Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Bath and Body Works Wild Madagascar Vanilla Bean Body Souffle. Jeg liker å sjekke ut Bath og Body Works på grunn av deres attraktive salg som de har hele året og de fantastiske duftene som går over hele butikken.

Produktbeskrivelse: Vanilje som du aldri har opplevd. Vår Body Souffle inneholder vanilje bønne ekstrakt fra Madagaskar ekspert blandet med den uforglemmelige duften av vår eksklusive Madagascar Vanilla Accord forbedret med afrikansk pære, Wild Jasmine og White Sandalwood. Med fuktighetsgivende Shea Butter og condition Vitamin E smelter denne nærende formelen inn i huden og gir den følelsen silkeaktig, myk og glatt.

Pris: $ 14,50 for 8 oz / 226 g

Min erfaring med bad og kroppsverk Wild Madagaskar Vanilje Bean Body Souffle:

Bad- og kroppsverk Wild Madagascar Vaniljebønnebagsuffel kommer i en gjennomsiktig krukkeemballasje. Den har en berusende sofistikert vanilje duft, som er veldig forfriskende og oppløftende.

Tekstur er kremaktig, men det føles lett på huden. Jeg har brukt mange kroppsslagere tidligere, og hver gang har huden min følt seg veldig ubehagelig buttery på grunn av det varme og fuktige klimaet. Men dette føles veldig behagelig på huden. Jeg bruker en veldig liten mengde like etter dusjen, og det absorberer i huden min og gir en god næring, silkeaktig følelse. Personer med tørr hud vil trenge å søke mer.

Personlig ble jeg fascinert av duften av det og jeg kjøpte dette produktet bare for lukten. Duften varer bokstavelig talt hele dagen. Selv om folk med sensitiv nese kan ha et problem med det som duften er sterk.

Det eneste jeg ikke er fan av er glassemballasje som det kan bli uhygienisk og rotete, når vi må dyppe fingrene hver eneste gang. Jeg vil helst foretrekke en flaskeemballasje.

Fordeler med bad og kroppsverk Wild Madagaskar Vanilje Bean Body Souffle:

  • Lett følsomhet på huden.
  • Fortryllende duft.
  • Gir en myk og hydrert hud.
  • Passer til alle hudtyper.

Ulemper med bad og kroppsverk Wild Madagaskar Vanilje Bean Body Souffle:

  • Følsom nese kan føle duften for å være sterk.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg tilbakekalle bad og kroppsverk Wild Madagascar Vaniljebønnebomullsøffel? Ja, mest definitivt.

Anbefaler jeg Bath and Body Works Wild Madagascar Vanilla Bean Body Souffle? Jeg anbefaler å sjekke ut hele Wild Madagascar Vanilla-serien.

Bath & Body Works Pisket Vanilje Liplicious Lip Color Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Bath and Body Works Sweet Pea Body Lotion Bath and Body Works Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel Bath and Body Works Wild Madagaskar Vanilje Fine Fragrance Mist Bath & Body Works Vanilje Bean Noel Fragrance Mist Bad og Kroppsarbeid Vanilje Bean Noel Body Lotion Elizabeth Arden - Nysgjerrig av Britney Spears Deliciously Whipped Body Souffle Boots Botanics Purifying Body Souffle

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: