Hei IMBBians, Jeg har kjøpt massevis av Montagne Jeunesse masker nylig, og dagens gjennomgang handler om den siste gjørme masken jeg brukte blant alle, Montagne Jeunesse Mint Choc Chip Mask. Så les videre for å vite mer;

Hva selskapet hevder: Ultra-rik kakao- og shea-smør er tilsatt Peppermynteolje og knust kakaobønne skall for å gi huden en intens fuktighetsgivende, mytisk frisk rensende ansiktsmaske. Lukter så yummy du vil bli fristet til å gi den en slikke - vær så snill, ikke gjør det!

ingredienser:

Pris: € 1,79 for 15g

Min erfaring med Montagne 7th Heaven Jeunesse Mint Choc Chip Mask:

Jeg elsker Choco-Chip mint iskrem, og da jeg så masken med samme navn, visste jeg at det måtte bli plukket opp! Jeg plukket to av disse posene. Jeg velger nesten hvert produkt som har sjokolade i det! Men med kjærligheten til å avskalke masker, og nærmer seg vinteren, holdt jeg dette produktet til side for å bruke senere, og i søndag bestemte jeg meg for å bruke den. Masken kommer i en pose som alle MJ-produktene. Produktet kan brukes 2-3 ganger. Som navnet antyder, er masken mint grønn i fargen, og har små sjokoladepartikler. Lukten er veldig myty og frisk. Sjokoladepartiklene er svært små, og er ikke grove, og de tjener ikke noe annet enn å bare sitte på ansiktet av masken.

Jeg trodde at sjokoladepartiklene ville hjelpe i exfoliating, men det mislyktes meg. Sjokoladepartiklene er veldig små og glatte for å tjene formålet. Mengden i posen er tilstrekkelig for 2 bruksområder. Imidlertid, når man vurderer at det er en gjørmemaske, tørker innholdet ut dersom det går en uke eller så, og når det åpnes, må dette brukes innen en uke. Jeg la merke til at innholdet ble tørket i nærheten av åpningen. Produktet tar ca. 20 minutter å tørke. Den kan fjernes med en våt vaskeklut eller vaskes av.

Når den er vasket av, føles huden frisk. Jeg følte at huden min var jevnere, renset, men det er ingen andre fordeler enn det. Etter å ha blitt tømt for ansiktet, følte jeg det lyst, men i løpet av få minutter ble det tilbake til sin normale form. Masken hjalp ikke med å fjerne de døde cellene fra ansiktet mitt. Imidlertid hadde jeg ingen rødhet eller irritasjon med masken. Jeg la også merke til at oiliness fra ansiktet mitt var redusert, men det gjorde huden min veldig tørr, og jeg måtte umiddelbart påføre en fuktighetskrem. Selv om det hevder at det gir intens fuktighet, merket jeg ingen forskjell, i stedet var huden min tørr. Det kan brukes av oljete skinnede skjønnheter, for å redusere oljesekresjonen på ansiktet, men bortsett fra at denne masken forsynte ingenting! Det er bare en ganske lukter og ser ansiktsmaske uten bruk. Så oppsummering:

Pros av Montagne Jeunesse 7th Heaven Mint Choc Chip Mask:

 • Reduserer oiliness.
 • Gjør huden frisk ut.
 • Gjør huden jevn og renset.
 • Rimelig.
 • Reisevennlig.
 • Ingen rødhet eller irritasjon
 • Ikke bryte meg ut

Cons av Montagne Jeunesse 7th Heaven Mint Choc Chip Mask:

 • Gir ingen fuktighet.
 • Sjokoladebitene er bare fancy og uten bruk.
 • Fjerner ikke døde hoder.
 • Ingen andre effekter vist på ansiktet.

IMBB-vurdering: 2.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Montagne Jeunesse 7th Heaven Mint Choc Chip Mas igjen? Nei! Jeg hadde så mye forventning fra dette produktet og det mislyktes meg!

Montagne Jeunesse 7th Heaven Coffee Mocha Mud Masque Montagne Jeunesse Orange og Black Lava Exfoliator og Masque Montagne Jeunesse Black Raspberry Body Scrub Montagne Jeunesse 7th Heaven Pineapple Peel Off Face Mask Montagne Jeunesse 7th Heaven Tea Tree Peel Off Mask Montagne Jeunesse Very Berry Ultra fuktighetsgivende og rensende maske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: