Av Vaishnavie K

Hei alle,

Etude House er et koreansk merke kjent for sitt hudpleieområde og også for deres sminkeprodukter som er unike på sin egen måte, og dette gjelder mer til jenta i hver dame der ute. Her skal jeg vurdere om deres Play 101 Stick-serien. Merket har lansert sine Play 101 Sticks for grunnlaget, kontur, oljebalm, blendende blyant, etc. Les mer for å få vite mer om Etude House Play stick 101 - 14.

Pris og antall: 900 INR ca. (14,40 USD) for 7,5g Produktbeskrivelse: En flerfunksjons fargestift for øyne, kinn og lepper som skaper fargepåvirkning med jevn og ren finish.

ingredienser: Polymetylmetakrylat, Trietylheksanoin, Dimetikon, Hydrogenert Polydecen, Cetyletylhexanoat, Polyetylen, Sorbitan Sesquiisostearat, Mikrokrystallinsk Voks, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, C10-30 Kolesterol / Lanosterol Estere, Meticon, Tocopherylacetat, Caprylylglykol, Glycerylkaprylat, Fenoksyetanol, Hexylen Glykol, Blå 1 Lake, Glimmer, Rød 28 Lake, Titandioxid, Rød 7.

Min erfaring med Etude House Play 101 Stick - 14:

Jeg kjøpte dette produktet fordi fargen og emballasjen var elegant og samtidig skrek de søte! Produktet leveres pakket i en ytre eske, og produktet i seg selv er en lumpet pinne. Den nedre delen av pinnen og bokstavene er fargekodet, og resten av pakken er mørkegrå matte finish. Produktet leveres med en hette av samme tekstur, som er trygt nok til å bli tatt gjennom lange reiser i begrensninger av våre tungt lastede håndvesker.

Selve produktet er kremaktig i naturen. Det glir forsiktig på huden og leppene. Den kan brukes som leppestift, kremblusser eller kremaktig øyenskygge. Alt-i-ett er hovedkonseptet bak dette produktet.

Som leppestift er det definitivt vanskelig å søke direkte ved hjelp av pinnen. Staven er for bred til å få et presist program som vi trenger. Ved hjelp av en leppebørste er produktet lett å påføre. Det er tungt pigmentert og dekker noe pigmentering på leppene jevnt. Jeg la det tørke i noen minutter fordi det har en tendens til å bli bedre når den tørkes for en stund. Produktet overfører litt. Men smusser ikke eller forsvinner. Det forblir godt i ca 6 timer uten gjenbruk. Etter 6 timer kan du se at hele produktet er fading, og ikke bare fra hjørnene av leppene. Så, som en leppestift, likte jeg det.

Som en rødme eller øyenskygge brukte jeg hendene mine til å søke. Jeg lagde litt produkt på hendene mine, og brukte fingrene, klappet på kinnene og på øyelokkene. På patting gir produktet svak glød, og det forblir lenger enn en leppestift. Jeg likte det bedre som øyenskygge / rødme. Fargen var heller ikke altfor lys eller vanlig kjedelig. Det forbedret det overordnede ansiktet.

Fordeler med Etude House Play 101 Stick - 14:

• Flere bruksområder av ett produkt • Fungerer fantastisk som en leppestift / rødme / øyenskygge • Stiger lenge og fader jevnt etter 5-6 timer • Stor pigmentering • Kremet tekstur • Vises ikke på tørre flekker

Ulemper med Etude House Play 101 Stick - 14:

• Oppholdsstyrke kunne ha vært lengre • Det overfører litt • Formen på produktet er ikke nyttig når du vil bruke den direkte som leppestift. Øverst på produktet kommer flat og det er veldig bredt • Kostnad. Selv om du får 7,5 g produkt sammenlignet med vanlige leppestifter med 3gm eller mindre, er kostnaden fortsatt en faktor

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Etude House Play 101 Stick - 14? Ja. Det er så mange forskjellige farger og forskjellige produkter i samme område, og jeg vil prøve dem alle hvis jeg kan!

Etude House My Beauty Tool Eyelashes # 04 Longlash Etude House 0.2mm Snegl Mask Etude House 0.2 Therapy Air Mask Blåbær Etude House 0.2 Terapi Air Mask Strawberry Marc Jacobs # 110 Rollespill Nytt Nudes Helt Lip Gel Lipstick NYX Universal Wonder Stick WS04 Marc Jacobs Kiss Pop Lip Color Stick leppestift Pop 612 Maybelline Farge Sensasjonell Levende 14 Levende Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: