Hei damer,

Med det endeløse antall hudpleieprodukter som pryder markedet, blir det litt vanskelig å velge det beste produktet for deg selv, en som passer til din hudtype og som kan gjøre underverk for deg. Fordi mens det riktige produktet gjør underverk på huden din, med feil produkter, kan sluttresultatene bli igjen i stedet. Derfor med dagens innlegg, tar jeg sikte på å hjelpe deg med å velge riktig produkt for huden din.

1. Kjenn hudtype:

Det viktigste å vite når du handler for hudpleieprodukter, er å kjenne din hudtype. Det er mange metoder for å bestemme dette. Tro det eller ei, hver enkelt person har forskjellige hudbehov. Å vite din type vil lede deg best mot å kjøpe hudpleieprodukter som ville fungere best for huden din.

2. Ta deg tid:

Uansett om det er varehus eller apotek, kan du aldri skynde deg mens du kjøper hudpleieprodukter. Du vil kanskje også åpne IMBB og se etter gjennomgang av produktet like før du bestemmer deg for å kjøpe produktet eller ikke. Butikker er for det meste publikumfrie om morgenen og ettermiddagen, spesielt på hverdager.

3. husk ingrediensene

Velg produkter som inneholder urte ingredienser, hvilken som helst dag over de som inneholder harde ingredienser. De hjelper deg med å opprettholde en sunn hud. Ditch produkter som inneholder skadelige ingredienser som parabener og sulfater. Invester alltid i produkter som inneholder kokosnøttolje, neem, jojobaolje, arganolje og urter som timian og rosmarin.

4. Tro aldri på mirakelkrav:

Forstå at å oppnå en sunn og vakker hud tar mye tid og krefter. Aldri forventer at hudfargene dine endres med seks til åtte nyanser med noe hudpleieprodukt. Produkter eller behandlinger som krever hurtige og mirakelresultater, er falske. Jeg har blitt byttet til noen slike falske påstander og endte med å kaste bort mye penger og tid. Du gjør det ikke! Vær tålmodig, og du vil definitivt se resultatene.

5. Ikke blindt stol på høy pris:

Høy pris garanterer ikke høy kvalitet. Noen ganger er de samme ingrediensene som er til stede i et topp merket produkt, kanskje til stede i et apoteksprodukt, noe som gir deg de samme resultatene. Det er alltid bedre å starte undersøkelsen din en stund før du prøver et produkt og også å sammenligne ingredienslisten. Hvis du allerede elsker et produkt du bruker, lager opp under salget.

6. Prøv før du kjøper:

Aldri hopp over dette trinnet. Det er obligatorisk å teste et produkt på huden din. Dette vil ikke bare sjekke for allergiske reaksjoner, men vil også introdusere deg til lukten og følelsen av produktet, noe som er viktig for mange av oss, å bruke produktet helt.

7. Be om hjelp:

Still alltid spørsmål som "Er dette egnet for huden min?", "Hvor mye skal jeg søke?", "Hvor ofte skal jeg bruke den?", "Hvor lang tid tar det for resultatene å vise?" Og mange flere. Viktigst, hvis du har alvorlige hudproblemer, må du alltid konsultere en hudlege.

8. Handle fra et pålitelig merke:

Hvis du har brukt mange produkter fra et bestemt merke og nesten alle har gått bra for deg, kan du gå til flere produkter fra merkevaren. Men hvis du har bestemt deg for å gjøre en dristig bevegelse og prøve et merke som du aldri har prøvd før, må du i det minste sørge for å sjekke om anmeldelser av produkter fra merkevaren.

9. Bestem hvor du skal spenge:

Hvis du virkelig vil lage et stort kjøp, gjør du det til solkrem eller retinolprodukt. Dette er hva hver hud trenger mest. Når du er på et budsjett, kan du alltid kutte ned på ikke-så viktige produkter for hudpleieregimet.

10. Se etter emballasje:

Praktisk emballasje er ikke noe som blander seg med interiøret på rommet ditt, eller synes å være søt å motstå. I stedet må praktisk emballasje beskytte sensitive ingredienser som retinoider og antioksidanter, fra lys og luft, og hindrer dem i å miste potens. Aluminiumsrør og lufttette ugjennomsiktige flasker tjener formålet.

11. Lær om retur:

De fleste butikker hjelper deg med å få en problemfri retur hvis du holder produktet i riktig stand og med reiseruten. Noen butikker aksepterer ikke åpne produkter. Retur kan være i form av butikk kreditt mens noen gir en riktig tilbakebetaling. Forespør om retur på forhånd for å unngå problemer.

10 Budsjett Hudpleieprodukter gjennomgang for kombinasjon hud Vinter hudpleie rutinemessig for fet hud 22 Beste hudpleie og sminkeoppløsninger for fet hud Makeup, Hudpleie og Fitness Secrets of a Air Hostess

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019