Av Tuba S.

Hei mine kjærester,

La meg starte med å si at fargene i NYX Soft Matte Lip Cream-serien er rent, nydelige! Jeg elsker alle nyanser NYX har satt sammen i sin vintagefade av Soft Matte Lip Cream kolleksjon. Det er et fint utvalg av nøytrale, røde, pinks, purples og noen levende farger. Kaller ut til alle som elsker lyse og dristige - la oss se gjennom en av de "dristige" nyansene fra SMLC-linjen - "Havana".

Pris: $ 6/600 INR Produktbeskrivelse: Det utmerkede sortimentet av silkeaktig, glatt og myk matte lekkrem gir elastisk kvalitet i variasjonen av nyanser som setter fantastisk inn i en perfekt matt finish. Vår produktlinje er ulastelig, langvarig og lett med en kremaktig finish.

Min erfaring med NYX Soft Matte Lip Cream Havana:

Havana, som alle nyanser fra NYXs Soft Matte Lip Cream-sortiment, kommer i en vakker emballasje med levende farge. Applikatoren virker pent og nøyaktig for et perfekt program, men for denne spesielle nyansen kommer applikasjonen til å bli ujevn.

"Havana" er slik en mørk lilla nyanse med kule blå undertoner som har en pisket musestruktur. Problemet med slike nyanser i mange andre merker er også at de kommer veldig strekende ut; og 'Havana' har også dette problemet! Man må lag på to-tre strøk for en jevn applikasjon.

Kaster litt skuffelse her; Som alle nyanser fra dette området har Havana også en svak varig makt som holder seg rundt tre til fire timer på leppene. Det er overførbart og gjør flekker, som igjen er en skuffelse.

"Havana" er et flott tillegg til en ekte blå lilla elskers samling. Selv om det er litt tøft å bruke, forblir fargen vakkert i opptil tre timer. En utsagnsskygge som trenger ingen tung øye sminke, jeg er helt besotted med dette selv om jeg må på nytt bruke det 4 ganger om dagen! Virkelig håper NYX forbedrer formuleringen av denne.

Pros av NYX Soft Matte Lip Cream Havana:

  • Tilbyr kremaktig matt finish.
  • Føler seg lett på leppene.
  • Budsjett vennlig.
  • Praktisk emballasje.

Cons av NYX Soft Matte Lip Cream Havana:

  • Fremhever ufullkommenhet på tørre eller tømte lepper.
  • Streaky og ujevn, trenger 2-3 strøk for jevn applikasjon.
  • Ikke overføringsbestandig og ikke smussfri.
  • Applicator absorberer det meste av produktet.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøp NYX Myk Matte Lip Cream Havana? Ja, ja! Definitivt en dristig nyanse, jeg ville aldri ha min forfengelighet å miste på.

NYX Cannes Soft Matte Lip Cream NYX Rome Soft Matte Lip Cream NYX Prague Soft Matte Lip Cream NYX Copenhagen Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream Antwerpen NYX London Soft Matte Lip Cream Makeup Revolution London Ikke ta meg ned Ultra Velour Lip Cream Catrice Velvet Matt Lip Cream - Plumming Bird

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 10 2020