Hei damer,

Vi har alle tvil om ulike hudproblemer og de produktene vi bruker daglig. La oss finne svar på de vanligste skjønnhetsspørsmålene i dagens innlegg.

1. Hvor ofte skal du vaske håret ditt?

Jeg tror vi har kommet til realiseringen nå at kjemisk belastede sjampoer ikke gjør noe godt for håret vårt. De striper håret vårt av naturlige oljer og gjør dem igjen kjedelige og livløse. Du bør vaske håret ditt ikke mer enn to ganger i uken, og du kan bruke tørr sjampo til å gå lenger mellom vaskerne.

2. Gni en fuktighetskrem inn i huden fordi det er rynker?

Nei, massasje gjør det bare bra for huden din ved å forbedre sirkulasjonen i ansiktsområdet. Selv om du må gni fuktighetskremet i sirkulære oppadgående bevegelser.

3. Kan delesender repareres?

Delte ender kan trimmes regelmessig for sunnere hårvekst, men du kan ikke virkelig bli kvitt dem helt. Noen sjampoer, balsam og hårbehandlinger fungerer bra, men effektene er for det meste midlertidige.

4. "Jeg har uønskede hår over leppen min. Vil de vokse seg tykkere hvis jeg plukker dem? "

Nei, det gjør de ikke! Bare numb området med en isbit i tre minutter før, og plukk i retningen hårveksten.

5. Hva er den effektive måten å redusere rynker på?

Prøv peptid kremer. De trenger inn i huden dypt inne og kaster opp kollagen for å gi et ansikt mer ungdommelig utseende og for å redusere utseendet på rynker.

6. Er det noe jeg kan gjøre for å bli kvitt flass?

Du kan få sjampo med sink og ketokonazol i dem. De er anti-bakterielle og anti-soppmidler som vil gi skalp relief og redusere flass.

7. Hvor ofte må jeg vaske sminkebørstene mine?

Ideelt sett kan du vaske sminkebørstene en gang i måneden. Bruk varmt såpevann, skyll dem. Ta av penslene med et rent håndkle. Du kan også tørke for å tørke børstene forsiktig.

8. Kan jeg bruke en loofa i en pause?

Nei, som kraftig gnidning med en loofah kan gjøre akne verre.

9. Kan jeg blande produkter uten å svekke deres effektivitet?

Ja, du kan trygt blande fuktighetskremet med retinoide kremer. Men å blande solkremet med noen annen krem ​​kan miste effektiviteten av SPF ved å fortynne den.

10. Hvordan vil jeg vite om huden min har kule eller varme undertoner?

Hvis venene på håndleddet ditt viser gjennom blå-lilla, betyr det kule toner, og hvis de er mer på den grønne siden så er de varme. Hvis du kjenner undertonene dine, blir det lettere å velge smigrende leppestift nyanser. Varm undertoner geler opp med oransje røde, mens kule par er best med blå-røde røde.

11. Hvor mange ganger om dagen skal jeg vaske ansiktet mitt?

To ganger om dagen er det fint å vaske ansiktet og å kvitte seg med all smuss og urenheter. Bruk en mild rensemiddel på ansiktet ditt som passer til din hudtype og bruk en skrubbe to ganger eller tre ganger i uken etter hudens behov.

12. Hva er rekkefølgen for å bruke ulike produkter?

Begynn med å rense ved bruk av toner eller en tørk, et serum etterfulgt av SPF-krem eller en lotion. For sminke, nå for grunnlaget først, deretter concealer, deretter pulver og avslutt deretter med rødme.

13. Gjør barberingen håret mørkere eller grovere?

Barbering kutter håret bare fra overflaten og ikke fra røttene. Så det produserer stumme ender. Disse slanke endene kan være tykkere enn naturlige ender, men barbering gjør håret ikke mørkere eller grovere.

14. Forårsaker honning graying av hår?

Honning er en enkel form for sukker. Du kan konsumere den, bruke den i hårmasker, ansiktsmasker, etc. Men overdreven bruk av honning kan noen ganger føre til tegn på aldring som å gråte av hår eller rynker. Hvis du bruker honning lokalt over hodebunnen, vil den ikke forandre hårfargen til grå eller hvit.

Bildekilde: 1

40 + 10 Skjønnhet og sminke spørsmålstegn 9 spørsmål for å spørre frisøren før du har et hårklipp Mest populære Urter brukt i skjønnhetsprodukter De dyreste og mest populære skoene i verden Barbering for hårfjerning Hvordan lagre dine skjønnhetsprodukter Makeup feil som kan ødelegge dagen din

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: