Hei damer

Så, her er jeg etter en lang tid. I dag skal jeg gjennomgå Faces Ultime Pro Mystic Kajal i to nyanser Green 01 og Blue 03.

Pris: INR 599 for hver Produktbeskrivelse: Ultime pro mystic kajal, er en forlengelse av ultimativ pro intens gel kajal, formulert for å levere en dramatisk definisjon med en enkel sveipe og enkel å bruke. Disse er farget kajal som kan brukes både på vannlinjen og på øyelokkene som en liner. Det lyser øynene med en ren, forførende og levende fargerik mørk og intens. Har en slag applikasjon, gel finish og er super lang slitasje. Det kommer også med en flekk og har en sperrefri.

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Mystic Kajal - Grønn 01 og Blå 03:

Kajals emballasje forteller deg skyggen. Derfor er det lett å få øye på disse hvis du holder dem med andre blyantsmykker. Den ene enden har blyantspissen kajal mens den andre enden har en flekker. Begge endene er sikret med gjennomsiktige hetter. Hver kajal kommer med sin egen spisser.

Teksten til begge kajals er super glatt og kremaktig. Derfor kommer de på øyelokkene med en enkelt sveipe og blandes lett og jevnt. Begge nyanser er superpigmenterte og silkeblanke. Og de gir en matt finish når du blander dem godt.

Det forblir i 8 timer siden jeg ikke har oljede lokk, men for jenter som har oljede lokk, kan det ikke være så mye tid. Jeg har superfølsomme øyne, og da jeg påførte det på min vannlinje, ga det meg ikke noe brennende som følelse i mine øyne.

Det er ikke 100% vanntett, men ja det kommer ikke ut lett, så bruk en god kvalitet øye makeup remover. Du kan bruke den som kajal, eyeliner og som en øyeskygge for et smokey utseende. Det eneste negative poenget er at det er helt glatt og mykt, og du kan ende opp med å bryte spissen hvis du legger en lysstyrke på den.

Pros av Faces Ultime Pro Mystic Kajal - Grønn 01 og Blå 03:

• Super jevn og myk • Slår ikke av lett • Best for smokey eye look • Utrolig pigmentert • Kommer med smugder

Ulemper av Ultes Pro Mystic Kajal - Grønn 01 og Blå 03:

• En lyskraft kan ødelegge spissen

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale Faces Ultime Pro Mystic Kajal - Green 01 og Blue 03? Selvfølgelig ... AMAZINGLY PIGMENTED!

Ansikter Ultime Pro Longwear Lipstick Collection Ansikter Ultime Corallista Pro Longwear Matte Lipstick Ansikter Ultime Pro Bronzing Powder Ansikter Ultime Pro Second Skin Pressed Powder Lotus Make-Up Mystic Green Colorkick Kajal Ansikter Ultime Pro Intense Gel Kajal L'Oreal Paris Kajal Magique Lakme Eyeconic Regal Green Kajal Catrice Kohl Kajal - 160 Jeg har en grønn Lakme Eyeconic Kajal Royal Blue Lotus Herbals Royal Blue Colorkick Kajal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 20 2020