Hei alle sammen,

I dag tar jeg en anmeldelse på produktet som har alle i makeup verden summende med spenning! Dette produktet er en av de mest innovative tingene som skal lanseres på lenge. Jeg vil innrømme første gang jeg så en video på dette, jeg mistet hodet mitt og måtte bestille det så snart jeg kunne. Denne anmeldelsen vil være på Ciate Glitter Flip i skyggen "Iconic", som er virkelig "Ikonisk."

Produktbeskrivelse: En transformerende glitter flytende leppestift i en metallisk matte fargetone. Bare trykk på lepper sammen og se ettersom metallisk matt flytende leppestift magisk forvandler seg til en uforklarlig, blendende, flerdimensjonal glitterlip - i en brøkdel av tiden med en tradisjonell glitterlipsutseende. Stay-put formuleringen er ikke-tørking og helt behagelig, og vil vare hele natten uten behov for retusjering. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Pris: $19

Min erfaring med Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Iconic:

emballasje:Den flytende leppestiften kommer i et vakkert rør med glitrende hette. Glitterhetten er forseglet slik at den føles jevn som resten av røret, noe som er et stort pluss, ettersom det ikke etterlater tynn glitter på hendene og i vesken din. Vegggen har en kurve til den som er fantastisk som den spisse spissen hjelper deg med å få en skarp leppe og du kan bruke den buede duken til å klemme dine lepper når det gjelder å fylle den.

Konsistens:Konsistensen er hverken for tykk eller for væskelig. Det er definitivt på den tynnere siden, så trollplaten glir som du glir den på leppene, kan annonsen være vanskelig å kontrollere.

Skygge og pigmentering: "Ikonisk" er en svart farge med mye og marineblå glitter. Det ser ut som natthimmelen / galakser på leppene dine. Jeg ville normalt aldri velge en svart leppestift, men denne nyansen trakk meg bare inn, og jeg angre ikke det en bit. Jeg har to nyanser fra dette området, men skyggen "Ikonisk" er virkelig superstjerne fra denne linjen. Glitterene poper best mot en mørk base, og den blir ikke mørkere enn svart. Pigmenteringen er enestående; en swipe = full ugjennomsiktig farge.

Ytelse og følelse på lepper:Nå er det som gjør dette til det mest innovative produktet, og er verdt sprøytenarkomanen mot enhver DIY glitterlip du prøver. Vel, først og fremst, dette er glitter suspendert i flytende leppestift, så du bruker det og la det tørke i 1 minutt (dette er nøkkelen), som er når det blir en metallfinish som du kan beholde som den er, men den magi er når du trykker på leppene dine og VOILA! - leppestiftet forvandler seg foran dine øyne. Jo mer du trykker på dem, den glitrende det kommer til en viss grad, hvorpå den forblir den samme.

Denne spesielle nyansen har en tendens til å bli ujevn på innsiden av leppene dine, og noen av leppestiftene skreller av når du trykker på leppene dine sammen, men den glitrende finishen skjuler det i noen grad, og det er derfor jeg vil anbefale å bruke en leppeforing (i mitt tilfelle, jeg brukte bare en kajal / kohl eyeliner) på leppene mine.

Du føler ikke noe glitter grittiness på leppene dine. Glitteren overfører ikke hvor som helst i ansiktet ditt. Som med en flytende leppestift, tørker den helt over bevis og kyssesikkerhet (testet og testet!) Det føles super behagelig, ikke for tørt eller hydratiserende.

Oppholdsstyrke:Dette er en fantastisk lang slitasje væske leppestift. Jeg har slitt dette i 6-7 timer, det var litt fading på den indre delen av leppene mine etter at jeg hadde litt snacks og drinker, men for det meste var det intakt. Jeg tror det ville til og med overleve et fullt måltid, forutsatt at du ikke er en sløv eater eller å ha mat som er for fet. Å røre på et eksisterende lag er vanskelig, og det beste er å tørke det hele rent og søke om igjen som jeg ikke har noe imot å gjøre som jeg får se den magiske igjen

Totalt sett er jeg helt blåst bort av dette produktet. Det er små ulemper, men for det meste er det helt enestående. Jeg gir det doble poeng for kreativiteten og anbefaler deg å sjekke dette området som de har brukbare og per sprø farger også.

Fordeler med Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Iconic:

  • Elegant emballasje.
  • Matte til glitter ved å trykke på leppene sammen.
  • Glitter reiser ikke på ansiktet og er overføringssikret.
  • Føler seg veldig lett og behagelig på leppene.
  • Opak pigmentering.
  • Lang slitasje.

Ulemper med Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Iconic:

  • Mindre patchiness på innsiden av leppene, men ser ikke for tilsynelatende langt unna.

IMBB Rating: 4.5/5

Ciate London Makeup Melter Makeup Remover Ciate London Vintage Blush Pretty Stix Murumuru Smør Leppestift Ciate London BFF Pretty Stix Murumuru Smørleppe Ciaté Mini Matte Tilgang til alle områder Nail Polish NYX Glitter Primer MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle L'Oreal Paris Color Riche Gold Obsession Metallisk leppestift Rouge Gold MUA Luxe Luster Metallic Liquid Lipstick Lime Crime Posh Metallic Velvetines Liquid Lipstick Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro leppestift Milani Matte Ikonisk Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: