Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei alle sammen,

Jeg plukket tre nyanser (Crush, Pop and Wham) fra Marc Jacobs Beauty Kiss Pop Lipstick-serien. I dag skal jeg se på "Crush". Les videre for flere detaljer:

Produktbeskrivelse: En høypigmentert leppestift som gir en utbrudd av slitesterk, kissbar farge fra en ultra-begjærlig, krompakke. La leppene dine pope når du sveiper på denne dristige leppestiften fra Marc Jacobs. Fra myke pinks til ekstreme brights tilbyr Kiss Pop en rekke spennende nyanser som varer i flere timer. Honning, en naturlig fuktighetskrem, gir behagelig farge, mens næringsrike bladene fra Candelilla-anlegget kombineres med silisiumdioksyd for å låse i rik farge, noe som gjør denne glattglidende leppestift overføringsbestandig. Denne høyytende leppestiften har en prisbelønt, begjærlig design som du vil ha med deg hvor som helst du går. Pris og antall: 28 USD for 4,3 gm.

ingredienser:

Min erfaring med Marc Jacobs Kiss Pop Lipstick Crush 610:

Emballasjen til leppestiften er definitivt veldig stilig. Faktisk var jeg øye på disse leppestiften på grunn av deres super søte emballasje. Lippestiftrøret kommer inn i en hvit og svart farget pappkasse. Hele produktrelatert informasjon skrives ut på denne boksen. Lippestiftrøret er i form av den lubbe leppe blyant med lang lue. Spissen på hetten er fargekodet. Speilfinishen på leppestiftrøret ser fin og ganske annerledes ut, men den metalliske finishen viser fingeravtrykkene så mye, og jeg må rengjøre det hele tiden for å opprettholde sin glans og glans. Skyggenavnet er skrevet på et lite klistremerke i bunnen av røret.

Lippestiftkulen er som et jumbo-fargestifter. Den har en vanlig twist-up base som fungerer ganske jevnt. Samlet sett er emballasjen bare fantastisk, men det som jeg finner med denne emballasjen, er formen på kulen. Det blir veldig vanskelig å få en skarp linje med denne kulen når spissen blir sløv, så jeg foretrekker å bruke en leppebørste for applikasjon i stedet for å bruke den direkte fra kulen.

"Crush" er en subtil oransje farge og det er en fin farge, flott for somre. Det er ikke for lyst eller neonish, så mange hudfarger kan bære det godt. Det ser så vakkert ut på leppene og lyser opp huden min. Denne nyansen er smigrende på rettferdige til middels hudfarger. Lippestiften er fin og matt. Selv om den ikke har den ultra matte finishen, ser den fortsatt mykt fløyelsmatte på leppene.

Denne leppestiften inneholder ingen glimmer eller glitter i den. rPigmenteringen av leppestiften er ganske anstendig. Den gir nær ugjennomsiktig dekning i en enkelt sveipe. Fargen ser perfekt ugjennomsiktig og intens på bare to til tre swipes. Det er imidlertid ganske vanskelig å bygge opp fargene ved hjelp av en leppebørste som fargen blir avsatt i veldig tynne lag og ser veldig ren ut, det er litt tidkrevende også. Denne leppestiften setter til en fin matt finish som føles komfortabel på leppene i utgangspunktet, men i senere timer på slitaget, viser det sig å være litt tørking.

Tekstilens tekstur er tykk og ganske kremaktig, men det er ikke superglatt. Det forårsaker en liten slep på leppene under påføring, så du må bruke den på godt prepped lepper, ellers vil det kle seg på å tørke flekker og markere dem dårlig.

Formelen er ikke veldig fuktighetsgivende eller fuktig og det gjør leppene mine tørre på slutten av dagen, så det er bedre å ordne leppene riktig før du bruker leppestiftet. Lippestiften smelter ikke eller fjær, selv om det legges på. Det legger heller ikke seg i de fine linjene i leppene, men formelen overfører litt.

Levetiden på leppestiften er et sted rundt 5-6 timer og fades gradvis bort. Lippestiften er ikke flekker og lett å fjerne, men overlever ikke måltider. Det fades jevnt bort fra leppene og krever derfor en ny påføring.

Pros av Marc Jacobs Kiss Pop Lip Color Stick Leppestift Crush 610:

 • Luksuriøs emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Ingen glimmer.
 • Fløyete matt overflate.
 • Mild duft.
 • Tykk tekstur.
 • Anstendig pigmentert.
 • Ikke smør eller fjær.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene
 • Ikke langvarig.
 • Lett å fjerne.

Cons av Marc Jacobs Kiss Pop Lip Color Stick Leppestift Crush 610:

 • Litt slår på leppene.
 • Føles tung.
 • Klær på de tørre flekkene.
 • Har en litt tørk formel.
 • Overfører litt.
 • Overlever ikke måltider

IMBB Rating: 4.2/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Marc Jacobs Kiss Pop Lip Color Stick Leppestift Crush 610? Ja, jeg ville prøve flere nyanser fra dette området.

Marc Jacobs Kiss Pop Lip Color Stick leppestift Pop 612 Marc Jacobs Boy Gorgeous 222 Le Marc Lip Creme Lipstick Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Marc Jacobs Je T'Aime 238 Le Marc Lip Creme leppestift Marc Jacobs # 110 Rollespill Nytt Nudes Helt Lip Gel Lipstick Marc Jacobs Beauty Kiss Pop Lipstick Wham 604, Pop Arazzi 606 Marc Jacobs # 224 Magenta Le Marc Lip Creme Sephora Collection Soda Pop og Melon Sorbet Kiss Me Lip Balm Lakme Absolutt Candy Kiss Lip Tint Creme Colorbar Velvet Matt Lipstick i Peach Crush Kropps butikken 335 Hot Date Color Crush leppestift Ansikter Orange Crush Glam On Color Perfekt Lipstick Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: