Hei damer,

Det har vært en stund siden jeg har gjennomgått en liner. Den siste liner som jeg hadde vurdert var sannsynligvis Maybelline Curvy. Jeg elsker eyeliners! Jeg føler at de legger til definisjon for øynene og legger til en skarphet i ansiktet. Den enkleste måten å legge farge på ansiktet er å bruke en farget liner og disse MUFE-ene er sikkert fargerike. La oss se hvordan de utfører:

Produktbeskrivelse: En vanntett flytende eyeliner for intens, non-stop farge. Pris: INR 2200

emballasje: Produktet leveres pakket i en typisk flytende lineremballasje. Det gode er at røret selv og toppen av hetten er fargekoordinert med produktets skygge. Dette gjør at du kan nå frem til den du vil ha lettere. Du skruer opp hetten for å finne ut at produktet har en filtespiss. Tipset er ganske solid, slik at du kan lage klare, presise linjer. Hele greien kommer pakket i en svart pappkasse - som med alle andre MUFE-produkter. Samlet sett er emballasjen effektiv og effektiv. Jeg har hatt dette stykket i mer enn et år, og produktet har ikke tørket ut eller klumpet opp.

Min erfaring med å gjøre opp for alltid Aqua Liner 04 Diamond Lagoon Green:

Skygge: Det er denne nydelige tealskyggen - lys, skinnende og ganske mye i ansiktet ditt. Den skinnende glansen er karakteristisk. Elsker det! Imidlertid har jeg innsett at jeg ikke brukte det for ofte i løpet av året, eller at jeg har hatt dette produktet. Hvorfor? Her er saken - for oss, som er vant til å ha på seg en liner hver dag, kjeder vi oss om den vanlige svarte linjen. Vi vil eksperimentere med farger. Så, vi får oss noen fargede liners. De fleste fargede liners (gel og væske) har imidlertid en tendens til å være ganske subtile. Legg merke til at jeg snakker et år eller mer tilbake. Enten det er blått eller lilla eller grønt - nyanser vil være tydelige nært, men ganske mørke og subtile langt unna. Og selv om jeg ville krysse om skyggen ikke var sterk nok, skjønte jeg ikke at brukbarheten øker ti ganger hvis skyggen er dempet / subtil

Men når det kom til dette - skyggen var ganske lyst og tydelig, noe som ærlig gjorde det vanskelig for meg å bruke det for ofte. Og igjen snakker jeg om tingene som de var mer enn et år tilbake. Men ting har endret seg nå! Vi lever i en lys og fargerik verden nå, så jeg liker å bruke den. Så, jeg liker å bruke den, men jeg foretrekker å bruke den mer som aksentskygge enn en full eyeliner. Se EOTD delt av meg (jeg har brukt den til den ytre 1/3 av eyeliner).

Tekstur: Teksten var ganske flytende da jeg først kjøpte den, men har siden blitt litt tykkere. Det er imidlertid fortsatt lett å jobbe med. Du bør helst riste den før du bruker den. Produktet gjelder ganske enkelt. Pigmentet hopper ikke over, den klumpete glitteren klumper ikke. Du får en fin jevn linje. Også, basen fjær ikke inn i mine fine linjer. Jeg føler at produktformelen er veldig godt utarbeidet når det gjelder tekstur. Det er imidlertid en bekymring - og en ganske stor i det. Hvis brukt for nær lash linjen - og hvis det går i øyet - det stikker som gal. Ikke, lite ubehag, det virkelig virkelig vondt! Og dette bidro sannsynligvis tungt til at det ikke kunne brukes mye over året. Og jeg hadde glemt dette da jeg kjøpte nye nyanser. Uansett, måten jeg bruker den nå, står jeg ikke overfor det stikkende problemet fordi jeg ikke bruker det nær min lash line - i det hele tatt.

Produktet tørker ut ganske raskt, og det er ganske høyt når det er satt. Det vil ikke bevege seg hele dagen - det vil heller ikke miste sin glans eller intensiteten i skyggen. Ja, det er vanntett. Det oppløses ikke med vann. Du trenger en sminkefjerner for å ta den av. Svetten på hånden ville komme av vann - hvis du gned det lenge nok. Men jeg antar at du ikke gni øynene på samme måte.

pigmentering: Produktet har utmerket pigmentering. Skyggen og glimmer er en så homogen blanding at fargen virkelig popper! Du trenger ikke å gå over det to ganger for å få skyggen dukke opp. En enkelt sveipe har full intensitet i skyggen.

Longevity: Elsker levetiden til dette. Som jeg har nevnt tidligere, forblir det satt hele dagen. Det vil ikke falme, det vil ikke fjær. Det springer bare ikke. Det gir deg full dagslitasje. Du trenger en oljebasert sminkefjerner for å ta den av på slutten av dagen. Og det kan ha en tendens til å satin huden enda litt.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler med å gjøre opp for alltid Aqua Liner 4 Diamond Lagoon Green:

  • Unik lyse tealskygge.
  • Vanntett - sprer ikke når du bruker.
  • Utmerket pigmentering.
  • Lett å gjøre en tynn eller tykk linje.
  • Lett å gjøre en kattflick.
  • Effektiv og effektiv emballasje.
  • Filtipset er lett å jobbe med.
  • Tekstur er utmerket - Tynner ikke ut eller skiller seg ut i rør eller under bruk.

Cons of Make Up For Ever Aqua Liner 4 Diamond Lagoon Green:

  • Stenger dårlig hvis produktet kommer i øyet - en bummer - vurderer det er et øyeprodukt.
  • Kan noen ganger flekke området der det påføres.

IMBB Rating: 4.5/5

Jeg vet at formelen stikkende øyet kunne gjøre det til en no-go for noen. Men måten øyesminke er i dag, det er virkelig en million måter å inkorporere en farget liner inn i utseendet - ikke nødvendigvis på lash linjen. Jeg elsker absolutt å bruke dette nå. Det er som en morsom ting å jobbe med.Ikke noe som ville være kontor hensiktsmessig skjønt. Så, hvis du er ute etter en farget liner for å ta bare ett steg opp fra din vanlige svart en - dette er det ikke. Men hvis du vil ha det gøy og er komfortabelt med lyse farger på øyet - gi dette et skudd.

Gjøre opp for evig Aqua Eyes Vanntett Eye Liner Pencil 7L Turkis og 3L Iridescent Navy Blue Gjøre opp for evig 10C Matte Raspberry Aqua Lip Vanntett Lip Liner Pencil Gjøre opp for evig Aqua Lip Liner blyant 9C Burgund Gjøre opp for evig Aqua Eyes Vanntett Eyeliner Pencil - Matte Svart L'Oreal Paris 36H Super Liner Diamond Black Gel Intenza Eyeliner L'Oreal Paris 36H Super Liner Deep Black Gel Intenza Eyeliner Colorbar All-Matte Eyeliner - Matte Green 004 MUA Intense Color Eyeliner Pencil-Forest Green

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019