Hei alle sammen,

Hvordan kommer dagen med? Jeg er endelig tilbake på IMBB etter så lang tid. Jeg har flyttet til USA sammen med min søster, og det har vært mange ting som holdt meg borte fra å skrive på IMBB, selv om jeg har vært en vanlig tilhenger. I dag skal jeg gjennomgå enda et ELF-produkt, Studio Lip Balm SPF 15 i skyggen "Peach." Tidligere hadde jeg også gjort produktanmeldelser på ELF. Dette har vært min favoritt merkevare på grunn av sin billige, men kvalitet sminke. Alt som sier fersken, rosa eller koraller skal være i min stash. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe denne ferskenskyggen i min siste haul. Les videre for å vite hvordan denne leppebalmen gikk for meg.

Produktbeskrivelse: Bruk Studio Lip Balm SPF 15 for å lindre og berolige lepper med fuktighet. Denne leppebalmen har SPF 15 for å beskytte leppene mot skadelige solstråler. Påfør balsam for å forhindre og midlertidig beskytte mot hakkede, sprukne eller hakkede lepper. Prøv en av de tonede leppebalmene for bare et snev av farge!

ingredienser:

Pris: $ 3 eller INR 150

Min erfaring med ELF Studio Peach Lip Balm SPF 15:

Vel, dette er en av mine siste kjøp som jeg laget mot slutten av sommeren. ELF-produkter er så billige, men deres emballasje ser definitivt ikke ut. Disse søte leppebalmene kommer godt pakket i en svart kartong; typisk ELF-emballasje. Skyggen av leppebalmen kan enkelt identifiseres fra selve emballasjen. Leppebalmen kommer pakket i en tynn og slank ytre svart emballasje som gjør at den ser veldig edgy og stilig ut. Det er utrolig hvor tynt emballasjen er, i motsetning til de fleste leppebalmer, noe som gjør det reisevennlig. Det ser nesten ut som en leppestift som er feil for en leppebalm: P

Skyggen "Peach" er i utgangspunktet en ren koral oransje farge. Den har en fin varm undertone til den som gjør det annerledes enn de fleste fersken leppebalmer tilgjengelig i markedet. Det har absolutt ingen glimmerpartikler. Leppebalmen kommer med SPF 15 som er en god del.

Duften av leppebalmen er minty og har en avkjølende effekt en gang påført på leppene, men denne følelsen varer bare et par minutter. Leppebalmen fortsetter å påføres jevnt på leppene, og etterlater en fin plumped føler i utgangspunktet. Men da dagen slites av, begynner leppebalmen å tørke opp og etterlate en tørr patchy følelse som krever gjenbruk. Kort sagt, det har en slitestid på 3-4 timer, hvoretter leppene føles tørre. Fargen er ganske byggbar, men vil ikke kunne dekke mørkere lepper ordentlig, da dette er en leppebalm som betyr at den ikke er tungt pigmentert som en leppestift.

Tekstur og følelse er gjennomsnittlig som de fleste leppebalmer, det fukter godt og gir en jevn applikasjon. Eksfolierte lepper er et must, da dette er en pigmentert leppebalsam og kan slå seg i fine linjer. Oppholdsstyrken er god ca 3-4 timer, hvorpå en pen peachy flekk er igjen på leppene. Dette ser helt naturlig ut og jeg elsker det.

Pros av ELF Studio Peach Lip Balm SPF 15:

 • Ganske ferskenfarge.
 • Har SPF 15.
 • God oppholdsstyrke.
 • Etterlater en peachy flekk etter slitasje.
 • Blader lepper plumped.
 • Minty føler.
 • Byggbar ren farge.
 • Billig.
 • Reisevennlig emballasje.
 • Minty duft.

Ulemper med ELF Studio Peach Lip Balm SPF 15:

 • Har en stor liste over kjemikalier (jeg foretrekker mer naturlige ting).
 • Skulle ønske det ble litt lenger.
 • Ikke lett tilgjengelig i India.
 • Lepper leppene tørre etter slitasje.

IMBB Rating: 3.5/5

Gi dette en prøve hvis du vil ha en god, nydelig fargetone på leppene dine og trenger SPF i leppebalmen. Samlet sett er jeg veldig imponert over denne ELF Lip Balm siden prisen og kvaliteten er god.

ELF Studio Lip Balm SPF 15 i Rose ELF Essential Lip Balm Tint - Grapefrukt ELF Essential Berry Blush Lip Stain ELF Mint Maniac Lip Exfoliator Nivea Fruity Shine Lip Balm - Peach Himalaya Herbals Peach Shine Lip Care Lakme Peach Lip Love Care Maybelline baby lepper i fersken Kiss Anatomicals aldri miste din Cherry SPF 15 Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: