Her er en annen leppestift fra merkevaren Lipstick Queen. Jeg har gjennomgått noen få nyanser (Trance, Jean Queen) fra deres utvalg på IMBB, og dette er alvorlig en av de beste rene leppestiftformlene jeg noensinne har prøvd. Skyggen som jeg skal gjennomgå i dag, er "middelalderlig".

Produktbeskrivelse: Middelalderen er den røde som smigrer alle hudfargene. Umulig å oppdage som noe annet enn en sensuell melankolsk fargetone. "Poppy King, Lipstick Queen grunnlegger. Under middelalderen, da leppestift ble ansett som en synd, brukte kvinner den naturlige surheten av sitroner for å frembringe en naturlig blodrød flekk på leppene sine. Dette smigrende utseendet har blitt gjenopprettet av valmue i denne bestselgende fargen. Middelalderen er rent vitamin E og pigment, noe som gjør den silkeaktig å ha på seg og guddommelig gjennomsiktig. Og best av alt det gjør at huden din ser feilfri ut. Pris: $24

Min erfaring med leppestift Queen Medieval leppestift:

"Medieval" kommer innkapslet i en metallisk rødmetallemballasje med metallisk skrift på den. Merket "Lipstick Queen" er skrevet på lokket og skyggenavnet er trykt på bunnen av røret.

Som jeg har nevnt ovenfor, tilbyr disse leppestiften ren dekning og er enkle å påføre uten å bruke et speil. Disse har en myk tekstur som kan bygges fra veldig ren til lett dekning.

"Medieval" er en blå-basert rød nyanse som passer til nesten alle hudtoner, og selv om den er en rød leppestift, er den perfekt for daglig bruk. Det er en veldig slitesterk rød!

Disse glir på lett og føles ikke tung selv å påføre flere lag av leppestift. Formelen settes ikke inn i fine linjer og gjør leppene glatte, klumpete og jevne. Denne leppestiftformelen bløder ikke rundt leppene.

Denne spesielle nyansen er pigmentert enn de andre, så det trenger mindre lag for å gi en lett dekning. Den eneste ulempen ved leppestiften er at den ikke overlever måltider og trenger gjenbruk. Det gir en liten flekk som knapt er der, men likevel, heldigvis vil det ikke gjøre leppene dine flate.

Det føles veldig lett og behagelig på leppene og føles veldig fuktig gjennom slitasje. Faktisk, etter at det blir slitt, føler meg leppene fortsatt veldig hydratiserende. Jeg får 3 til 4 timers slitestid med "middelalder".

Pros av leppestift Queen Medieval leppestift:

 • Vakker emballasje.
 • Byggbar formel.
 • Enkel å bruke.
 • Balmy tekstur.
 • Vakker rød nyanse.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • Bløder ikke.
 • Hydra.
 • Føler seg komfortabel på leppene.
 • Lett.
 • Gjør leppene glatte og klumpete.

Ulemper med leppestift Queen Medieval leppestift:

 • Overlever ikke måltider.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøre leppestift Queen medieval leppestift? Ja. IMBB Rating: 4.5/5

Leppestift Queen Frosk Prince Lipstick Lipstick Queen Silver Screen Se meg leppestift Leppestift Queen Velvet Rope Lipstick - Brat Pack Leppestift Queen Coral Sinner leppestift Leppestift Queen Velvet Rope Private Party Lipstick Charlotte Tilbury Jean Eyes til Mesmerise Cream Eyeshadow Alle MAC Lipsticks Photos and Swatches Lakme Absolutt Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Leppestift Queen Butterfly Ball Trance Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: