Hei damer,

Denne anmeldelsen har ventet i så lang tid. Jeg elsker denne paletten til biter. Jeg plukket den opp fra Kryolan-butikken i Andheri, Mumbai. Jeg sørger for å besøke Kryolan hver gang jeg besøker familie i Mumbai. Jeg tror de har en annen leppepalett, men fargene i dette var til å dø for. Det står "Brude", men farger i den ene er for "hverdags" slitasje også.

Pris: INR 2000 Produktbeskrivelse: Lip Rouge i en elegant speilpalett med 18 farger. Lip Rouge med en langt bevist formulering, inkludert vitamin E for å stimulere hudens reparasjonsmekanisme. Lip Rouge Palette er tilpasset profesjonelle behov. Ideell for perfekt utseende.

Min erfaring med Kryolan Lip Rouge Palette - 18 Brude:

Du kan se hvorfor jeg elsker denne paletten. Fargene er perfekte. De har alle de varme nyanser du trenger. Utvalget har varme n * des, appelsiner, røde. Det er bare en kul-tonet rosa det den.

De har også et glimt av glansgull, men bortsett fra det, er alle farger enten kremete eller matte. Denne paletten har ikke de rene eller skinnende nyanser som mange fargerike paletter har.

Denne paletten har faste leppestifter, de føler seg tykke og kremete. Penselen som er gitt er fantastisk. Jeg får til og med mareritt at jeg har mistet den perfekte penselen!

Jeg vil si at de jobber ganske mye som en vanlig leppestift. Du er sikker på å finne farger som du kan bruke hver dag. De har også dristige appelsiner og røde. Du vil også finne et par mariner. Ingen av nyanser er dårlig pigmentert.

Du kan gjerne bruke alle nyanser i denne paletten. Hvis du ikke eier mange leppestifter, er dette en perfekt palett for deg. Det store speilet er også veldig bra.

Fordeler av Kryolan Lip Rouge Palette - 18 Brude:

  • Veldig pigmentert.
  • Everyday nyanser sammen med dypere kvelden slites nyanser.
  • Brude og nøytrale farger.
  • Praktisk speil og leppebørste.
  • Solid matte og kremete farger.

Ulemper med Kryolan Lip Rouge Palette - 18 Brude:

  • Dyrt.

Vil jeg anbefale Kryolan Lip Rouge Palette - 18 Bridal? For sikker, hvis du ikke eier mange leppestifter eller bare begynner å bygge leppe nyanser samlingen, er dette kjempebra! IMBB Rating: 4.5/5

10 beste Kryolan Lipsticks tilgjengelig i India Kryolan Dance Lip Stain Kryolan Lip Gloss - Pinot Noir Kryolan Lip Gloss - True Red Lakme 9 til 5 leppestift i brude drøm Streetwear Color Rich Lipstick - Brudebære Slank Makeup Siren Lip 4 Lipstick Palette L.A. Girl Irresistible Luscious Lip Palette NYX Pro Lip Cream Palette - Nudes L'oreal Paris Color Riche La Palette Rosa Lip Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: