper det viser seg enda bedre.

Vivel Cell Renew Nourish + Reparasjons Face Moisturizer Vivel Cell Forny Intensive Restore Nourish + Reparer Body Lotion Vivel Cell Renew Deep Smoothing Body Lotion Vivel Cell Forny Forurensning Beskytt Cleansing Cream + Scrub Vivel Cell Renew Perfekt pH Ultra Mild Face Cleanser Vivel Cell Renew Energizing Face Wash + Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: