Av Chanchala Bose

Hei IMBBians,

Navratri er rett rundt hjørnet og vi alle er dekket opp for å bringe vår festlige beste. Den 10 dag lange Durga Puja handler om å kle på det beste av festlig slitasje, dolled opp med favoritt sminke og gå til pandalhopping med venner og familier.

Men har du noen gang vært i Kolkata eller besøkt noen Bengali under Durga Pujo (Beklager for å fortelle det Pujo som det er hvordan vi bongs sier det)? Vel, bong jenter har alltid en annen følelse av stil og karisma. Men på tvelden til Durga Pujo kan du enkelt oppdage dem. De ser så forskjellige ut og likevel utrolig glamorøse og sexy. Så, å være en bong er det min plikt å fortelle deg om den enkle peasy og må ha komponenter for å oppnå en bong se denne Navratri;

1. En overdimensjonert bindi:

Bindi er et must på denne dagen. Bong jenter elsker å få tilgang til alle sine festlige utseende med bindi. Og det er et så tydelig stykke som øyeblikkelig løfter humøret ditt og gir den ekstra dosen glamour og sjarm til antrekket ditt.

2. Store øredobber:

Bong jenter handler om smykker. Du kan få øye på dem med tunge og dingle smykker mesteparten av tiden, spesielt ved festivaler. Så, hvis du sikter mot et bong-utseende, bør store øredobber være ditt valg.

3. Perlebaserte smykker:

For folk som ikke liker tunge tilbehør, kan perlebaserte smykker være ditt valg. Det er et perfekt symbol på enkelhet, men likevel klasse og etnisitet. Og alle de menneskene som ikke er i klumpete smykker eller liker å holde det enkelt, men stilig, bør gå til perle smykker.

4. Cotton Sarees:

Bong jenter er ikke i mye av de fancy materialene når det gjelder sarees. De liker følelsen av bomull og anser det som det beste. Så, bomull sarees topp sine diagrammer av alt annet når det gjelder spesiell anledning, akkurat som Durga Pujo.

5. Kohl Rimmed eyes:

Når det gjelder sminke, er mørke sultry kohl rimmede øyne et must for bong jentene. Uten dette selv går de ikke i det nærliggende markedet. Så ta ut din favoritt kajal og tid til å gå alle smokey og sultry.

6. Mørke lepper:

Mørke lepper ser ikke bare sexy ut, men er også perfekt for de kommende festivaler. Og mørke leppestifter er førstevalg av en bongpike. Så, du kan velge noen av de mørke leppestifterne som du ønsker, og lag det med favorittfestivalen kjoler.

7. Matte lepper:

Bong jenter liker ikke all glans og glans på leppene sine. De er alle seriøse om deres utseende og vil se alt modnet og vokst opp også. Så, de liker å begrense deres leppefarger til matt finish.

8. Øyeskygge er et must:

Bong jenter elsker deres øye sminke og dermed øyenskygge er en svært viktig komponent i sminke. Så ser de øynene med øyenskygger, spesielt mørke øyenskygger.

9. Highlighter:

Fremhevet hud er en stor attraksjon under festivaler. Så, de elsker å gå overbord med highlighter. De er ikke i det hele tatt om kontur, men de elsker å markere sine ansiktsegenskaper.

10. Blomster er et must:

Som jeg sa ovenfor, handler bong jenter alt om tilbehør. Men de vet hvordan de skal holde lyset enda attraktivt. De liker å leke med blomster på håret som ser veldig bra ut på dagen.

Så, det handlet om hvordan du kan oppnå en enkel peasy look denne durga pujo. Gi meg beskjed hvis du kan foreslå noen flere tanker eller ideer i kommentarene nedenfor.

Bildekilder: 1,2,3,4,5,6,7,8

En stilguide for Navratri Dussehra Festive Eye Makeup Tutorial 9 Diwali Eye Makeup Looks & Tutorials Slik bærer du en saree i bengalsk stil 9 Lag opp triks for å gjøre dine øyne ser store ut! Mote og skjønnhetstips for å se ditt beste under Durga Puja

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: