Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Makeup Geek fargede øyenskygge i "Magic Act".

Produktbeskrivelse: Med disse rike og intense hua-nyanser går nye Makeup Geek Foiled Eyeshadows utover din standard kosmetikklinje, og introduserer deg til en ny og kraftig kosmetisk opplevelse. Denne banebrytende formelen gir en kremaktig tekstur som er en hybrid mellom en pulverskygge og en kremskygge som er på sitt eget nivå. Den intense pigmenteringen kombinert med en ugjennomsiktig metallisk finish gjør disse skyggene en drøm å jobbe med. Disse kan brukes sømløst i bare en sveipe uten grunnlag! Vårt utvalg inneholder et mangfoldig utvalg av rike farger og en glatt silkeformet formel som vi tror bidrar til å heve trykte øyenskygger til neste nivå av eksepsjonell kvalitet. Pris: $10

Min erfaring med Makeup Geek Foiled Eyeshadow Magic Act:

Jeg elsker Makeup Geek skygger for det meste, og "foiled" rekkevidde fra dem er ganske enkelt enestående.

emballasje:Denne øyeskyggen kommer i en panne som du må stikke inn i en magnetisk palett. Jeg liker fleksibiliteten dette gir for å tilpasse en palett basert på dine behov, men dette betyr også at du må shell ut ekstra for å kjøpe Z-paletten på toppen av å kjøpe øyeskyggen.

Tekstur og blandbarhet: Jeg elsker teksturene til disse sminke-skinnene fra Makeup Geek. De føler seg nesten som en krem ​​å røre ved. De holder seg godt selv på nakne lokk, men du vil selvsagt få bedre slitasje hvis du parrer med en primerbase. Jeg fant den beste måten å få mest utbytte med disse bruker fingertuppene. Denne spesielle nyansen virker også pakket med en flat børste.

Skygge: "Magic Act" er beskrevet som et dempet mediumgull med en mykt finish. Denne nyansen har ikke den lyse reflekterende intensiteten som de andre nyanser, det er en dempet myk gullskygge som fortsatt ser super pen ut på dekslene. Det er en så allsidig nyanse at du ikke trenger å begrense dette til bare festslitasje.

pigmentering: Denne øyeskyggen er fra den "fulle" samlingen, er intens (og jeg mener "intens") pigmentert. Den går helt ugjennomsiktig i ett lag.

Forbli kraft: Oppholdsstyrke er fantastisk. Jeg har slitt dette i 7-8 timer med knapt noe fading. Det øker litt 5-6 timer i slitasje, spesielt på en varm fuktig dag. For å unngå dette, bruk en god primer og sørg for å sette den med noe gjennomsiktig pulver for å absorbere alt hint av olje på lokkene.

Samlet sett anbefaler jeg absolutt denne øyeskyggen.

I EOTD har jeg "Magic Act" og "Legend" øyenskygge på lokket.

Pros av Makeup Geek Foiled Eyeshadow Magic Act:

  • Kremaktig, jevn tekstur.
  • Utrolig pigmentering, blir ugjennomsiktig i en sveipe.
  • Utrolig høy kvalitet.
  • Lett å blande.
  • Talc og parabenfri.

Ulemper med Makeup Geek Foiled Eyeshadow Magic Act:

  • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Grandstand Makeup Geek Foiled Eyeshadow Limelight Makeup Geek Foiled Eyeshadow Curtain Call Makeup Geek Foiled Eyeshadow Untamed Makeup Geek High Wire Foiled Eyeshadow Makeup Geek Fantasy Foiled Eyeshadow Makeup Geek Pegasus Foiled Eyeshadow Pan Makeup Geek Eyeshadow Flamethrower og Americano Makeup Geek Cosmopolitan Eyeshadow Pan Chambor Orosa Pearly Beige Sculpting Eyeshadow Natio Natural Shades Øyenskygge Palette Rosebud Maybelline Color Sensational Eyeshadow Palette - Sensuous Pink Maybelline Topaz Gold Color Sensational Eyeshadow Palette L'Oreal Studio Secrets Profesjonell Magic Perfecting Base Face Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: