Hei damer!

Glad Durga Puja til alle mine IMBBians. Etter en lang stund gjorde jeg endelig en opplæring for pågående festival. Jeg er en ren bengalsk jente og jeg elsker alt relatert til Bengal. Jeg elsker vår bengalske mote, mat, kjole, sminke, egentlig jeg elsker bengalsk tradisjonell utseende som er ganske berømt under 'Durga Puja', spesielt på dagen for 'Astomi' og 'Dasomi'.

Det er en spesiell to dager i denne høytiden, og vi elsker å nyte festivalen på hver mulig måte. Bongs elsker rød og hvit saree med et veldig vakkert sminkeutseende. Vi alle elsker røde lepper med et stort vinget øye, og dette er vårt perfekte tradisjonelle festlige utseende, noe som gjør bong så vakker. Her skal jeg vise en trinnvis opplæring om dette helt spesielle utseendet. La oss komme inn i opplæringen nå. Trinn 1: Da dette er en dagsmakeup, ser vi ut til en fuktig by, så jeg startet med solkrem og med en perfekt oljebestemmende primer.

Steg 2: Deretter søkte jeg en concealer og fundament på ansiktet og blandet dem alle med en stippling børste.

Trinn 3: Neste, jeg konturerte og fremhevet ansiktet mitt med en lysere concealer og en mørk concealer. Jeg brukte lettere nyanse på under øyeområdet, broen av nesen, pannen og også under mitt konturområde. Og jeg brukte den mørke skyggen på like under mine kinnben og øvre panne, på min kjevelinje, på nesen min og også under mine lepper.

Trinn 4: Nå brukte jeg kompaktpulver over hele ansiktet mitt og satt min sminke perfekt.

Trinn 5: Nå begynte jeg øye sminke med en naturlig brun øyenskygge på øyekroken og blandet skyggen lett. Det bidrar til å gi dybde til øynene mine.

Trinn 6: Deretter søkte jeg en lys gylden høylyseskjær like under mine penner for å markere dette området.

Trinn 7: Min øye makeup var helt gylden base sminke, så jeg søkte på en ren skinnende gylden øyenskygge på lokket mitt og blandet skyggen med den brune fargen.

Trinn 8: Deretter brukte jeg en kobber gullskygge i midten av lokket mitt, og jeg påførte den samme gyldne skyggen i det indre hjørnet for å markere mine hjørner.

Trinn 9: Så brukte jeg den samme brune øyenskyggen på min nedre lash line og brukte også den gyldne høylyseskyggen i det indre hjørnet.

Trinn 10: Nå trakk jeg en lang vinget øyeforing på øvre øvre lokk. Vi håper å ha det store dramatiske vinklet øyeutseende, så jeg prøvde å gjøre det veldig skarpt med en liten vinge i indre hjørne også.

Trinn 11: Deretter krøllet jeg øyenvippene og påførte mascara for å åpne øynene mine. Og også jeg tegner øyenbryn med et øyenbrynssett.

Trinn 12: Etter å ha fullført øye sminke, kom jeg tilbake til ansikts sminke. Jeg la en naturlig konturskygge på ansiktet mitt og påførte et pent korallrosa på kinnene mine. Jeg har også brukt en lys golden highlighter på de høyeste punktene i kinnene mine. Jeg prøvde å holde min sminke naturlig så jeg brukte alt veldig lett.

Trinn 13: Jeg har fullført ansiktsmagasinet mitt, og jeg løst min sminke med en ansiktsmåke for å se naturlig ut.

Trinn 14: Dette siste trinnet er å bruke en ren rød leppestift på leppene. Jeg brukte en fløyelsaktig matt rød skygge på leppene og påførte meg litt kompakt rundt min leppe linje for å fremheve mine lepper.

Trinn 15: Jeg fullførte mitt generelle Puja-spesielle utseende med rød bindi på pannen og også en hvit og rød saree som faktisk definerer vår bengalske kultur.

Jeg håper du nyter dette veldig friske, dramatiske sminkeutseendet. Det er et veldig spesielt tradisjonelt utseende for bongs og vi elsker å ha på seg noen gylne smykker med dette utseendet. Det går perfekt for dag til natt, og det viser vår kultur og forbedrer Bengals skjønnhet.

Makeup jeg brukte:

Ansikt: • Maybelline Passer meg Matte Pore-less Foundation-310 Sun Beige • Maybelline Passer meg Matt Pore-less Compact-310 Sun Beige • Maybelline Passer meg Concealer-25 Medium • L.A jente Pro H.D Concealer-Pure Beige • L.A Girl Pro H.D Concealer (Som Kontur) - Espresso • Makeup Revolution Shimmer Brick Highlighter Palatte-Radiant • Maybelline Fargeshow rødme-Fersk Coral • L'Oreal Paris Glam Bronze Powder Duo Brunette Harmony Øye: • Makeup Revolution London I Hjerte Makeup Palette-Chocolate Vice • L'Oreal Paris Magique Eyeliner-Black • Lakme Eyeconic Kajal- Black • Maybelline Colossal Volume Mascara • Essence Eyebrow Stylist sett Leppe: • L.A Girl flat fløyel matt leppestift-sladder

10 enkle trinn å se glamorøse - Tranebær Kiss Tutorial Trinn for trinn Edgy Graphic Eyeliner Tutorial Steg-for-trinns opplæring: Himmelske lepper Detaljert Cream Contouring og Highlighting Tutorial Steg-for-trinns opplæring: Boho-Chic Makeup Se etter datoenetter Fantastisk Drama Queen Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: